Şimdi Ara

ATIKER ANKARA TAVSIYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
17.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babatolia

bu cumartesi üstün otogaza gitmeyi ve lpg taktırmayı düşünüyorum, varsa başka gidecek buluşup gidebiliriz

Ben de bu cmt. gitmeyi planlıyordum. Alınteri bulvarındaki üstün e mi gideceksiniz? Bir de ne taktırmayı düşünüyorsunuz? Aracınız nedir? Merakımdan yani
  • ogirgin O kullanıcısına yanıt
    aracım 2007 307 1.6 sw, aradım konuştum benim aracımın stepne dışarda olduğu için özel bir muhafaza gerekiyor. yaparız dedikleri için gitmeyi planlıyorum. atiker için muhafaza dahil 1100 fiyat verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

aracım 2007 307 1.6 sw, aradım konuştum benim aracımın stepne dışarda olduğu için özel bir muhafaza gerekiyor. yaparız dedikleri için gitmeyi planlıyorum. atiker için muhafaza dahil 1100 fiyat verdiler.

eşimin doğumu yaklaştığı için gelemiyeceğim ben, tüpün tam modelini öğrenebilirmisin? Ben microfast obdıı taktırmayı planlıyorum da, onda tabi 1200 gibi fiyatlar sanırım.. Bu arada üstün iç anadolu bölge bayisi, büyük biryer, işlerini de iyi yapıyolar dışardan söylenenlere göre. Hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULUS İSKİTLERDE ÖZLER OTOGAZ ATİKER YETKİLİ SERVİSİ TAVSİYE EDRİM ADAMLAR ÇOK İYİ. @fizan
  • İSKİTLER'DE ÖZLER OTOGAZ ATİKER YETKİLİ SERVİSİ ADAMLAR SADECE ATİKER SERVİSİ YANİ ATİKER'İ YUTMUŞLAR. BAŞKA İŞE BAKMIYOLAR. HEMDE MERKEZİ YERDELER. ÇOK İYİLER GÖRÜŞMENİ TAVSİYE EDERİM.
  • ogirgin O kullanıcısına yanıt
    babam bi arkadaşına gönderdi, o da atiker micro fast (ama obd"limi bilmiyorum) modeli muhafaza dahil 1000tl 10 taksit salı yada çarşamba taktıracağım. muhafaza olmazsa 850 gibi fiyat verdiler.
  • 17 eylül salı günü 1 adet atiker microfast obdII sisteminden, Turkuaz LPG'de arabama taktırdım. Benzine göre gerçekten %40 gibi yakıt farkı sağlamakta, üstüne üstlük çok ciddi anlamda performans kaybı da olmamakta. Tavsiye ederim..
  • aly254 kullanıcısına yanıt
    merhaba uzun süredir arabamda otogaz sistemimden dolayı ilk çalıştırmada bir problerm vardı. 2 ustaya gittim günlerce uğraştılar, bazı parçaları değiştirdiler ancak bir türlü olay çözülmedi ve verdiğim parada cabası. forumdan ÖZLER OTOGAZı gördüm ve 17 Ocak 2014 tarihinde arabamı götürdüm. Usta günlerdir çözülemeyen sıkıntıyı 1 dakika içinde anladı ve regülatör arızası olduğunu söyledi. Şua n herhnagi bir sıkıntım kalmadı. Teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkurt

merhaba uzun süredir arabamda otogaz sistemimden dolayı ilk çalıştırmada bir problerm vardı. 2 ustaya gittim günlerce uğraştılar, bazı parçaları değiştirdiler ancak bir türlü olay çözülmedi ve verdiğim parada cabası. forumdan ÖZLER OTOGAZı gördüm ve 17 Ocak 2014 tarihinde arabamı götürdüm. Usta günlerdir çözülemeyen sıkıntıyı 1 dakika içinde anladı ve regülatör arızası olduğunu söyledi. Şua n herhnagi bir sıkıntım kalmadı. Teşekürler...

Usta kelimesini hak eden nadir ustalarımızdandır
  • merkurt M kullanıcısına yanıt
    herker işini hakkıyla yapsa ve herkesde işini hakkıyla yapanları tercih etse mesele kalmayacak önemli olan siz müşterilerimizin memmnuniyetidir biz ÖZLER OTOGAZ olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz ilginize teşekkür ederiz.
  • bu forumdan bakarak özler oto gaz a gittim.aracın lpg sıkıntılarını söyledim.abı yaptılar helal olsun .özler otogaza teşekkür.
  • Konu hort olmuş ama ben de yazayım. Üstün Otogazı öneririm.
  • ford fusion 1.6 2005 geçen hafta taktırdım sistem mühendislike,açıkcası pahalı birşey taktırmak istemedim yarın öbürgün lpg fiyatı artar...vs belli olmaz ülkenin hali,10 kuruş arttı zaten 1 haftada.
    1050 tl worlde 9 taksit.microfast obd yok.
    işçilik temiz,çekiş hafif düştü çok düşük devirlerde fark ediyorsun sadece lpg için normal yani,araç güzel gidiyor,muayneden geçti tek sıkıntı bagajdaki wooferı düşürdüler :)
    çok dallanıp budaklandırmayın açıkcası,gür-ser de iyi eski unonun gaz ayarını oraya yaptıyordum daha da yakındı bana yer olarak ama ustam buraya yönlendirdi.
  • BÜYÜK SANAYİ İSKİTLER DE ÖZLER OTOGAZ VAR SÜPERLER HEMDE ORDA YETKİSİZ ÇALIŞAN ÇOK FİRMAYA GICIK OLMUŞLAR İNDİRİMDE YAPIYORLAR HERKESE TAVSİYE EDERİM SORUNSUZ YER TELEFONLARI 342 34 33
  • ANKARADA ATİKER TAKİLACAKSA OSTİM ALİNTERİ BULVARİNDA ÜSTÜN OTO VAR.TEK GECERİM ONLARİ.İSLERİNİ PROFESYONEL YAPİYORLAR.

• Üstün Otogaz hakikaten Atiker'i artık yutmuş. Adamlar hemen teşhis koyuyorlar arızayı. Tek sıkıntı çok yoğun olmaları.

• İSKİTLERDE ÖZLER OTOGAZ ARABAM SÜREKLİ BENZİNE GEÇİYORDU KAÇ YERE GİTTİM SİSTEM DEĞİŞECEK DEDİLER ÖZLER OTOGAZDA İSMAİL USTA VAR DEDİLER GİTTİM 10 DAKKİKADA KABLO KOPUĞU VAMIŞ BULDU YAPTILAR 3 AY OLDU ALLAH RAZI OLSUN ...
  • Özler otogazı kesinlikle önermiyorum. Sağlam arabanın içine ettiler. 20 tl'lik gaz filtresi için 50 tl aldılar. Dayak yemediğim kaldı nerdeyse. Kesinlikle önermem.
  • Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin bende gold serisini uzun zamandır bakıyorum ama tam karar veremedim aracım 2001 model volvo s60 t5 şimdi bu gold serisinin çeşitlerimi var? Yani sorduğum ustalar aracı rahat yürütebilmesi için yok enjektörleri değişik takmayı veya beyni başka takmayı falan öneriyorlar. Araç 118000 km 250 bg bi araç çokmu performans kayıbı olur. veya düzen tutmaz diyorlar çok yakar diyorlar bunun bi ayarı yokmudur hiç ekonomi yaptırmazmı taktıranlar vs kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz ben ankarada yaşıyorum tavsiye edeceğiniz kaliteli işçiliği olan ustalar yada firmalar varsa bizzat gidip görüşeceğim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surgulu -- 22 Ocak 2016; 11:27:21 >
  • Amaç konuyu yenilemek değil; burdan öğrenip gittiğim ostimdeki üstün oto da arıza tespiti yapıp çözüm buldular.dün sincan sanayide 210 lira lpg beyni ni değiştirecekti . Bugün üstün otodaki 20 lira çözüm buldu.
    Sorun devam ederse sorun tespiti doğru. Çözüm eksikliğini burdan yazarım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.