2009 model sandero aracımdaki LPG göstergesi(atiker) kırmızıya düşüyor,bir süre sonra normal yeşil LED'lere dönüyor,aynı markayı kullanan arkadaşlara soruyorum:bizdede oluyor çare bulamadık,bu atikerlerin hastalığıymış böyle idare et,aradabir tanktaki ibreye bak en garantisi o önerisinde bulundular.Bu gösterge kablosunun öbür ucu ECU'yamı gidiyor yoksa tankamı gidiyor takip edemedim.Ustalarımızdan yardım bekliyorum.tşk.
Tank a gidiyor. Gaz sallandığı zaman kırmızıya düşer.Bu sorun bende ve tüm lpg li araçlarda var. Atikerle bir ilgisi yok
Simit depolarda genelde insanı yanıltır.Yinede daha ince ayarla biraz daha düzgün göstermesi sağlanabilir.
Bu genel olarak simit tanklı lpg li araçların çoğunda var.Bizim araba dahil.Simit tanktaki şamandıra yüzünden bu böle.Normal tanklarda bir problem yok.Size tavsiyem 1 depoda şehir içi ve şehir dışı kaç km yapıyorsunuz bunu ölçün ve ona göre doldurun tankınızı...
evet sadece simit deponun derdi olsa gerekki bende 32 lt.lik silindir depo var sadece depo boşken istasyondan çıktığımda 5-10 sn.kırmızı yanar sonra 10.sn sonra tıkır tıkır 4.lede çıkar.gaz normal bir şekilde azalana kadar kırmızıya düşer başka türlü kırmızıya direk düştüğünü hiç görmedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme