Atilla'yı kestikten sonra kac saat sonra cıkar acaba ?.Ve örnegin L1 de kestim L2 ve L3 de ne zman cıkar bilen ark'lar varsa yardımcı olsunlar ltfn
quote:Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR 8 saat sonra çıkar serverlar arası ise 15 dk da çıkar diye biliyorum Başka bilen yoqmu :S.Tam olarak ögrenelim
Bu konudada çok konu açıldı hepsine aynı yazıyı yazdım... Attila yaklaşık 5 saate bir çıkar ve sırası ile 1. 2 . 3 . serwerde çıkar 1. serverdeki kesilmeden diğer serwerde çıkmaz... Çıkma saatleri aynıdır fakat geç çıkmasına sebep olan faktörlerden biriside savaş tır... Humanrda çok yerde çıkıyor karuslada ise sadece zombi de çıkar .
o nası kural 15dk arayla 1-2-3 çıkar dionuz o zmn 70+lar 1.serverda bekler ve 3 serverdaki atillayıda keserler hep
quote:Orjinalden alıntı: YoungI Bu konudada çok konu açıldı hepsine aynı yazıyı yazdım... Attila yaklaşık 5 saate bir çıkar ve sırası ile 1. 2 . 3 . serwerde çıkar 1. serverdeki kesilmeden diğer serwerde çıkmaz... Çıkma saatleri aynıdır fakat geç çıkmasına sebep olan faktörlerden biriside savaş tır... Humanrda çok yerde çıkıyor karuslada ise sadece zombi de çıkar . 5 saatte bir olması imkansız
Arkadaşlar inanmak zorunda değilsiniz tabiki ben sorulan soruya cevap verdim ... Şimdiye kadar 100 den fazla attila kesdim arkadaşla.... 5 saate bir olayınada gelince dedim ya kimse inanmak zorunda değil ... Ama şunu söyleyeyim sadece gündüz saat 16 : 00 dan sonra 1 . serwerde çıkar kesilince 2. serwerde ama iki serverin arasında ki saat belli değildir. Sonrada akşam 22 :00 den sonra tekrar 1 . serwerde çıkar bu şekilde sürer gider. Günde her serwer de 5 toplam 15 kere attila çıkar. Bu Human lar için geçerli karuslarda sadece zombide çıktığını biliyorum ... Attila kesmek stiyorsan onun seni bulmasını beklemeyecek sen onu bulacaksın .