Şimdi Ara

atikmpag.sys ASUS HD6850 Ekran Kartı mavi ekran sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS HD6850 ekran kartım var. İlk başlarda sıkıntı yaratmıyordu. Fakat son 2 aydır ekran kartı ile gelen 11.6 ati driverini kullanmak zorunda kaldım. çünkü siteden indirdiğim diğer bütün (11.7,11.8,11.9) driverler bana aşağıdaki hatayı verdiriyor. örneğin fifa oynarken tam maç başında direk mavi ekran hatası veriyor. analiz ettim sonuçları aşağıda. 11.6 driver ile sorunsuz kullanabiliyorum. sistemde w7 64bit sp1 yüklü. herhangi bir overclock yok. directx güncel. aşırı ısınma gibi bir problem de yok.
    lütfen yardım edin bulamadım bir türlü çözümünü.

Crash Dump Analysis
    --------------------------------------------------------------------------------

Crash dump directory: C:\Windows\Minidump

Crash dumps are enabled on your computer.

On Fri 28.10.2011 22:43:56 GMT your computer crashed
    crash dump file: C:\Windows\Minidump\102911-30763-01.dmp
    This was probably caused by the following module: atikmpag.sys (atikmpag+0x7BA8)
    Bugcheck code: 0x116 (0xFFFFFA8005FAB4E0, 0xFFFFF88006ED4BA8, 0x0, 0x2)
    Error: VIDEO_TDR_ERROR
    file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmpag.sys
    product: AMD driver
    company: Advanced Micro Devices, Inc.
    description: AMD multi-vendor Miniport Driver
    Bug check description: This indicates that an attempt to reset the display driver and recover from a timeout failed.
    A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: atikmpag.sys (AMD multi-vendor Miniport Driver, Advanced Micro Devices, Inc.).
    Google query: atikmpag.sys Advanced Micro Devices, Inc. VIDEO_TDR_ERROR

• beyler yok mu bu sorunla karşılaşmış olan biri çözen biri ???
  • revouninstaller programıyla eski sürücüyü komple kaldırıp tekrar yeni sürücü yükle bi bakalım
  • onuda yaptım driver sweeper ile komple kaldırdım en yeniyi yükledim ama genede aynı hatayı alıyorum.
  • şuanda bende yaşadım bu sorunu 5770 ile sanıırm çözüm yok şans işi kimi ATI kartta oluyor kimisinde olmuyor, nvidia da bu tür hatalar daha az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.