Şimdi Ara

ATİKER TSİ MONTAJI YAPTIRAN VAR MI? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
52.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ewet modül var. 2011 tsi 122 hb jetta cax motor
  • ademsoylu A kullanıcısına yanıt
    Hangi ilde taktınız geri gittinizmi ne yapıldı ne dediler size
  • gendeş1 G kullanıcısına yanıt
    tekrar gittim. gaz basıncında sıkıntı varmış ayar yaptılar ama geç gaz yeme sorunu yine azda olsa var. 75 tl lik gazla birlikte 100 tl benzin yaktı. gaz basıncından olduğunu söylediler bakalım görcez önümüzdeki süreçte.
    Deneyip sonucu paylaşırsınız inşallah sorunsuz olmuştur
    sorunlar dewam etti tekrar gittim. lpg enjektörümü nedir adını tam bilmediğim şey lpg vermiyomuş motora onu büyüttüler. şu anda hiç bir sıkıntı kalmadı. gayet sağlıklı.
  • Sorunlarinizin çözülmesine sevindim nozullar büyütülmüstür yakıt tüketim değerlerinizi paylasirsaniz arkadaslara yardimci olmak açısından ))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sorunlar düzeldi. şükür. benzin tüketimi yok denecek kadar az. araç şu an on numara oldu. gaza serbestçe basabliyorum.
    Bu güzel haber işte atikerde durum budur ilk montajda herşeyi bitmeyebiliyor sonradan sabırlık olmak lazım sorunlar sabır ve iyi ustalara göstermekle bitecektir.Evet benzin tüketimi modüllü gerçekten az minimum 1.6 litre maxsimum 2.7 litre şehiriçi şehirdışı yok denilebilir lpg ile iyi sürüşler
    son hesaplamamda 200 km de 4,3 litre benzin tüketmiş. çok iyi bir durum şuanda.
    Kış şartları için güzel bir değer peki bu 200 km şehiriçimi ve kaç gün yaptınız bununla beraber kaç litre lpg tüketimi oldu
    lpg yi ölçmedim. ama yarım depo tüketti. yaklaşık
    bunu sormamın nedeni karma sistemler agresif yani 3bin devir üzerindeki kullanımlarda ve rolantide daha fazla benzin tüketirler
    karma sistemde yani tsi motorda benzini benzin enjektörünü soğutmak amacıyla kullanmaktadır. enjektörler ısındıkça benzin tüketimi artmaktadır.
  • 1.4 TSİ benim de atiker taktırmak gibi bir niyetim var ama malum malzemeden çok işçilik ön planda; ikamet Kastamonu’dayım varsa burada yoksa yakın çevrede iyi bir usta ve uygun fiyat arıyorum

Aynen Ademsoylu o devir aralığında ısınma artmakta ve haliyle tüketimde artmaktadır
  • mur37 M kullanıcısına yanıt
    Ankarada iyi usta bulabilirsinız
  • İlk 1000 km. yi yaptım. 200 tl gaz 150 tl benzin harcadım. Çoğu şehir içi. Ortalama 35 kuruş yakmışım. Bu normal bir değer mi. Kış mevsimine göre iyi sanki. Yazın daha düşermi. Bilgisayarda benzin ortalamam 12.4 gözüküyor. Bu bana yüksek geldi. Tamirciye sordum kışın normal dedi. Sizinki benzin ne gösyeriyor. Lpg benzin yakıt ortalamanız nedir.

• lead38 kullanıcısına yanıt
    Yol bilgisayarınız yanlış gösteriyor sizin araç 1000 km 20 litre benzin tüketmiş ve gayet normal bir değer lpg ise 52 litre sizin verdiğiniz rakamlar üzerinden vurdum benzin+gaz 100km 7 litre civarlarına denk geliyor
  • bu araçlara artık benzin ile binmek imkansız. 1 ay benzinle kullandım. şu an pişmanım neden alır almaz taktırmadım diye. yakıt nerdeyse yarı yarıya düştü. herkese tavsiye ederim. atiker şu anda çok iyi. tabiki ustası iyi olursa. yakıt tüketimi 42 kuruş km de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademsoylu -- 17 Ocak 2020; 16:9:38 >
    Siz montajı hangi il ve bayiide yaptırdınız maliyet ne oldu modül varmı, cevaplarsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.