Şimdi Ara

atiker gösterge hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model sandero aracımdaki LPG göstergesi(atiker) kırmızıya düşüyor,bir süre sonra normal yeşil LED'lere dönüyor,aynı markayı kullanan arkadaşlara soruyorum:bizdede oluyor çare bulamadık,bu atikerlerin hastalığıymış böyle idare et,aradabir tanktaki ibreye bak en garantisi o önerisinde bulundular.Bu gösterge kablosunun öbür ucu ECU'yamı gidiyor yoksa tankamı gidiyor takip edemedim.Ustalarımızdan yardım bekliyorum.tşk.

• Tank a gidiyor. Gaz sallandığı zaman kırmızıya düşer.Bu sorun bende ve tüm lpg li araçlarda var. Atikerle bir ilgisi yok
  • Simit depolarda genelde insanı yanıltır.Yinede daha ince ayarla biraz daha düzgün göstermesi sağlanabilir.
  • Bu genel olarak simit tanklı lpg li araçların çoğunda var.Bizim araba dahil.Simit tanktaki şamandıra yüzünden bu böle.Normal tanklarda bir problem yok.Size tavsiyem 1 depoda şehir içi ve şehir dışı kaç km yapıyorsunuz bunu ölçün ve ona göre doldurun tankınızı...
  • evet sadece simit deponun derdi olsa gerekki bende 32 lt.lik silindir depo var sadece depo boşken istasyondan çıktığımda 5-10 sn.kırmızı yanar sonra 10.sn sonra tıkır tıkır 4.lede çıkar.gaz normal bir şekilde azalana kadar kırmızıya düşer başka türlü kırmızıya direk düştüğünü hiç görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.