Şimdi Ara

ATIN ÜSTÜNDE NE KADAR DA KARİZMATİĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hahah lagdan olmuş herhal
  • yo istediim zaman yapıom ilk önce shield skiline basıp hemmen ata basıom öle kalıo bi kaç saniye
  • la emre senin işin yokmu onuda benden öğrendin(ama ne gündü bugün ps falan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihDemircan07

la emre senin işin yokmu onuda benden öğrendin(ama ne gündü bugün ps falan)

hee tabi senden öğrendim kaybol yaw olm bide not: okuldan kactın bugün biliom kacıp durma hocaya sölücem
  • Olum dur evine geliom annene sölicem kaçtığını kötü örnek oluoosun dh dekilere
  • la sus bak babana sölerim seni çamaşır ipine asar ha konuyu saptırma şurda artiztiq bi resim koymaya çalışıoz
    ula yarım saattir deniom almıo herculese melih boş bi servera girip bowman ları kasamaya başlıyak hadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga kaçın kaçın ama ii yerte kaçın mesala int cafeye kaçılmaz çünkü öğle wakti serverlere girilmio
    en iisi bığaz turu,haywanat bahçesi varsa kızla kaçın daha ii
    nası olsa dewamsızlık hakkı çok kullan kulalnabildiğin kdr
  • Ohooooo olum yeni servera(bu arada harbi karizmatik resim)
  • ne komiksiniz siz yaa adamlara bak koptum valla haa bu arada bende antalyalıyım
  • oleeeeeeeey be aldı hercules sonundaaaaaaaaa
  • Antalya-Dokuma Çocuğuyuz gel Çağlayan Lisesine seni görmek isterim kardeş Orda kime sorsan gösterir bu arada adım Melih
  • quote:

Antalya-Dokuma Çocuğuyuz gel Çağlayan Lisesine seni görmek isterim kardeş Orda kime sorsan gösterir bu arada adım Melih

puhahahah kime sorsan gösterir herkeşden dayak yiyon çıkışta bi günde kaçabil ordan kaçamıyon hergün bi yumruk da olsa yetinion
  • bende antalya lisesini bitirdim ama konyaaltında oturuom
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnTiDeViLbOw

bende antalya lisesini bitirdim ama konyaaltında oturuom

adın ne konya altında teyzemler oturuo belki tanıdıkdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

quote:

Antalya-Dokuma Çocuğuyuz gel Çağlayan Lisesine seni görmek isterim kardeş Orda kime sorsan gösterir bu arada adım Melih

puhahahah kime sorsan gösterir herkeşden dayak yiyon çıkışta bi günde kaçabil ordan kaçamıyon hergün bi yumruk da olsa yetinion

bu çocuk kendini o kadar oyuna vermişki herşeyi oyuna benzetio okul çıkışlarındaki kavgalara pvp dio öğrenci kravatlarına pelerin dio gömleklere garment üstlük falan işte böle bi çocuk oyuna kendini okadar vermişki

• Adım volkan teyzengil tam olarak hangi mahallede oturuo?
  • Benimde amcamgil oturuo Bahçelievler mah. sinde
  • quote:

bu çocuk kendini o kadar oyuna vermişki herşeyi oyuna benzetio okul çıkışlarındaki kavgalara pvp dio öğrenci kravatlarına pelerin dio gömleklere garment üstlük falan işte böle bi çocuk oyuna kendini okadar vermişki

Bi Arkadas bi arkadasa bu kadarda acımasız olmazki siz yarın birbirinize tokat tekme girersiniz

• ya liman mahallesi diolarda bilmemne sitesi hatırlamıom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.