Şimdi Ara

ATİKER TSİ MONTAJI YAPTIRAN VAR MI? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
8
Favori
52.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modülü taktırdınız mı acaba ? Son durum hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar bu modül ne oluyor bilgi verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    evet dün taktırdım.henüz hiç deneyemedim.deneyip bilgi verecem bende çok merak ediyorum. ancak fiyat konusunda saçma sapan fiyatlar var. tutturabildiğine bir fiyatlandırma. 250 isteyende oldu 500 isteyende.
  • Siz be kadara taktırdınız

• sellandro S kullanıcısına yanıt
    400 e taktırdım
  • Aracın çekişte Bi farklılık varmı performansı ne durumda

• sellandro S kullanıcısına yanıt
    ilk gün sanayi dönüşü araç sapıttı. sürekli kırmızı ışıklarda söndü. kendi kendime halt ettin dedim.ikinci gün hiç bir problem yok hatta önceden ilk çalıştırmadan rolanti dalgalanma sorunu da gitmişti.bugün 3. günümdeyim henüz bir sorun yok. tabi benzin tüketimini daha çıkartamadım. yokmu bu parçayı taktıran başka arkadaş?
  • gidişle performansla ilgili bir değişiklik olmadı.
  • reyuna R kullanıcısına yanıt
    Az önce Üçel Otogaz ile görüştüm. Ellerine modül dün gelmiş. Yarın sabah gidip taktırmayı düşünüyorum. 1000 km ayarı için gittiğimde yüklenen yeni yazılımla lpg ve benzin verileri oldukça düşmüştü. İlk montaj sonrası 100 km verileri 9,5 lt gaz, 2,65 lt benzin iken yeni yazılım sonrası 100 km verileri 7,25 lt gaz, 1,55 lt benzine düşmüştü. Modül sonrası nasıl bir tablo ortaya çıkacak göreceğiz. Yine buradan paylaşırım.
  • Bu kit romano markaya oluyormu acaba sadece atiker içinmi yoksa

• son durum nedir lpg li TSİ kullananlar?

marka model ile yazarsanız sevinirim,

çünkü atiker 2600, prins 6500 tl, arda nerdeyse 2 buçuk kat fiyat fakı var.
  • O degilde prince icin 6500 lira verecegime arabami satarim dizelini alırım hic basim agrimaz. Aradaki fark cok fazla gercekten ve sonucta muamma en nihayetinde. Ama 2500 e atiker le bu ia çözülüyorsa mantikli. Ancak benzin tuketimi kesinlikle dusmeli hali hazırda soylenen degerler bence cok tasarruflu degil.

• Hyundai ix20 1.6 LPG dönüştürdüm Atiker tercih etmeyin sakin ne direk enjeksiyonlu motor ne de başka birşey bildiğiniz 1.6 motor

Taktırdıgimdan bu yana arıza ışığı sönmedi en son öyle kullanıyoruz

Rezil olduk 1 ay servise git gel. İsrarla arıza ışığı yakar mı diye sorduğumda yok diyen Atiker servisi tekrar gittiğimde abi buna alış dedi

Facia gidin ithal marka takın biraz paranız gidecek ama rezil olmazsiniz

• geçmiş olsun. ancak servisinizin azizliği. siz o serviste prinste taktırsanız muhtemelen sorun yaşayacaksınız.
    ben direk enjeksiyonlu aracımda 22 bin kmdir kullanıyorum arkadaşım tucson aracında 50 bin km dir kullanıyor.
    başka bir servise gitmenizi tavsiye ederim.sorunun üründen çok montajdan kaynaklandığı çok kez tecrübe edildi.tabiki ürününde bir kalitesi var
    Hocam modülle ilgili yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Hafta sonu gidip taktırmayı düşünüyorum ben de. 100 km veya herhangi bir tüketim testini yapabildiniz mi acaba ? Gerçekten benzin tüketimini %50 düşürüyor mu ? Bilgi verebilirseniz inanın çok mutlu olurum. Vereceğiniz bilgiye göre iptal bile edebilirim.
  • EricCartman kullanıcısına yanıt
    Ürünü taktırdım 3 gün boyunca dengesizlik oldu.bu arada benzin tüketiminde değişiklik olmadı. gittim kablonun biri yanlış bağlanmış düzelttiler ve araç çalışması düzeldi.2 gün önce, bunun üzerine 120 km yol yaptım ve dün aracı sattım.120 km de inanın hiç benzin kullanmadi desem yeridir.anlayacaginiz güzelliğini gördüm ama yasayamadim :) kesinlikle taktirin derim her türlü faydası var.

Öncelikle hayırlı olsun hocam. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla gidip modülü taktırabilirim artık
  • benım anladıgım lpg olayı buyuk sıkıntı. sızde aracınızı sattıysanız bellı kı bır seyler yolunda degıldı :)
  • Hiçbir şekilde sıkıntı olmadığını 23 bin km kullanarak soyluyorym.hele de son çıkan modül takıldıktan sonra alan kişi benzin ibresinin hiç oynamadığını söyleyince hem sevinip hem adına üzüldüm.satma sebebim model yükseltmekti biktigimdam degil.sizin TSI aracinizmi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: reyuna

Hiçbir şekilde sıkıntı olmadığını 23 bin km kullanarak soyluyorym.hele de son çıkan modül takıldıktan sonra alan kişi benzin ibresinin hiç oynamadığını söyleyince hem sevinip hem adına üzüldüm.satma sebebim model yükseltmekti biktigimdam degil.sizin TSI aracinizmi var?
    evet daha yenı aldım 1.0 tsi.

konunun tamamını okudum. su an taktırma dusuncem yok, sadece takılmıyor dıye bılıyordum. en azından saglıklı olmadıgını bılıyordum, işin rengi farklıymıs.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.