Şimdi Ara

Atl Ve Ygs çalışması 10.Sınıf doluşun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rumine

YGS çalışma demiyorum, erken diyorum, zaten sen 9-10-11'i tek tek çalışırsan YGS için ayrı bir çaba göstermene gerek yokki. Şurada en önemli seneleriniz bunlar kendiniz için, güzel anılarınız olsun, YGS kitapları değil.
    Ben keşke ilk iki senemi güzel geçirseymişim dedim, şimdi istesem de bazı şeyleri yapmak için fırsatım olmayacak üniversiteye kadar ama ders çalışmak için baya uzun zamanım var.

Ben kendime güveniyorum ya yok yok ygs çalışcam bundanda zevk alcam çünki yaptıkça bana zevk geliyo hayatımıda iyi bir yer kazandıktan sonra ailem bana fazlasıyla yaşatacaktır..
  • Bakış açını inan çok yanlış buluyorum. Tarzın biraz anı yaşamak sanırım ama şöyle bir olayı atlıyorsun biz burda topu topu 2 sene çalışıcaz. Zaten ondada abanmıycaz bu yaz öyle bir bakıcaz temel oluşturucaz. Ha abansak nolur ki 2 sene zaten... biz üniyi sağlama alamayıp mezuna kalırsak daha mı güzel ? Güzel anılarınız olsun diyorsun herkes çalışırken belgesel mi izleyelim ? Biz çalışırken onlar izlesin belgeselini onlar konuları yetiştirmek için çırpınırken biz deneme çözüyor olcaz zaten ha onlardan max. 1 sene daha fazla çalışırız ki bu mezuna kalmaktan daha makbul bence. Hayatımızın en güzel yılları bunlar mı onu sorgulamak gerek sana göre belki evet.. Bu yılları ana uygun yaşadık üniyi de çok kasmayıp önümüze gelen yere girsek ?? 12.sınıfta kendimi parçalayıp,konuları yetiştirmek yerine ; şimdiden temelimi yavaş yavaş sağlama alırım. Şahsen benim amacım sıradan bir doktor,mühendis,mimar olmak değil inan. Ben yazın tv de izliycem, pc de de takılıcam, belgesel pek tarzım değil . Sen yanlış algılamışsın sanırım yada biz sana yanlış yansıttık biz 10-12 saat çalışmıycaz. Günlük yapabilirsek belki 3 saat oda olursa. Velhasıl bu yazımı ben feda etmiyorum, ileriyi görüp strateji yapıyorum.
    Yanlışsam hatalarımı söyleyin eleştirilere sonuna kadar açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteriasu

Bakış açını inan çok yanlış buluyorum. Tarzın biraz anı yaşamak sanırım ama şöyle bir olayı atlıyorsun biz burda topu topu 2 sene çalışıcaz. Zaten ondada abanmıycaz bu yaz öyle bir bakıcaz temel oluşturucaz. Ha abansak nolur ki 2 sene zaten... biz üniyi sağlama alamayıp mezuna kalırsak daha mı güzel ? Güzel anılarınız olsun diyorsun herkes çalışırken belgesel mi izleyelim ? Biz çalışırken onlar izlesin belgeselini onlar konuları yetiştirmek için çırpınırken biz deneme çözüyor olcaz zaten ha onlardan max. 1 sene daha fazla çalışırız ki bu mezuna kalmaktan daha makbul bence. Hayatımızın en güzel yılları bunlar mı onu sorgulamak gerek sana göre belki evet.. Bu yılları ana uygun yaşadık üniyi de çok kasmayıp önümüze gelen yere girsek ?? 12.sınıfta kendimi parçalayıp,konuları yetiştirmek yerine ; şimdiden temelimi yavaş yavaş sağlama alırım. Şahsen benim amacım sıradan bir doktor,mühendis,mimar olmak değil inan. Ben yazın tv de izliycem, pc de de takılıcam, belgesel pek tarzım değil . Sen yanlış algılamışsın sanırım yada biz sana yanlış yansıttık biz 10-12 saat çalışmıycaz. Günlük yapabilirsek belki 3 saat oda olursa. Velhasıl bu yazımı ben feda etmiyorum, ileriyi görüp strateji yapıyorum.
    Yanlışsam hatalarımı söyleyin eleştirilere sonuna kadar açığım.

+1 Bu ileriki hayat için yatırım olacak allah sonumuzu hayır etsin keşke izin verilsede konu başlıgını pc topluyom doluşun diye degiştirsem daha çok ilgi çeker...

• quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

Ben 10.sınıfa gidiyorum ve şuan çok fazla bir araştırma içerisindeyim şöyleki ben ATL(Anadolu Teknik Lisesi) gidiyorum ve biz kültür dersleri (matematik cog vs hepsini)Görüyoruz ben bu yaz ufaktan çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama matematik hocamda elektrik hocamda okul derslerin bir işe yaramıyacak senin elektrik ile bir hedefin yoksa okadar yüklenme, teşekkür aldım alamadım diyede üzülme sen sadece yaz tatilinde ygs çalış diyolar gördügüm bizim lisede 200 alan haline şükrediyor sebebi ise çalışan bir allahın kulu yok ,tabiki üniversite kazanan var ama az buçuk. Ben bir fen lisesi degilim dolayısıyla adamlar bizden 2/0 önde ama hocalarım ben atl degildim eml idim diyolar öyle kazandım sizin işiniz daha kolay diyolar.Bu liseye düştüm diye benden birşey olmaz demeyin size 1.olun demiyoruz ama şuan çalışmaya başlamakla çok iyi yol alabiilirsiniz diyolar sınıfta böyle düşünen bir elin parmagını geçmez (belkide okulda).

Anlamadıgım konu olursa ne yapayım çünki eger takılırsam sinirlenirim ve o hırsla boşlayabilirim anlamadıgım noktalarda ne yapalıyım malum yanımda hocamda olmuyacak ?
    Benim aklıma takılan birşey ben 10.sınıf tekrarımı yapayım ?
    Yoksa ygsmi çalışayım,
    Ygs çalışırsam ne avantajım olur okul derslerine çalışırsam ne olur ?

Siz yapamazsınız diyen hocada görüyorum hocayla bir kavgaya giriyoruz ve çok sinir ediyolar bu küçümsemeleri beni deli ediyo.Arkadaşımda sen yapamassın vs diyolar istegimi kırıyolar kafam karışık sizce ne yapmalıyım
    Koyver gitsin diye boş yorum atmayın büyüksünüz saygı duyarım ama gereksiz yani.
    Gönlüm ygs den yana ve fizik kimya biyoloji matematik çalışmayı düşünüyorum.(Digerlerinide belki zaman kalırsa az buçuk)
    BİR HEDEFİM VAR CİDDİ ANLAMDA ELEKTRİKCİDE OLABİLİRİM ÜNİVERSİTE GİRİP AVUKATTA,BABAMIN MATBAA ŞİRKETİNDE PATRONDA AMA BU BENİM ELİMDE YARDIMCI OLURSANIZ TEŞEKKÜRLER.

Birde deneyimlilerden yaz tatili için kitap tavsiyesi alayım.Ve acaba çokmu acele ediyorum ?
    Çok sıkmıyacak karışık olmayacak konuyu açık anlatacak soru sayısı ve soru cinsi yeterince olacak bir kitap ve soru bankası Fiyat önemli degil ygs lys ayrı olsunki ygs daha çok anlatılsın teşekkürler.

kardesim whatsap in varsa pm atarmisin
    not:kaderimiz kesisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 10. Sınıf çaliş. Ygs sinavlari açıklandığı zaman forumda yazilanlari okudum hep. Çoğu kişi ygs çalışma ve bilgi ölçme sınavı değil , mantık ve hız sınavıdır demişti. Ne kadar çalışsanda başarısız olabilirsin. Burda ygs ye hiç çalışma demiyorum ama bu kadar erken başlama. Bu sene güzelce 10. Sinifi aradan çıkart sağlam bi şekilde hallet. Tüm bu çalışmalara benim gibi yaz tatilinde başlayacaksan yaz tatilinde tüm 10. Sınıfı hallet ve ygs matı bitir. Ben şahsen böyle yapacağım

Edit: bende 10. Sınıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigilante -- 10 Mayıs 2014; 12:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

quote:

Ben 10.sınıfa gidiyorum ve şuan çok fazla bir araştırma içerisindeyim şöyleki ben ATL(Anadolu Teknik Lisesi) gidiyorum ve biz kültür dersleri (matematik cog vs hepsini)Görüyoruz ben bu yaz ufaktan çalışmaya başlamayı düşünüyorum ama matematik hocamda elektrik hocamda okul derslerin bir işe yaramıyacak senin elektrik ile bir hedefin yoksa okadar yüklenme, teşekkür aldım alamadım diyede üzülme sen sadece yaz tatilinde ygs çalış diyolar gördügüm bizim lisede 200 alan haline şükrediyor sebebi ise çalışan bir allahın kulu yok ,tabiki üniversite kazanan var ama az buçuk. Ben bir fen lisesi degilim dolayısıyla adamlar bizden 2/0 önde ama hocalarım ben atl degildim eml idim diyolar öyle kazandım sizin işiniz daha kolay diyolar.Bu liseye düştüm diye benden birşey olmaz demeyin size 1.olun demiyoruz ama şuan çalışmaya başlamakla çok iyi yol alabiilirsiniz diyolar sınıfta böyle düşünen bir elin parmagını geçmez (belkide okulda).

Anlamadıgım konu olursa ne yapayım çünki eger takılırsam sinirlenirim ve o hırsla boşlayabilirim anlamadıgım noktalarda ne yapalıyım malum yanımda hocamda olmuyacak ?
    Benim aklıma takılan birşey ben 10.sınıf tekrarımı yapayım ?
    Yoksa ygsmi çalışayım,
    Ygs çalışırsam ne avantajım olur okul derslerine çalışırsam ne olur ?

Siz yapamazsınız diyen hocada görüyorum hocayla bir kavgaya giriyoruz ve çok sinir ediyolar bu küçümsemeleri beni deli ediyo.Arkadaşımda sen yapamassın vs diyolar istegimi kırıyolar kafam karışık sizce ne yapmalıyım
    Koyver gitsin diye boş yorum atmayın büyüksünüz saygı duyarım ama gereksiz yani.
    Gönlüm ygs den yana ve fizik kimya biyoloji matematik çalışmayı düşünüyorum.(Digerlerinide belki zaman kalırsa az buçuk)
    BİR HEDEFİM VAR CİDDİ ANLAMDA ELEKTRİKCİDE OLABİLİRİM ÜNİVERSİTE GİRİP AVUKATTA,BABAMIN MATBAA ŞİRKETİNDE PATRONDA AMA BU BENİM ELİMDE YARDIMCI OLURSANIZ TEŞEKKÜRLER.

Birde deneyimlilerden yaz tatili için kitap tavsiyesi alayım.Ve acaba çokmu acele ediyorum ?
    Çok sıkmıyacak karışık olmayacak konuyu açık anlatacak soru sayısı ve soru cinsi yeterince olacak bir kitap ve soru bankası Fiyat önemli degil ygs lys ayrı olsunki ygs daha çok anlatılsın teşekkürler.

kardesim whatsap in varsa pm atarmisin
    not:kaderimiz kesisiyor

öyle aglarda pek takılmıyorum açıkçası ama tel nonu alabilirim özelden.Skypte yukardaki arkadaşla vs konuşuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Bence 10. Sınıf çaliş. Ygs sinavlari açıklandığı zaman forumda yazilanlari okudum hep. Çoğu kişi ygs çalışma ve bilgi ölçme sınavı değil , mantık ve hız sınavıdır demişti. Ne kadar çalışsanda başarısız olabilirsin. Burda ygs ye hiç çalışma demiyorum ama bu kadar erken başlama. Bu sene güzelce 10. Sinifi aradan çıkart sağlam bi şekilde hallet. Tüm bu çalışmalara benim gibi yaz tatilinde başlayacaksan yaz tatilinde tüm 10. Sınıfı hallet ve ygs matı bitir. Ben şahsen böyle yapacağım

Mantık sınavı haklılar ygs lys gibi degil ama ne bileyim hani sonuçta onunda bir düzeyi var madem mantık sınavı ise pek çalışmaya gerek yoksa okadar adam girip nasıl 180 çekiyo bukadarmı gerizekalı millet yani ? hiçmi mantık yok degilmi yalnışmı düşünüyorum ygs de önemli lys de önemli ygsde konuyu bilirsin soru tipini çözüdügün için bilirsin ve az birşey mantıgını katarsın yaparsın.Lysde bilirsen yaparsın.Ayrıca Hocalarım tekrar söylüyorum 9 çalışırsan gene ygs çalışcaksın çünkü 9 full ygs dediler.Aynı şeye geliyo 9 10 çalışcam gene ygs çalışmış olacam ne fark edecekki yani

• HALA AKLIMDA KİTAP YOK BEYLER 230 GÖRÜNTÜLEMEDEN 10 CEVAPMI ÇIKIYO
  • quote:

quote:

Bence 10. Sınıf çaliş. Ygs sinavlari açıklandığı zaman forumda yazilanlari okudum hep. Çoğu kişi ygs çalışma ve bilgi ölçme sınavı değil , mantık ve hız sınavıdır demişti. Ne kadar çalışsanda başarısız olabilirsin. Burda ygs ye hiç çalışma demiyorum ama bu kadar erken başlama. Bu sene güzelce 10. Sinifi aradan çıkart sağlam bi şekilde hallet. Tüm bu çalışmalara benim gibi yaz tatilinde başlayacaksan yaz tatilinde tüm 10. Sınıfı hallet ve ygs matı bitir. Ben şahsen böyle yapacağım

Mantık sınavı haklılar ygs lys gibi degil ama ne bileyim hani sonuçta onunda bir düzeyi var madem mantık sınavı ise pek çalışmaya gerek yoksa okadar adam girip nasıl 180 çekiyo bukadarmı gerizekalı millet yani ? hiçmi mantık yok degilmi yalnışmı düşünüyorum ygs de önemli lys de önemli ygsde konuyu bilirsin soru tipini çözüdügün için bilirsin ve az birşey mantıgını katarsın yaparsın.Lysde bilirsen yaparsın.Ayrıca Hocalarım tekrar söylüyorum 9 çalışırsan gene ygs çalışcaksın çünkü 9 full ygs dediler.Aynı şeye geliyo 9 10 çalışcam gene ygs çalışmış olacam ne fark edecekki yani

Ygs ye hic calisma demek istemiyorum ama simdilik cok erken. Bence forumdakileri dinle

• quote:

quote:

quote:

Ygs ye hic calisma demek istemiyorum ama simdilik cok erken. Bence forumdakileri dinle

Zaten yavaş yavaş başlıcam hemen bir günde 5 saat çalışamaz bir insan alıştıra lıştıra zaten yaptıkça o konuyu kavradıkça bilmiyorum tek bendemi oluyo dahada seviyorum ve dahada üstüne gidiyorum hoşuma gidiyo açıkcası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.