Şimdi Ara

ATİKER TSİ MONTAJI YAPTIRAN VAR MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
52.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİREK ENJEKSİYONLU LPG Lİ ARAÇ KULLANANLAR WHATSAPP GRUBU.

Arkadaşlar TSİ-TFSİ-GDİ-TCE-THP-ECOBOOST-D4D kodlu ve lpg li araç sahiplerinin katılımıyla zenginleşecek bir whatsapp grubu kurduk.
    Lpg de yaşadığımız sorunları sıkıntıları yazarak tartışarak çözüm arayabiliriz.
    Bilgi ve tecrübe paylaşımı grubudur.Boş muhabbet ve geyik yoktur.

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/94J5kfbXunUEbYC5mNlaO2

• hemen katıldım. tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyuna

hemen katıldım. tebrikler

+1
  • Merhaba arkadaşlar. Aracım farklı olabilir ama yinede size sormak istiyorum. Aracım astra G 98 model. 10 yıl önce atiker multifast takılmıştı. 4 ay önce contayı yaktık ve tamir ettik. usta dediki muhakkak lpg ayarı yaptır. Ayar yaptırmadan şehiriçi 10-11 litre lpg yakıyordu, ayar yaptık 15 litreden aşağı düşmedi. En son çok övülen bir ustaya gösterdim, baya uğraştı ayar için ama bu araç ayar tutmuyor dedi, lpg kitin ön elektrik tesisatı çok yıpranmış ve zayıflamış, ne kadar ayar yaptırsan yinede tutmaz dedi. Çözüm, kiti değitirmek. Usta nanofast önerdi 1300 tl ye takarız dedi. Merkezde atiker servisi atikfast 1400 takılır dedi. Sizin öneriniz nedir ? Bu arada nanofast hakkında pek yorum ve kullanıcı bilgisi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Not: Bu civarda iyi bir usta önerirseniz sevinirim. Yer: Tosya/Kastamonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Merhaba arkadaşlar. Aracım farklı olabilir ama yinede size sormak istiyorum. Aracım astra G 98 model. 10 yıl önce atiker multifast takılmıştı. 4 ay önce contayı yaktık ve tamir ettik. usta dediki muhakkak lpg ayarı yaptır. Ayar yaptırmadan şehiriçi 10-11 litre lpg yakıyordu, ayar yaptık 15 litreden aşağı düşmedi. En son çok övülen bir ustaya gösterdim, baya uğraştı ayar için ama bu araç ayar tutmuyor dedi, lpg kitin ön elektrik tesisatı çok yıpranmış ve zayıflamış, ne kadar ayar yaptırsan yinede tutmaz dedi. Çözüm, kiti değitirmek. Usta nanofast önerdi 1300 tl ye takarız dedi. Merkezde atiker servisi atikfast 1400 takılır dedi. Sizin öneriniz nedir ? Bu arada nanofast hakkında pek yorum ve kullanıcı bilgisi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer lpg için iyi usta istiyorsan... İstanbul'a yolun düşsün. Candan Mühendisliği öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: investing

quote:

Merhaba arkadaşlar. Aracım farklı olabilir ama yinede size sormak istiyorum. Aracım astra G 98 model. 10 yıl önce atiker multifast takılmıştı. 4 ay önce contayı yaktık ve tamir ettik. usta dediki muhakkak lpg ayarı yaptır. Ayar yaptırmadan şehiriçi 10-11 litre lpg yakıyordu, ayar yaptık 15 litreden aşağı düşmedi. En son çok övülen bir ustaya gösterdim, baya uğraştı ayar için ama bu araç ayar tutmuyor dedi, lpg kitin ön elektrik tesisatı çok yıpranmış ve zayıflamış, ne kadar ayar yaptırsan yinede tutmaz dedi. Çözüm, kiti değitirmek. Usta nanofast önerdi 1300 tl ye takarız dedi. Merkezde atiker servisi atikfast 1400 takılır dedi. Sizin öneriniz nedir ? Bu arada nanofast hakkında pek yorum ve kullanıcı bilgisi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer lpg için iyi usta istiyorsan... İstanbul'a yolun düşsün. Candan Mühendisliği öneririm

Tesekkkurler, yolumuzu düşürecez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ben sizin yerinizde olsam öncelikle facebook grubuna dahil olurum. ve orada tsi li motorlara neler yaptıklarını izlerim. genelde günde 2 3 fotoğraf atıyorlar...

sizin araca daha önceden montaj yapmış olabilirler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben sizin yerinizde olsam öncelikle facebook grubuna dahil olurum. ve orada tsi li motorlara neler yaptıklarını izlerim. genelde günde 2 3 fotoğraf atıyorlar...

sizin araca daha önceden montaj yapmış olabilirler...

yok usta ne tsi, bizim düz ecotec motor var

• Merhaba,

1.4 tsi seat altea xl aracım var. lpg taktırmayı düşünüyorum.
    yılda 10-15 bin km yapıyorum. sizce ne kadar mantıklı.
    2400 lira atiker fiyatı var.
    yakıt şehir içi 45krş gibi yakıyor şu an. lpg taktırınca ne kadara düşer bu yakıt acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • goqmen G kullanıcısına yanıt
    Sen o altea yi km 100.000 altındaysa sat bana

Birde beyaz şekerse rengi hiç dayanamam..

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    renk tuttu km yeni 50bini geçti :) daha uzun yıllar binmek hayalim eyv.

• 1.2 2014 tsi jetta için değişen bir şeyler olabilir mi ? yani aklımızda soru bırakmayacak yorumlarınız varsa okuyabilirim. uşaktan izmire gittim geldim 6.8 litre ortalama diyor bu da 41 krş/km civarı. hergün malesef 20 km şehir içi yapıyorum. tavsiyelerinize şiddetle açığım. selamlar
  • geriye doğru gidersen 2017 şubat ayında konu tekrar canlandı ve her aşamayı yazdım.okursanız iyi bir fikir edinebilirsiniz.bu sebeple taktıran birçok arkadaş oldu.çokta lanse edildiği gibi korkulacak çekinecek bir yanı yok. 1,5 yıldır kullanıyorum.
  • takılırmı takılmazmı uyumlu mu değilmi tereddütlerini dedikodularını geçtiyseniz tek ihtiyacınız olan şey 3 haneli motor kodunuz. motor kodunuza uygun kit üretilmişse a markası b markası önemli değil direk takılabiliyor.
  • Hyundai tucsona atikfast di. Taktıran var mı ve son durum tasarruf sorun sıkıntı var mı

• Tiguan 1.4 tsi 122 hp cax motor kodu araca atikfast di taktıran var mı ?
  • tce motor için durum nedir arkadaşlar ?
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    aracım jetta 1.4 tsi 122 hp cax. atiker di takılı
  • reyuna R kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Çekişten düşme, arıza lambası yakma vb. olumsuz yönleri oldu mu ? Tasarruf durumu nedir ? Bir depo lpg'de 4 litre benzin yakacağı yönünde bilgiler iletiliyor bu kit için. Siz ölçüm yapabildiniz mi ? Kısaca olumlu ve olumsuz durumlar nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Çok ciddi anlamda taktırmayı düşünüyorum ama çekincelerim de yok değil tabii...
  • Benim arabam 2013 clio sport tourer 1.2 turbo 120 hp.

8.000 km oldu. İlk etapta tekleme sorunu vardı. Son ayarla tekleme bitti. Stop ışığı sorunu da var. Çözülmüyor. Hic sakınmadan kullanıyorum. 27 lt gaz ile 8-10 lt benzin tüketimi var. Son çıkan modüle ulasabilirsek daha iyi olacaktır. Çekiş sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikembe mutombo -- 22 Mayıs 2018; 19:43:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.