Şimdi Ara

Atılımdaki insanlar çok mu havalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar atılımda tam burslu okumayı düşünüyorum ama kimse tavsiye etmiyor,insanları çok mu havalı?

• Havalı mı?
    Züppe desen daha iyi aslında.
    Ama Atılımdakiler züppe mi bilmiyorum.
    Senin düşündüğün tiplere havalı denmez züppe denir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peçetem

Havalı mı?
    Züppe desen daha iyi aslında.
    Ama Atılımdakiler züppe mi bilmiyorum.
    Senin düşündüğün tiplere havalı denmez züppe denir
    Atılıma tam burslu girmek yerine bilkent gibi bir özele burssuz gir veya devlete git.Bu tarz düşük puandan alan özeller çok kötü oluyor her açıdan.Saymıyorum saymakla bitmez kötü özellikleri.
  • Parebeno P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123melisa123

Arkadaşlar atılımda tam burslu okumayı düşünüyorum ama kimse tavsiye etmiyor,insanları çok mu havalı?

Altındaki insanlar diye okudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123melisa123

teşekkürler
    çankayaya git tim bugün otoparkada 100 bin tl nin aşşağısında araba yoktu ters dönüp çıkıcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parebeno

Atılıma tam burslu girmek yerine bilkent gibi bir özele burssuz gir veya devlete git.Bu tarz düşük puandan alan özeller çok kötü oluyor her açıdan.Saymıyorum saymakla bitmez kötü özellikleri.

bilkent daha mi iyi hocam.bana sen orda zenginlerin arasinda okuyamazsin diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ortamını bilmiyorum kampüse bile gitmedim ama geçen yıl mimarlığa yarı burslu başlayan ve hazırlık okuyan yakın bir arkadaşım var.Atılımın tek yüksek denebilecek kısmı tam burslu mimarlık.Arkadaşım mf4'de 42ki benden sonra sınıfta 2.gelen 100k değil demişti.Sınıflarından bir kızdan bahsetti hazırlık olduğu için karışık okuyorlar.Kızın son model bir mercedesi varmış aylık benzin paran 1000tl falan diye dolanıyomuş. Arkadaşımında arabası var onun da takıntısı bu işte millette ne arabalar var modu. Hiçbir zaman paradan bahsetmeyen kız o ortamda bunu falan takar oldu.Eğitimin geride kaldığı ne giysem kim ne giymiş modunda olan bir okuldan öte değil bana kalırsa.Havalı değil gereksizler.Ben bilkent'deki adama gereksiz demem.Tabi mimarlık ve mühendislik fakültesindekilerden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollyGolightly

Ben ortamını bilmiyorum kampüse bile gitmedim ama geçen yıl mimarlığa yarı burslu başlayan ve hazırlık okuyan yakın bir arkadaşım var.Atılımın tek yüksek denebilecek kısmı tam burslu mimarlık.Arkadaşım mf4'de 42ki benden sonra sınıfta 2.gelen 100k değil demişti.Sınıflarından bir kızdan bahsetti hazırlık olduğu için karışık okuyorlar.Kızın son model bir mercedesi varmış aylık benzin paran 1000tl falan diye dolanıyomuş. Arkadaşımında arabası var onun da takıntısı bu işte millette ne arabalar var modu. Hiçbir zaman paradan bahsetmeyen kız o ortamda bunu falan takar oldu.Eğitimin geride kaldığı ne giysem kim ne giymiş modunda olan bir okuldan öte değil bana kalırsa.Havalı değil gereksizler.Ben bilkent'deki adama gereksiz demem.Tabi mimarlık ve mühendislik fakültesindekilerden bahsediyorum
    Atılım ve Çankaya'yı yazmayın sonra çok pişman olursunuz. Ünv. desen değil lise desen değil.

• quote:

Ben ortamını bilmiyorum kampüse bile gitmedim ama geçen yıl mimarlığa yarı burslu başlayan ve hazırlık okuyan yakın bir arkadaşım var.Atılımın tek yüksek denebilecek kısmı tam burslu mimarlık.Arkadaşım mf4'de 42ki benden sonra sınıfta 2.gelen 100k değil demişti.Sınıflarından bir kızdan bahsetti hazırlık olduğu için karışık okuyorlar.Kızın son model bir mercedesi varmış aylık benzin paran 1000tl falan diye dolanıyomuş. Arkadaşımında arabası var onun da takıntısı bu işte millette ne arabalar var modu. Hiçbir zaman paradan bahsetmeyen kız o ortamda bunu falan takar oldu.Eğitimin geride kaldığı ne giysem kim ne giymiş modunda olan bir okuldan öte değil bana kalırsa.Havalı değil gereksizler.Ben bilkent'deki adama gereksiz demem.Tabi mimarlık ve mühendislik fakültesindekilerden bahsediyorum
    İşletme kantininde bi kız "Ayhh biri moda polisini çağırsın" diye bağırmıştı
    O gün ilk ve son gidişimdi işletme kantinine zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafalar karışık -- 16 Temmuz 2014; 1:41:01 >

• Koc ve bilkent superdir digerleri ticarethane bence

• quote:

Orijinalden alıntı: kafalar karışık

İşletme kantininde bi kız "Ayhh biri moda polisini çağırsın" diye bağırmıştı

• geogenior kullanıcısına yanıt
    ikisi de ilk 20'de olan okullar bu nasıl oluyor o zaman?
  • HollyGolightly kullanıcısına yanıt
    Öyle insanlari gordukce kendime karsi inancim artiyor yemin ediyorum. Zorluk cekmemis, gerektigi yerde 1 liraya muhtac kalmayi tatmamis, ay başını nasıl getirecegiz diyen bir ailenin içinde o hedeflerini hep ailesine yardim etmeye adamis bir insan olmadiktan sonra varsın olmasın altımdaki ferrari be hocam :D Allaha şükür aç degiliz. bu arada universite hakkinda bu konu disinda bende bilgi almak istiyorum, takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryagain4 -- 16 Temmuz 2014; 4:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tryagain4

Öyle insanlari gordukce kendime karsi inancim artiyor yemin ediyorum. Zorluk cekmemis, gerektigi yerde 1 liraya muhtac kalmayi tatmamis, ay başını nasıl getirecegiz diyen bir ailenin içinde o hedeflerini hep ailesine yardim etmeye adamis bir insan olmadiktan sonra varsın olmasın altımdaki ferrari be hocam :D Allaha şükür aç degiliz. bu arada universite hakkinda bu konu disinda bende bilgi almak istiyorum, takipteyim.

Ankara kırsal bir kent oldugu icin avmden baska bir sey yok insanlar giydikleri seylerle arabalariyla hava atıyorlar..Gereksizin en önde isimleri Atılımda okuyanlar kardes sen hala utanmadan Atılımı mı yazacaksn o kadar puanla :(

• quote:

Bkmz para :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: brbrsalp

quote:

Bkmz para :)))

Alıntıları Göster
    Bilkent hazırlıktan atılanlar (bırakanlar daha nazikçe) atılıma gidiyordu, şaka yapmıyorum. Adı ordan aklımda kalmış.
  • Havalıyı bilmem de bütün mal arkadaşlarım oraya gitmişti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Havalıyı bilmem de bütün mal arkadaşlarım oraya gitmişti :)

Hahahaha Birde salaklar odtüden daha iyi eğitim verdiklerini söylüyorlardı

• brbrsalp B kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadigim butun Atilim konularinda kötülüyorsun okulu, sana özelden sordugumda ise : '' o kadar kotu diyen var illa bir bildikleri vardir diyorsun. '' Bilmeden kendin gormeden niye bu kadar kotuluyorsun acaba?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.