Şimdi Ara

Atış için , havalı tüfek mi , havalı tabanca mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SelamünAleyküm , arkadaşlar hobi olarak atış için havalı silah bakıyorum , yani karşıma plastik pet falan koyup atış yapacağım.
    2 model aradında kaldım , biri havalı mekanik tabanca karbondioksit tüpsüz yaylı sistem , diğeri havalı tüfek.

Tabanca dediğim Hatsan Mod 25 tabanca şeklinde yaylı mekanik silah. 4.5 veya 5.5 kalibre saçma atıyor.
    Diğeri ise tüfek olan Kral N 01 S modeli mekanik yaylı havalı tüfek.
    Tüfekte pakette her şey var kılıfı atış kağıdı saçma dürbün.

Şimdi ikisinden hangisi daha önde. Hatsan mod 25 mi , kral n 01 s mi ? Biri tüfek biri tabanca , hangisi ile atış yapmak daha keyifli?

İkisininde artıları eksileri var gibi ,tüfeği bir yere giderken taşıması zor , hatsan kolay. Tüfeği duvara asarsın dekorasyon olur , tabancayı asamazsın vs gibi.

Ve sağlamlık olarak hangisi daha iyi hatsan mod 25 mi kral tüfek mi ? Yay kırılması yaparlar mı ? Hatsan mod 25 sağlammıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüfek daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlamlık konusunda bişey diyemem ama ben kesinlikle tüfek derim. mod 25 bende de var. zoraki kullanıcısı olduğum için sanırım bana yeterli gelmiyor mod 25 isabetliliği. isabet için namlu boyu yiv ve çıkış hızı gibi etmenler önemlidir. bunu hesaba katarsak da tüfek daha ağır basıyor. soru şu ki, arsaya vb yerlere çıkıp mı kullanacaksınız? yoksa arasıra hobi için çıkacaksınız? aktif olarak uzun süreli kullanımda bulunmayacaksanız kesinlikle tüfek derim ben.
  • tabanca daha pratık hızlı seri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı mı- Airsoft mu
    6 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.