Şimdi Ara

ATİKER DEN SIVISİSTEM LPG Türkiye de LPG teknolojisinde bir devrim daha sıvısistem likit LPG sistemlerimiz ile çok yakında Direkenjeksiyon motorlara benzin derdine son 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
30.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok sayın abim yok sevgili abim. Samimiyetsiz samimiyetsiz hitaplar falan. Sonuca bakıyorsunuz fiyasko. Anca laf kalabalığı anca milleti yanıltma, başka bir maharet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada bir bayi 2018 yıl başı itibariyle satılacak dedi. Bakalım beklemeye devam.

• Mevcut lpg donusumundeki problemleri cozmekten aciz atiker yeni sistem tanitiyor.

• Yusuf bey merhaba menderesten yazıyorum 2002 opel corsa 1.4 z14xe motorlu aracım var 6 ay önce lpg takıldı aracıma ben alırken takıldı yaklaşık 6000 km oldu ve çok garip bir sorunum var aracı aldığımdan beri vites değişimlerinde debriyaja bastığımda veya boşa attığımda devir 500 e kadar düşüyo toparlıyo genelde ama bazen stop ediyo benzinde yapmıyo herşey normal bu nedendir lpg garantim herşeyi var size gelsem çözermisiniz atiker bayiliğiniz var değilmi yusuf bey kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Mevcut lpg donusumundeki problemleri cozmekten aciz atiker yeni sistem tanitiyor.

hocam size pm attım
  • ürün çıkıyor denileni tam 2 sene olmuş,hasan abi,mehmet ustam,ömür abim derken bol şak şaklı laflar var ama ortada ürün yok. çok az kaldı diye diye iki uıl geçti gitti.acaba hala ürün bekleyen kaldı mı? lütfen milletin aklıyla dalga geçmeyin bu başlığı kaldırın.
  • ürün çıkıyor balonu ortaya atılalı 2 yıl 10 gün olmuş.başlık açıldığında liseye giden erkek çocuklar şimdi askerde ama ürün hala yok.
  • Hadi hayırlı olsun.sıvı sistemin piyasaya sürülmeyeceği,atikfast di karma ürününü modül ile destekleyip yeni yazılımla bir depo lpg ye 4 litre benzin yakacak şekilde güncellendiğini candan mühendistik atiker arge aracını test edip anlattı.eski di takılı sistemlerinde bir iki revizyonla bu ürüne geçecekleri söylendi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıvı sistem olsaydı güzl olursu ama neyse. Di turbo motorlar için verimli bir kit de bizim işi görür. Yurtdışı ürünler baya pahalı ve taktırmak kurtarmıyor gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivi sistem degilde Atikfast kit icin rail basincini dusuten bir modul gelistirdi Atiker.

Atikfast kitlere uugulabmaya baslandi.

Ama cok guvendigim birkac lpg firmasi "hocam bekleyin henuz tam gelistirilmis degil" dedi.

• ya biri bana açıklayabilir mi. sıvı sistem nedir. ne avantajları var.
  • tucson a atiker lpg taktıran var mı
  • Bence atiker pişmanlıktır adamlar ürününe sahip çıkmıyor garantiye giden parçalara kullanıcı hatası diye geri gönderiyorlar acu arızasını yapmadılar komple tesisatı söktüm brc taktım kafam rahat atiker lpg olan aracı bile alayacağım

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Bencede acele etmeyin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.