Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ATIV TAB 7 XE700T1C-A01TR 128 Gb,Tertemiz Faturalı Garantili Satın Al 17 Aralık 2013 09:57 1 1 ATIV TAB 7 XE700T1C-A01TR 128 Gb,Tertemiz Faturalı Garantili Ürün 29 Mart 2013'de alınmıştır. Toplamda 10 defa ancak kullanılmıştır. Ben de ikinci al aldım ancak kullanamadığım için satmak istiyorum. Çizik,darbe,çatlak vb yoktur. Oldukça temiz kullanılmıştır. Tüm aksesuarları ve faturası mevcuttur. Kutusu malesef yoktur. Cihazın yanında HDMI Kablosu ve Kılıf hediye edilecektir. İstanbul içinde elden teslim tercihtir. Takas sadece ipad air + nakit olarak olabilir. Hayırlı olması dileklerimle.. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Ümraniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satıldı ATIV TAB 7 XE700T1C-A01TR 128 Gb,Tertemiz Faturalı Garantili NOTE 3 ile takaslık Iphone 5s gri, 2 günlük, paralel ithalat Galaxy Note 3 Siyah, 2 günlük, garantili