Şimdi Ara

ATİKER'mi ZAVOLİ'mi(atiker montaji yapılmıstır.silinebilir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paranızla alabileceyiniz en iyi sistem landi
  • Benim başka bir marka için konuşmak istemiyorum ben bütün markalara eşit mesafede durmaya çalışıyorum . Ama keşke ah oh la insanları töhnet altında bırakmamak lazım.

Anadolla Toyotayı kıyaslamakla Atikerle Zavoliyi kıyaslamak arasında bağlantı kuramadım .

İnsanlar güvenmedikleri hiç bir şeye yatırım yapmazlar . Atiker benim babamın oğlu değil yanlışı olursa onunda karşısında olurum ve olmuşumdurda Ancak servis hatalarını markaya mal etmek doğru değil .

Ben Atiker montaj servisiyim peki benim derdim ne olabilir sorunlu sistemle uğraşayım başka marka takarım rahat ederim .

Bu sistemde sorun yok ....Sorun kafalarda.

Saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: oğuzvvti2001

Arkadaşlar merhaba, hepimizin dileği yerli malı kullanmak ve ülkemizdeki yerli sermayeyi ayakta tutarak yabancılara olan bağımlılığı azaltmak... ancak birşeyleri alırken haklı olarak belli kriterlerimiz oluşuyor ve bizler de o kriterlere göre hareket ediyoruz.. anadolun şu ülkedeki en iyi otomobil olmasını dilerdim ama toyota aldım.. keşke atiker zavoliyi geçse de herkes atiker alsa...

Saygılarımla,

• hepöyle derler ama durum ortada ATIKER 1 NUMARA
    anlıyorum senı kımse malına kötüdemez
  • Sizi tebrik ediyorum .... Konu bu kadar net açıklanır.

saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: isaacx

aitkerin yerli malı olması kullanıcılarda bir güvensizlik unsuru oluşturmuş. bu aslında önyargıdan başka birşey değil.. kaldı ki her markada şkayetleri de okuyoruz. o zamn dedim kendi kendime .. yurtdışına çıkan her kuruşumuz yüzünden bir gencimiz işsiz kalıyor.. ya da iş bulamıyor.. yerli sanayimiz bu gelişme evresini hızlı geçemiyor.. dış ticaret açığımız ülkemizin geleceğini tehdit ediyor.
    Ben iktisat mezunuyum.. dış ticaret açığının iki nedeni vardır.. ya kamu sektörü açık veriyordur ya da özel sektörün (yani bizler ve firmalarımız) ithal mallara olan talebinin yüksektir. malum kamu son bi kaç yıldır açık vermiyor. (denk bütçe olayı) o halde damla damla her birimiz bu çıkmaza katkıda bulunmayalım düşüncesiydeyim. en azından aralarında fark olmayan iki üründe yerlisini tercih etme taraftarıyım ve bunu her platformda gündeme getireceğim.. ben aracıma bu yüzden atiker taktırdım ve çooook memnunum.. sorun çıkmış olsa da firmanın kendini geliştirmesi açısından sorunumu gündeme getirirdim elbette..

bu sadece atiker mi şu mu bu mu meselesi değil.. sanırım neyi kastettiğim ortada.. lütfen markette alışverişte reyonları gezerken hemen yanında duran ve aynı kalitede olan yerli ürünü alın.. lütfeenn...

• Sayın Şafak Otogaz kim ne derse desin ATİKER 1 numara olma yoluna girmiştir,bence bu saldırıların çoğu rakip firmaların ne yapacaklarını bilmediklerinden gelmektedir.Allah aşkına biri çıkıpta söylesin her hangi bir markadan hiç bir sorun çıkmamış olsun.Öve öve göğe çıkardıkları bir hollanda markasını gözümün önünde söktüler,ha bu o markanın kötü olduğunumu gösterir tabiki hayır.Benim ağırıma giden bir TÜRK markasına yapılan bu kadar ağır saldırılar.Hem niye dert ediyorlarki çok kötü bir mal üretiyorsa zaten batar giderler ve takılan bütün araçlar sökülür ve ÇOOOK KALİTELİ İTALYAN sistemler takılır.Sistem söküp takmak sorun değil ama sizinde buyurduğunuz gibi SORUNLU KAFALARI ne yapacağız bilemiyorum.Unutmadan ben atiker bayisi değilim,akrabası yada bir yakını hiç değilim ama ATİKER ile gurur duyuyorum.En azından yabancılara giden paraların önüne biraz olsun set çekti.
    quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

Benim başka bir marka için konuşmak istemiyorum ben bütün markalara eşit mesafede durmaya çalışıyorum . Ama keşke ah oh la insanları töhnet altında bırakmamak lazım.

Anadolla Toyotayı kıyaslamakla Atikerle Zavoliyi kıyaslamak arasında bağlantı kuramadım .

İnsanlar güvenmedikleri hiç bir şeye yatırım yapmazlar . Atiker benim babamın oğlu değil yanlışı olursa onunda karşısında olurum ve olmuşumdurda Ancak servis hatalarını markaya mal etmek doğru değil .

Ben Atiker montaj servisiyim peki benim derdim ne olabilir sorunlu sistemle uğraşayım başka marka takarım rahat ederim .

Saygılarımla
    quote:

Arkadaşlar merhaba, hepimizin dileği yerli malı kullanmak ve ülkemizdeki yerli sermayeyi ayakta tutarak yabancılara olan bağımlılığı azaltmak... ancak birşeyleri alırken haklı olarak belli kriterlerimiz oluşuyor ve bizler de o kriterlere göre hareket ediyoruz.. anadolun şu ülkedeki en iyi otomobil olmasını dilerdim ama toyota aldım.. keşke atiker zavoliyi geçse de herkes atiker alsa...

Saygılarımla,

• quote:

Orjinalden alıntı: isaacx

aitkerin yerli malı olması kullanıcılarda bir güvensizlik unsuru oluşturmuş. bu aslında önyargıdan başka birşey değil.. kaldı ki her markada şkayetleri de okuyoruz. o zamn dedim kendi kendime .. yurtdışına çıkan her kuruşumuz yüzünden bir gencimiz işsiz kalıyor.. ya da iş bulamıyor.. yerli sanayimiz bu gelişme evresini hızlı geçemiyor.. dış ticaret açığımız ülkemizin geleceğini tehdit ediyor.
    Ben iktisat mezunuyum.. dış ticaret açığının iki nedeni vardır.. ya kamu sektörü açık veriyordur ya da özel sektörün (yani bizler ve firmalarımız) ithal mallara olan talebinin yüksektir. malum kamu son bi kaç yıldır açık vermiyor. (denk bütçe olayı) o halde damla damla her birimiz bu çıkmaza katkıda bulunmayalım düşüncesiydeyim. en azından aralarında fark olmayan iki üründe yerlisini tercih etme taraftarıyım ve bunu her platformda gündeme getireceğim.. ben aracıma bu yüzden atiker taktırdım ve çooook memnunum.. sorun çıkmış olsa da firmanın kendini geliştirmesi açısından sorunumu gündeme getirirdim elbette..

bu sadece atiker mi şu mu bu mu meselesi değil.. sanırım neyi kastettiğim ortada.. lütfen markette alışverişte reyonları gezerken hemen yanında duran ve aynı kalitede olan yerli ürünü alın.. lütfeenn...

aynen katııyorum
    Arkadaşımın aracına LPG dönüşümü yaptırmak için araştırma yaparken ilk sorduğum marka atiker di ama maalesef atiker sözkonusu araca sıralı LPG takamadıklarını söyledi
    Araştırmalarımız sonunda Zavolli'de karar kıldı.
    Ama atiker den olumlu cevap gelseydi eminim yerli malını tercih ederdi.
    Sıralı takılmaz denilen araçla şu an Zovoli ile sanırım 1500-2000 km yaptı

• şafak otogaz a sorum var
    daha önce zavoli takmış mı?
    atikerden önce ne takıyordu neden şimdi atiker takıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

Benim başka bir marka için konuşmak istemiyorum ben bütün markalara eşit mesafede durmaya çalışıyorum . Ama keşke ah oh la insanları töhnet altında bırakmamak lazım.

Saygılarımla
    quote:

Saygılarımla,

• polo 1.4 üm var hangisi daha iyi olur. Zavolli mi atiker mi.Atikeri 900 tl 10 taksit, zavolli yi 1350 tl 10 taksit konuştum, tanıdık var.
  • hangi marka size daha yakın geliyorsa onu taktırın o veya bu demek yalnış oluyor bu arada size verilen fiyatlar makul çünki atikeri 990 tl zavoli 1450 tl diye biliyorum
  • atiker için olumlu şeyler duyuyorum
  • Bende ford focus kullanıyorum km 33 kr yakıyor.bende lpg taktırcam iskenderundayım bende zavoli ile atiker arasındayım sıkıntı ilerde bi problem yaşarsam ortada kalmiim yada 5 liralık mal alıp 10 lira masraf etmeyelim abiler bilenler bi fikir versin saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.