Şimdi Ara

ATIKER ANKARA TAVSIYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
17.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lanet olsun, Ankara da Gür-Ser otogaza taktırmış bulundum, ne deyimki yazıklar olsun. Okadar çok söylenecek şey varki. Sinirimden yazamayacağım. Tek kelimeyle rezalet. Lpg taktırıp sürünmek kapı kapı dolaşmak üstüne üstlük usta milletiyle muhattab edilip paranızla azarlanmak çile çekmek istiyorsanız bu firmaya taktırın. Benden önce ve sonra gelen en az 2 kişininde "böyle olacağını bilsem başka yere yaptırırdım serzanişini duyunca insan sadece kendinin bu hataya düşmediğini duyunca azda olsa rahatlıyor ama onlarada yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim de aracım 98 model uygun fiyat ve kalite Atiker en iyisi olur sanırım. Peki Fiyat almak için nereyi tavsiye edersiniz? Usta iyi olsun işi çıraklar yapmasın istiyorum. Aracım eski diye işi çıraklara yaptırmayan kendi yapan ve iyi yapan bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catil -- 3 Haziran 2017; 13:5:31 >
  • Çevik otogaz tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 5 Haziran 2017; 19:41:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YORUMLARA BAKTIM ÖZLER OTOGAZ A GİTTİM ARACIMA ATİKER GRANT TAKTIRDIM UZUN YOLDA 17 KURUŞ YAKTI ÇOK MEMNUNUM HİÇ SORUN YAŞAMADIM FİATLARDA ÇOK MAKUL TEŞEKKÜR EDERİM ÖZLER OTOGAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: DÜZGÜN İŞÇİ

YORUMLARA BAKTIM ÖZLER OTOGAZ A GİTTİM ARACIMA ATİKER GRANT TAKTIRDIM UZUN YOLDA 17 KURUŞ YAKTI ÇOK MEMNUNUM HİÇ SORUN YAŞAMADIM FİATLARDA ÇOK MAKUL TEŞEKKÜR EDERİM ÖZLER OTOGAZ
    atma hemşerim .reklam kokan haraketlere gerek yok.dürüstçe bayi çalışanıyım de geç.
  • Özler Otogaz olmadığı kesindir. 3 sayfalık konudaki yorumlarin neredeyse tamamı kendi açtıkları üyeliklerle yapılan reklamlardan ibaret. Hala hayattalar mi bilemem ama bu kafayla bu piyasada is yapmaları zor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.