Şimdi Ara

Atlanta Hd box turksat4a ekleme ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar yazılım güncelleme kısmında,internnetten kanal güncellemeye tıklatın ve çıkan listelerden birini yükleyin. Birinden biri illaki çalışıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

http://www.aysaelektronik.com.tr/kanal/atlantahdbox.rar

teşekkürler
  • Peki bir sorum var sizlere, cihaz kapalıyken uydudan guncelleme yapmıyor sanırım degil mi? Ara ara kontrol ediyorum hic kanal listesinin sonuna eklenen yeni kanal olmuyor. Bu cihazda boyle bir ozellik mi yok, ben mi bulamadım?

Tesekkurler simdiden...
  • Beyaz tv frekansından hiç sinyal alamıyorum sorun ne olabilir ? beyaz tv digiturk te var ki o da turksat üzerinden ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Peki bir sorum var sizlere, cihaz kapalıyken uydudan guncelleme yapmıyor sanırım degil mi? Ara ara kontrol ediyorum hic kanal listesinin sonuna eklenen yeni kanal olmuyor. Bu cihazda boyle bir ozellik mi yok, ben mi bulamadım?

Tesekkurler simdiden...

quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Peki bir sorum var sizlere, cihaz kapalıyken uydudan guncelleme yapmıyor sanırım degil mi? Ara ara kontrol ediyorum hic kanal listesinin sonuna eklenen yeni kanal olmuyor. Bu cihazda boyle bir ozellik mi yok, ben mi bulamadım?

Tesekkurler simdiden...

Atlanta hd box kullanan yok mu?
  • TKGS özelliği o Atlanta Hd Box ta yok, yeni çıkan uydu cihazlarında var...
  • Digiturk'ten kalma hd olmayan vestel yan sanayisi uydu alıcımda bile uydudan otomatik guncelleme varken o kadar para verip aldigimiz Atlanta hd boxta bu ozelligin olmamasi cok sacma olmus o zaman :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalunya5

http://www.aysaelektronik.com.tr/kanal/atlantahdbox.rar

hocam link ölü yeniler misiniz?

birde arkadaşlar dreamboxta olduğu gibi atlanta içinde buketlere bölünmüş halde hazır kanal listeleri var mıdır?
  • Bu cihazın netten aldığı otomatik guncelleme sitesi adresini bilen var mı?
    listeleri PC ye indirip bakacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.