Şimdi Ara

Atılımdaki insanlar çok mu havalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Kampüste önemlidir tabii fakat benim tek istediğim bölümün en mantıklı yeri burası gözüküyor hocam, diğer yerler KARS-GAZİANTEP-KONYA falan. İnsanlarda sürekli kötülüyor, sebebiyle yaz diyoruz adamın cevabı: ''herkes kötülüyor, bir bildikleri vardır.'' oluyor :D

konyadan da uzak dur :) kars soğuk :D antep hakkında çok bilgim yok.

ama yine en iyisi atılım gibi :D
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim, zaten nereye gidersek gidelim sorun olacaktır :D
  • furkanfur123 F kullanıcısına yanıt
    Biraz anlatır mısınız? Yukarıdaki arkadaşın rakip elediğini zaten anladı herkes, onu takmıyorum :) Arkadaşa nasıl biliyorsun diyoruz: ''Herkes kötülüyorsa bir şey vardır'' diyor. Ondan sonra yine soruyoruz : '' Ben orada okumuştum.'' diyor. Tezata bakar mısınız :D
  • Hocam ben orda değilim rakip eleyen arkadaş atılımdan mı eleyecek komik olma ama atılım hakkında kampüsü desen dağın başı eğitimi anlatılanlara göre kötü imkanın varsa bilkenti yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfur123

Hocam ben orda değilim rakip eleyen arkadaş atılımdan mı eleyecek komik olma ama atılım hakkında kampüsü desen dağın başı eğitimi anlatılanlara göre kötü imkanın varsa bilkenti yaz

Atilim psikoloji de hukukda hic dusuk siralamalarla almiyor 10 bininci girmis gecen yil psikolojisine her konuyu cok iyi biliyo gibi sacmaliyosunuz o cocuk atilimda psikoloji yazicak ve rakip eliyo bu gayet bariz niye bu kadar kucumsediniz anlamadim hukuk icin de gecerli gayet yuksek siralamali insanlar bu bolumlere burslu girmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

quote:

Hocam ben orda değilim rakip eleyen arkadaş atılımdan mı eleyecek komik olma ama atılım hakkında kampüsü desen dağın başı eğitimi anlatılanlara göre kötü imkanın varsa bilkenti yaz

Atilim psikoloji de hukukda hic dusuk siralamalarla almiyor 10 bininci girmis gecen yil psikolojisine her konuyu cok iyi biliyo gibi sacmaliyosunuz o cocuk atilimda psikoloji yazicak ve rakip eliyo bu gayet bariz niye bu kadar kucumsediniz anlamadim hukuk icin de gecerli gayet yuksek siralamali insanlar bu bolumlere burslu girmis

Hocam arkadaş çok istiyosa yazsın ben fikrimi söyledim

• kampüs incek de merkeze uzak ama kötü değil bence arkadaşım kampüsünü seviyor özellikle kütüphane ve içindeki birkaç kafeyi. Sitesinde sanal tur var bakmanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar karsa ağrıya gideceğinze tabiki buraya gidin.
    Özel okul sonuçta hocalar ilgilenir, üstünüze düşerler eğer biraz parlarsanız sivrilirseniz yardımcı olurlar.
    orada mal arkadaşım kadar sivrilip güzel şeyler yapan arkadaşım da var :)
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bir sürü İktisat geliyor, Marmara,Ege vb. fakat bölüm için istiyorum açıkcası, önü açık bir bölümmüş gerçekten. İktisat okuyayım dersem tamam kpss de çok iyi yerler var fakat biliyorsun zor. Özel çok zor.
    Bu bölüm çok fazla yerde yok ( Uluslararası Ticaret Ve Lojistik ) burayı yazayım diyorum, insanlar bir şeyi bilmeden yargılıyor. Mantıklı bir açıklama yap diyorum, dağın başında diyor.
  • furkanfur123 F kullanıcısına yanıt
    Bak canım kardeşim çok haklısın fakat adamın bütün konularında Atılım'ı yazma, atılım kötü, atılım yazılmayacak yer vs vs. Şimdi bu adamın ben niye normal olmasını bekleyeyim? Sen bekler misin? Pc'yi açtığı gibi Atılım'ı kötülüyor :D
    Bir arkadaş özelde o kadar uzun açıkladı ki ulan dedim bu adam yaşamış haklı. Şimdi sende ben orada değilim diyorsun, anlaşılan birilerinden duydun eğitimin kötü olduğunu. O yüzden soruyorum, kimse yanlış anlamasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Kardeşim bir sürü İktisat geliyor, Marmara,Ege vb. fakat bölüm için istiyorum açıkcası, önü açık bir bölümmüş gerçekten. İktisat okuyayım dersem tamam kpss de çok iyi yerler var fakat biliyorsun zor. Özel çok zor.
    Bu bölüm çok fazla yerde yok ( Uluslararası Ticaret Ve Lojistik ) burayı yazayım diyorum, insanlar bir şeyi bilmeden yargılıyor. Mantıklı bir açıklama yap diyorum, dağın başında diyor.

Hacı iyice düşün.
    İyi olmaması için bir sebep yok diğer yerler de çok iyi üniversiteler ahım şahım bölümler değil yani.
    Uzak, çok başarılı değil ama okuyan çalışan yapıyor be abi sen niye yapamayasın.
  • Bi50likdaha B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah canim kardesim. Sağ olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

quote:

Hocam bana kitap sözünüz vardı hatırlatayım dedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.