|
Atıl durumdaki Xbox Game Pass hesaplarından para kesilmeyecek
-
-
Malum konsol olsa oyun oynamadıkları için üstüne ceza keserdi. Xbox bu hareketiyle ne kadar kullanıcı dostu olduğunu gösterdi
-
Adamların bu konudaki politikaları harbiden çok iyi, malum konsol yöneticileri biraz örnek alsa keşke..
-
Arkadaşlar ben tüm PlayStation konsolları (PS Vita dahil) kullanmış, Wii ve 3DS almış, Xbox 360’ı sömürmüş ve mutlu olamamış biri olarak (oyun fiyatları olsun, gamepad’e alışamamam olsun) şunu söyleyeyim ki Xbox tarafının arkasında Microsoft gibi bir dev olduğu için kullanıcı dostu ‘görünen’ hamleleri çok rahat bir şekilde yapabiliyor. Ben bir PC oyuncusuyum ve gamepass’e bayılıyorum haliyle. Ancak şu da bir gerçek ki, Sony’nin elinde Microsoft kadar büyük bir nakit rezervi yok. Adamlar çıkıyor çat diye Activision’ı alıyor Sony buna nasıl cevap verebilir? Sony’de ufak bir firma değil ancak Microsoft var karşısında. Microsoft Sony’i tarihin tozlu sayfalarına gömdükten sonra bakalım kullanıcı dostu olacak mı bu kadar? Rekabet yok diye onlar da istedikleri fiyattan gazlayacak her şeyi. Şu aşamada Sony ne kadar ayakta kalırsa bizim kârımıza olur, Sony gittiğinde Microsoft bize bedava oyun verecek mi sanıyorsunuz siz? Sony’i de destekleyelim ki rekabet sürsün biz de ucuza oyuna erişmeye devam edebilelim. Microsoft nakit rezervini çok profesyonelce kullanıyor (haliyle) Sony cevap bile veremiyor. Bu nesilde Gamepass gibi bir şey ağır basmaya başladı, sonraki nesilde kim gidip PS5 alır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
olması gereken
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Malum konsol olsa oyun oynamadıkları için üstüne ceza keserdi. Xbox bu hareketiyle ne kadar kullanıcı dostu olduğunu gösterdi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X