Şimdi Ara

ATİKER'mi ZAVOLİ'mi(atiker montaji yapılmıstır.silinebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: rainbow05

ATİKER AL BENCE !!!İYİ MARKADIR
  • TABİKİ İTHAL DİYE BUNU ANLAMAYACAK NE VAR Kİ FİYATI YÜKSEK YÜKSEK FİYATLAR KENDİ ARALARINDA REKABET EDER DÜŞÜK FİYAT VE KALİTELİ MALZEME İLE REKABET ZORDUR.

quote:

Orjinalden alıntı: oktaym3207

EVET ÜNAL BEY ARKADAŞIN SORUSUNA CEVAP GELMEDİ.
    BEN ATİKER KULLANICISIYIM VE ZAVOLİ İLE ATİKER ARASINDA ÇOK GİTTİM GELDİM. NEDEN ZAVOLİ?
  • ŞAFAK OTOGAZ VE PERSONELİM ADINA ....

BİZİ TERCİHİNİZDEN DOLAYI BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ .

HAYIRLI OLSUN... KAZASIZ SÜRÜŞLER.

quote:

Orjinalden alıntı: cecoti

arkadaslar hepinize yorumlarınızdan dolayı tesekkur ederim.bugun itibariyle atiker'i taktırdım.umarım dogru kara vermişimdir.montajı daha oncede bilgi almak icin ugradıgım şafak otogazda yaptırdım.Asım bey ve tüm personeline gostermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayıda teşşekkür ederim.
  • FORUMLARI TAKİP EDİYORSANIZ ÜNAL BEYDEN CEVAP BEKLEMENİZE GEREK YOK
    BANADA TARTARİNİ Mİ ATİKER Mİ DİYE SORSANIZ TARTARİNİ DERİM
  • NEDEN ???

quote:

Orjinalden alıntı: nejataksu

FORUMLARI TAKİP EDİYORSANIZ ÜNAL BEYDEN CEVAP BEKLEMENİZE GEREK YOK
  • BUNA SİZİN BAKIŞ AÇINIZ BÖYLE FAKAT BEN İKİSİNDENDE TAKMADIM AMA BİRİNDEN ÇOK SÖKTÜM.....
    quote:

Orjinalden alıntı: çağrıbey

Sayın ünal bey bu forumda takip ettiğim kişilerden birisiniz.Tartarınıyı önermenizi anlıyorum ama atiker yerine niye zavoli öneriyorsunuz atikeri niye önermiyorsunuz bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Unutmadan kaç tane zavoli ve atiker taktınız merak ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

BENCE TARTARİNİ TAKTIR AMA İLLEDE İKİSİNDEN BİRİ DERSEN ZAVOLLİ DERİM..
    quote:

arkadaslar 2000 model 70000km 1.6 vectra icin hangisini tavsiye edersiniz.fiyat olarak 10 taksit almayı planlıyorum ve zavoli 200 ytl daha pahalı.zavoliyi istanbulda dudulluda takıyolarmıs acıkcası bu beni biraz dusunduruyor.montaj sonrasında her hangi bir problem olupta arada gitmem gerekirse bu kolay olmaya bilir.atikerde ise boyle bi sorun yasayacagımı dusunmuyorum.arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum hepinize simdiden tesekkurler

• quote:

BUNA SİZİN BAKIŞ AÇINIZ BÖYLE FAKAT BEN İKİSİNDENDE TAKMADIM AMA BİRİNDEN ÇOK SÖKTÜM.....
    quote:

Sayın ünal bey bu forumda takip ettiğim kişilerden birisiniz.Tartarınıyı önermenizi anlıyorum ama atiker yerine niye zavoli öneriyorsunuz atikeri niye önermiyorsunuz bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim. Unutmadan kaç tane zavoli ve atiker taktınız merak ettim
    quote:

quote:

arkadaslar 2000 model 70000km 1.6 vectra icin hangisini tavsiye edersiniz.fiyat olarak 10 taksit almayı planlıyorum ve zavoli 200 ytl daha pahalı.zavoliyi istanbulda dudulluda takıyolarmıs acıkcası bu beni biraz dusunduruyor.montaj sonrasında her hangi bir problem olupta arada gitmem gerekirse bu kolay olmaya bilir.atikerde ise boyle bi sorun yasayacagımı dusunmuyorum.arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum hepinize simdiden tesekkurler

ÇOK GÜZEL CEVAP!!!
    AMA HANGİSİNİ ÇOK SÖKTÜNÜZ:))) HANGİSİNİ HİÇ SÖKMEDİNİZ :)))
    BENCE SÖKÜLMESİ KOLAY OLANI SÖKTÜNÜZ ZATEN ADINDAN BELLİ GİBİ AT DİYE BAŞLIYOR GALİBA

• Haklısın bolyıldızlı değil AYYILDIZ LI bir marka olması en iyisi.
    quote:

Orjinalden alıntı: prekaziGS

Bende şahsen atiker diyorum. Zavoli-Tartarini-Atiker arasında kesin çözüm. Ülkemizin şu hassas dönemlerinde bari kendini ispatlamış yerli malı kullanılmalı.
  • AB ye söyleyelimde size madalya taksınlar.Nobel ödüllü bir yazarımız vardı birde MADALYALI otogazcımız olur.
    quote:

BUNA SİZİN BAKIŞ AÇINIZ BÖYLE FAKAT BEN İKİSİNDENDE TAKMADIM AMA BİRİNDEN ÇOK SÖKTÜM.....
    quote:

quote:

quote:

• NEDENİ BELLİ DEĞİLMİ YABANCI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN.
    quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

NEDEN ???

quote:

• ilim Çin'de bile olsa gidip onu almak gerektiğini biliyoruz. Bu işin ustaları İtalyan biz nedersek diyelim. Bizden 10 sene önce gidiyorlar.
    Bizce bunu yerli yabancı diye sorgulamak yerine ülkemizde çıkarılan BOR u araç kullanımına entegre etmek için ne yapıyoarlar ona bakmak lazım.
    Atiker bu kadar reklama para vereceğine bence Türk Mühendislerine para verip BOR u nasıl kullanabiliriz ona baksın...
    Taklit ürünlerle bir yere gelemeyiz.
    Ayyıldızlı BOR u kullanalım araçlarımızda ne dersin;
    Düşünmeye değmez mi ?
    quote:

NEDENİ BELLİ DEĞİLMİ YABANCI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN.
    quote:

NEDEN ???

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejataksu -- 13 Kasım 2007; 16:30:29 >

• Çok güzel yazmışsın ilim Çinde bile olsa almak gerekiyor.Ama bu laftan Çin malı alın çıkmaz değilmi.İlim almakla o ülkeden devamlı mal almak arasında fark olsa gerek.
    quote:

ilim Çin'de bile olsa gidip onu almak gerektiğini biliyoruz. Bu işin ustaları İtalyan biz nedersek diyelim. Bizden 10 sene önce gidiyorlar.
    Bizce bunu yerli yabancı diye sorgulamak yerine ülkemizde çıkarılan BOR u araç kullanımına entegre etmek için ne yapıyoarlar ona bakmak lazım.
    Atiker bu kadar reklama para vereceğine bence Türk Mühendislerine para verip BOR u nasıl kullanabiliriz ona baksın...
    Taklit ürünlerle bir yere gelemeyiz.
    Ayyıldızlı BOR u kullanalım araçlarımızda ne dersin;
    Düşünmeye değmez mi ?
    quote:

NEDENİ BELLİ DEĞİLMİ YABANCI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN.
    quote:

NEDEN ???

quote:

• Arkadaşlar merhaba, hepimizin dileği yerli malı kullanmak ve ülkemizdeki yerli sermayeyi ayakta tutarak yabancılara olan bağımlılığı azaltmak... ancak birşeyleri alırken haklı olarak belli kriterlerimiz oluşuyor ve bizler de o kriterlere göre hareket ediyoruz.. anadolun şu ülkedeki en iyi otomobil olmasını dilerdim ama toyota aldım.. keşke atiker zavoliyi geçse de herkes atiker alsa...

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzvvti2001 -- 13 Kasım 2007; 20:52:38 >
  • Sayın arkadaşım hepimizin temennisi aynı ve çokta güzel yazmışsınız.Ben bu konuya biraz fazla takmış gibi görünüyorum bir açıklama yazma ihtiyacı duydum.Ben yabancı mala karşı değilim ancak körü körüne yabancı mal düşkünlüğüne karşıyım.98-99 yıllarında bir yabancı lpg deposu sevdası vardı.O günlerde de Atikere büyük baskılar yapılıyordu ancak şimdi Atiker ve diğer yerli depo imalatcıları tüm dünyaya lpg deposu satıyorlar.Burada bu insanları eleştirirken daha yapıcı olmalıyız.Yukarıda adam hiç Atiker takmadım ama çok söktük diye yazmış ve kahkahalarla gülmüşler.Soruyorum size işmi yaptıkları.Ben bazıların canlı şahidiyim adamlar atikeri görünce hiç düşünmeden bu olmaz diye söktürüyorlar,neyin ne olduğunu bilmeyen müşterilerde bunlara kanıyor.Arkadaşlar yazıktır günahtır.Daha dün bebek katili apoya kapısını açan insanların malına bu kadar sahip çıkarken kendi mallarımızı bu kadar acımasız eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Hadi diyelim Atikerin malı kalitesiz sökmeden önce kim telefon açmışta yapılabilinecek birşey varmı diye sormuş.Unutulmamalıdır ki Atikerin aylık satışı 3000 lere yaklaşmış.Eğer çok sorunlu bir sistem olsa her ay 3000 tane takılır ve bir önceki takılan 3000 adet sökülür varmı böyle birşey.
    quote:

Orjinalden alıntı: oğuzvvti2001

Arkadaşlar merhaba, hepimizin dileği yerli malı kullanmak ve ülkemizdeki yerli sermayeyi ayakta tutarak yabancılara olan bağımlılığı azaltmak... ancak birşeyleri alırken haklı olarak belli kriterlerimiz oluşuyor ve bizler de o kriterlere göre hareket ediyoruz.. anadolun şu ülkedeki en iyi otomobil olmasını dilerdim ama toyota aldım.. keşke atiker zavoliyi geçse de herkes atiker alsa...

Saygılarımla,

• bu marka savaşlarını kim açıklayabilir, brc nin sitesine giriyorum forumunda bi dolu arıza şikayet yazısı var, çözüm arıyorlar, bu forumda da zavoli kullananların şikayetlerini yazdıkları bi link var (gerçi zavoli nin sahibi artık forumdan çıktı cvp yazmıyor ) çözüm arıyorlar, bu atiker'de de böyle, şimdi benim anlamadığım iyi markanın iyiliği nerden kaynaklanıyor, kötü markada neden kötü? forumlarda bütün markaların kullanıcılarının şikayet ve memnuniyetleri aynı. hepsindede %90 memnuniyet %10 şikayet var. kim burda benim kitimi tak %100 memnun kalırsın kesin arıza çıkarmaz diyosa hadi yassında görelim
    bence önemli kıriter bilgili servis, bol yedek parça, satış sonrası müşteri memnuniyeti ve ''emniyet'' gerisi teferruat

• quote:

Sayın arkadaşım hepimizin temennisi aynı ve çokta güzel yazmışsınız.Ben bu konuya biraz fazla takmış gibi görünüyorum bir açıklama yazma ihtiyacı duydum.Ben yabancı mala karşı değilim ancak körü körüne yabancı mal düşkünlüğüne karşıyım.98-99 yıllarında bir yabancı lpg deposu sevdası vardı.O günlerde de Atikere büyük baskılar yapılıyordu ancak şimdi Atiker ve diğer yerli depo imalatcıları tüm dünyaya lpg deposu satıyorlar.Burada bu insanları eleştirirken daha yapıcı olmalıyız.Yukarıda adam hiç Atiker takmadım ama çok söktük diye yazmış ve kahkahalarla gülmüşler.Soruyorum size işmi yaptıkları.Ben bazıların canlı şahidiyim adamlar atikeri görünce hiç düşünmeden bu olmaz diye söktürüyorlar,neyin ne olduğunu bilmeyen müşterilerde bunlara kanıyor.Arkadaşlar yazıktır günahtır.Daha dün bebek katili apoya kapısını açan insanların malına bu kadar sahip çıkarken kendi mallarımızı bu kadar acımasız eleştirmeyi doğru bulmuyorum.Hadi diyelim Atikerin malı kalitesiz sökmeden önce kim telefon açmışta yapılabilinecek birşey varmı diye sormuş.Unutulmamalıdır ki Atikerin aylık satışı 3000 lere yaklaşmış.Eğer çok sorunlu bir sistem olsa her ay 3000 tane takılır ve bir önceki takılan 3000 adet sökülür varmı böyle birşey.

dogrusöz haklısın arkadaşim

• kesinlikle katılıyorum çok doğru teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: omercatal

bu marka savaşlarını kim açıklayabilir, brc nin sitesine giriyorum forumunda bi dolu arıza şikayet yazısı var, çözüm arıyorlar, bu forumda da zavoli kullananların şikayetlerini yazdıkları bi link var (gerçi zavoli nin sahibi artık forumdan çıktı cvp yazmıyor ) çözüm arıyorlar, bu atiker'de de böyle, şimdi benim anlamadığım iyi markanın iyiliği nerden kaynaklanıyor, kötü markada neden kötü? forumlarda bütün markaların kullanıcılarının şikayet ve memnuniyetleri aynı. hepsindede %90 memnuniyet %10 şikayet var. kim burda benim kitimi tak %100 memnun kalırsın kesin arıza çıkarmaz diyosa hadi yassında görelim
    bence önemli kıriter bilgili servis, bol yedek parça, satış sonrası müşteri memnuniyeti ve ''emniyet'' gerisi teferruat

• dostum bende 2 hafta önce uzun araştırmalar sonucu focusuma zavoli taktırdım.
    dudulludaki yere montajını yaptırdım.
    3000 km yok yaptım ve bir defa bile problem yaşamadım.
    işçilik dersen gerçekten çok profesyonelce.
    ayrıca satış sonrası ilgi alakaları çok güzel

ben sonuçta son kullanıcıyım ve bu benim gözlemlerim
    hiçbir markaya fanatikliğim yok
    ford bölümündede açtığım bir form var ordanda takip edebilirsin
  • aitkerin yerli malı olması kullanıcılarda bir güvensizlik unsuru oluşturmuş. bu aslında önyargıdan başka birşey değil.. kaldı ki her markada şkayetleri de okuyoruz. o zamn dedim kendi kendime .. yurtdışına çıkan her kuruşumuz yüzünden bir gencimiz işsiz kalıyor.. ya da iş bulamıyor.. yerli sanayimiz bu gelişme evresini hızlı geçemiyor.. dış ticaret açığımız ülkemizin geleceğini tehdit ediyor.
    Ben iktisat mezunuyum.. dış ticaret açığının iki nedeni vardır.. ya kamu sektörü açık veriyordur ya da özel sektörün (yani bizler ve firmalarımız) ithal mallara olan talebinin yüksektir. malum kamu son bi kaç yıldır açık vermiyor. (denk bütçe olayı) o halde damla damla her birimiz bu çıkmaza katkıda bulunmayalım düşüncesiydeyim. en azından aralarında fark olmayan iki üründe yerlisini tercih etme taraftarıyım ve bunu her platformda gündeme getireceğim.. ben aracıma bu yüzden atiker taktırdım ve çooook memnunum.. sorun çıkmış olsa da firmanın kendini geliştirmesi açısından sorunumu gündeme getirirdim elbette..

bu sadece atiker mi şu mu bu mu meselesi değil.. sanırım neyi kastettiğim ortada.. lütfen markette alışverişte reyonları gezerken hemen yanında duran ve aynı kalitede olan yerli ürünü alın.. lütfeenn...

• çok söktüm dediğiniz hangi marka sizi kahkahalarla güldürebilecek kadar nedense hep size denk geliyor söktürenler ben kimsenin sıralı sistemi söptürüpte başka marka taktıracağına pek inanmıyorum en azından garantisi var ve sökülse bile para iadesi yapılır aMA bazı arkadaşların arıza durumunda düştüğü kötü durumdan kendilerine pay çıkartanlar olduğu sürece o kişilerin inanırlılığının olduğunu sanmıyorum sanki o malum markA arıza yapsada hemen karalamaya başlasak der gibiler ve karalıyorlarda hemde kahkalar atarak
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ÇOK GÜZEL CEVAP!!!
    AMA HANGİSİNİ ÇOK SÖKTÜNÜZ:))) HANGİSİNİ HİÇ SÖKMEDİNİZ :)))
    BENCE SÖKÜLMESİ KOLAY OLANI SÖKTÜNÜZ ZATEN ADINDAN BELLİ GİBİ AT DİYE BAŞLIYOR GALİBA

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.