Şimdi Ara

Atlanta Hd box turksat4a ekleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar herkese merhaba. Bende atlanta hd box t model cihaz var. Simdi bu turksat 4a yi eklemeye calisiyorum ama network search diye birsey bulamiyorum. Bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim...

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydu eklemenize gerek yok.Adının A,B,C,D olması önemsizdir.Siz türksat yayınlarını aldığınız uydu üzerinde iken
    11746 5/6 27500 V
    11844 3/4 2222 V
    tplerini cihazınıza ekleyin.Bu tp üzerinde (şebeke açık-kör arama vb) yazan şekliyle arama yapın.Geçerli tüm Tpler cihazınıza eklenecektir.Bu işlem 15 Temmuz veya daha ileriki zamanlarda yapılacaktır.Bu işlemler bütün uydu cihazları için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Uydu eklemenize gerek yok.Adının A,B,C,D olması önemsizdir.Siz türksat yayınlarını aldığınız uydu üzerinde iken
    11746 5/6 27500 V
    11844 3/4 2222 V
    tplerini cihazınıza ekleyin.Bu tp üzerinde (şebeke açık-kör arama vb) yazan şekliyle arama yapın.Geçerli tüm Tpler cihazınıza eklenecektir.Bu işlem 15 Temmuz veya daha ileriki zamanlarda yapılacaktır.Bu işlemler bütün uydu cihazları için geçerlidir.

Bu dediginiz tp leri denedim ama bende sebeke(kor) arama diye bir secenek cikmiyor. Galiba guzli tarama yazan seyi yapmaliyim. Peki bu 2 tp yi de mi eklememiz gerekiyor ?

• Evet gizli tarama yazıyorsa oradan taratacaksınız.
    11747 H 27500 5/6 (Doğu için)
    11844 V 2222 3/4 (Batı için)
    olduğu yazılıyor.
    Alta tp ekleme anlatılmış,sizde ekleyin.Yeşil tuşa bastığınızda sağlayıcı KAPALI yazıyor,orayı değiştirip AÇIK yapın.Gerekli tüm TP ler cihazınıza eklenecektir.Belki eski TPler silinip,bu ikisi yazılıp aratılırsa işe yaramayanlar gider daha iyi olur.
    http://www.youtube.com/watch?v=sLlRouJRzL4
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Evet gizli tarama yazıyorsa oradan taratacaksınız.
    11747 H 27500 5/6 (Doğu için)
    11844 V 2222 3/4 (Batı için)
    olduğu yazılıyor.
    Alta tp ekleme anlatılmış,sizde ekleyin.Yeşil tuşa bastığınızda sağlayıcı KAPALI yazıyor,orayı değiştirip AÇIK yapın.Gerekli tüm TP ler cihazınıza eklenecektir.Belki eski TPler silinip,bu ikisi yazılıp aratılırsa işe yaramayanlar gider daha iyi olur.
    http://www.youtube.com/watch?v=sLlRouJRzL4

Yorum icin tesekkurler. Eve gider ditmez deneyecegim

• Ayın 15.günü yapın.Eski tpleri şimdi silerseniz televizyonunuz yayınsız kalabilir.
  • Yeni tp ekle diyorum fakat 4 haneyi yazdiktan sonra 5. Haneyi yazarken 0 oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verilen tp ile kanal taraması yapıyorum 100 kanal bulduktan sonra 38/58 tp de takılıyor arama devam etmiyor neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Verilen tp ile kanal taraması yapıyorum 100 kanal bulduktan sonra 38/58 tp de takılıyor arama devam etmiyor neden acaba?

Bende de atlanta hd box var yapacağınız şey şu. Uydu arama ayarları kısmında türksatta iken alttarafta kanal sil ve tp sil gibi bir yer var. Ordan ok tuşuna hızlı hızlı basarak tüm kanalları ve tp leri silin. Sonra belirtilen tp leri ekleyerek tarama yapın 440 küsür kanal gelcek. Trt hd trt 1 hd cnn türk hd falan bi kaç yane daha var bunlar çıkmadı bende direk bu kanalların tp lerini kendim ekleyetek tarattım yaklaşık 24 tane hd kanal oldu. Güzel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: murty_

quote:

Verilen tp ile kanal taraması yapıyorum 100 kanal bulduktan sonra 38/58 tp de takılıyor arama devam etmiyor neden acaba?

Bende de atlanta hd box var yapacağınız şey şu. Uydu arama ayarları kısmında türksatta iken alttarafta kanal sil ve tp sil gibi bir yer var. Ordan ok tuşuna hızlı hızlı basarak tüm kanalları ve tp leri silin. Sonra belirtilen tp leri ekleyerek tarama yapın 440 küsür kanal gelcek. Trt hd trt 1 hd cnn türk hd falan bi kaç yane daha var bunlar çıkmadı bende direk bu kanalların tp lerini kendim ekleyetek tarattım yaklaşık 24 tane hd kanal oldu. Güzel oldu

Sonradan eklediğiniz tpler nedir? bende trt hd dahil birçok hd çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murty_

quote:

Uydu arama ayarlarında kanal sil ve tp sil gibi seçenekler yok. Sadece kanal listesinde kanalları tek tek seçerek silme seçeneği var.

• Fabrika ayarlarına dönün içerisinde tüm kanalları sil seçeneği mevcut.bunu yapın daha sonra uydu tp düzenlemeden yeni tp(uydu frekansı)girin kırmızı tuşla arama ayarları ordan otomatik servis sağlayıcısını açık olarak aratın.ben böyle yaptım.not:fab.ayarına dönmek için pass:0000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digichaos -- 19 Eylül 2014; 9:09:30 >
  • Herkese merhaba;

Atlanta HD box son versiyon ile update yapmak istiyorum.evimde uyduma bağlı internet bağlantım olmadığı için uydu üzerinden alamıyorum.

USB yükleme ile yapacağım.bana en son yazılım güncelemesini usb den yükleyebileceğim şekilde nerden bulabilirim.yada paylaşırmısınız.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: digichaos

Fabrika ayarlarına dönün içerisinde tüm kanalları sil seçeneği mevcut.bunu yapın daha sonra uydu tp düzenlemeden yeni tp(uydu frekansı)girin kırmızı tuşla arama ayarları ordan otomatik servis sağlayıcısını açık olarak aratın.ben böyle yaptım.not:fab.ayarına dönmek için pass:0000

Fabrika ayarlarına dönünce yazılım da siliniyor mu peki?

• quote:

quote:

Fabrika ayarlarına dönün içerisinde tüm kanalları sil seçeneği mevcut.bunu yapın daha sonra uydu tp düzenlemeden yeni tp(uydu frekansı)girin kırmızı tuşla arama ayarları ordan otomatik servis sağlayıcısını açık olarak aratın.ben böyle yaptım.not:fab.ayarına dönmek için pass:0000

silinmez.yazılımım en son versiyonunda kalır cihaz kople sıfırlanır.ilk alındığı gibi.ama yazılım silinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilengiz

quote:

quote:

silinmez.yazılımım en son versiyonunda kalır cihaz kople sıfırlanır.ilk alındığı gibi.ama yazılım silinmez.

O zaman öyle yapayım. Karman çorman oldu alet kanal araması yaparken bir yerde donuyor. Tp eklemeye çalışıyorum ilk 4 rakamdan sonra 5. rakamı kabul etmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilengiz

quote:

quote:

O zaman öyle yapayım. Karman çorman oldu alet kanal araması yaparken bir yerde donuyor. Tp eklemeye çalışıyorum ilk 4 rakamdan sonra 5. rakamı kabul etmiyor.

aynen her zaman lazım

• quote:

quote:

Yok onun içinde ayrı sekmeler var 3 tane kanal silmede içinde mevcut

• Ya ben de yapıyorum fakat olmuyor , yani sinyal bulamıyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.