Şimdi Ara

Atilla Boş Çıkar MI? Malasef Boşşş:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün b1 de el morad da ATİLLA çıktı ve ben şuan lwl 52 olan charımla yüzde atarak kutuyu aldım ama ne yazık ki kutu boş çıktı bu benim 2. kutu bana gelen ATİLLA m ama ikiside boş çıktı acaba bende mi bi şanssızlık var yoksam bu kutuları mı doldurmuyolar anlamadım gidi valla :S

• geçmiş olsun genelde öle olur
  • atilla ların yarısından çok daha fazlası boş çıkıyor. bence drop şansın %25 flan cunku ben 10 civarı kestim hiç bişi cıkmadı. Çıkaranlar arada oluyo işte.
  • yaw zaten ATİLLA önüme kırk yılda bir çıkıyo bari zorlandığıma yanmıyım da pot parası olsun çıksın yaww :D:D
  • geçmiş olsun
  • Tek başına mı kestin?Ben 59 level assasinle kesememiştim de.
  • soru yanlıs şu şekilde editle bence attila dolu çıkar mı ?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Tek başına mı kestin?Ben 59 level assasinle kesememiştim de.

bu atilla kaç vuruo yaw hiç karşilasmadım 63 lvl str priest elinde +7 ms var buflu can 3899 sizce kesebilirmiyim hiç karsılaşmadaım atilla yla
  • Neden kesemiyon biliyonmu boy abdesti almamışsındır kesmeden önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___Shade___

Tek başına mı kestin?Ben 59 level assasinle kesememiştim de.

hyr tek başıma kesmedim ben ilk önce gördüm ve attilla ya biras durdum ve ilk önce yüzdelerle daldım sonra benim daldığımı gören daha doğrusu dalmaya gelen warrior da girişti yarı canını ikimiz indirdik sonra çok az canı kalınca sürü halinde birileri geldi onlarda dalmaya başladı ben dolan yüzdeleri bir daha çaktım ve kutu resmen benim oldu sonra da kutuyu açtık baktık ki ne görem kutu boşş:D
  • Olabilir dewir kötü bu dewirde boss lara bile güvenmicen
  • Çıkar tabiki niye çıkmasın her bossta drop olsaydi ohoo
  • bende aposdaydım 1 baktım lamiaların arasında koca bişi direk db drain ^^ tabiki boş
  • tabiki boş çıkar
  • Ronarkta adrenali52 war bizim ark. herif atilla kesti hem wp hem pp düştü bi kutudan bölede oluo şok oldum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.