Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5.4 yazılımı guncelleme bolumunden yukluyebılırsınız

ccam ıptv bılgılerınız sılınmıyor stabıl bır yazılımdır hayırlı olsun

Atlanta Smart G4 SW 1.5.4 -BOOT 1.5.3 yazılımı yayınlandı.

Değerli kullanıcılarımız,

Yazılım yükleme sunucusuna eklenmiştir.Bilgiler yükleme sonunda korunacaktır.

Düzenlemeler.

1-Data Backup (yedek alma) fonksiyonu eklendi.Bu nerede işimize yarayacak.Cihazınız yazılım yüklemesi sonrası otomatik olarak yedek alacak ve her hangi bir açılmama durumunda (yazılım ile ilgili) sağlam olan backup yükleme ekranı gelecek.(Windows pc kurtama ekranı gibi düşünün.).Kullanıcının kanal listesi hatalı ise backup kanal listesini yedek almayacak.Sonradan kurduğunuz uygulamalar backup 'da olmayacak.

2-Cihazında sistem hatası olan kullanıcılar bu yükleme sonunda backup ekranı ile karşılaşırlar ise ,yükleme işlemi için ''OK'' tuşu ile devam etmeleri gerekmektedir.

3-Ses barında yaşanılan sorun giderilmiştir.

4-Sistem durma hatası giderilmiştir.

-->Yükleme sonunda ''Google market durdu'' hatası alabilirsiniz,lütfen Google play store uygulamasını kaldırıp yeniden kurunuz.

5-Tp tarama ve kanal aramadaki liste bozulması sorunu giderilmiştir.

6-Ön yükleme (bootloader) güncellenmiştir.

NOT= Yükleme sonunda fabrika ayarlarına dönülürse.Video çözünürlüğü 720P olarak gelecektir,yükseltmeyi unutmayınız.

-->Klavyeli kumanda eşleşme sinyalini yeniden istenebilir lütfen ekrana gelen uyarı şekilde işlemi yapınız.

İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 17 Şubat 2014; 14:16:47 >

• ARKADAŞLAR,cihazıma format attım fakat yüklü olan IP listesini yedeklemeyi unuttugum için silinmiş.cihaz üzerinde olan IP yüklemeden 100 kadar linki yüklüyor daha önceki liste 400 ad.kadardı elinde veya cihazında olanların bu ıp listesini paylaşmasını rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankaya31

ARKADAŞLAR,cihazıma format attım fakat yüklü olan IP listesini yedeklemeyi unuttugum için silinmiş.cihaz üzerinde olan IP yüklemeden 100 kadar linki yüklüyor daha önceki liste 400 ad.kadardı elinde veya cihazında olanların bu ıp listesini paylaşmasını rica ederim.

bende bugün farkettım guncellemedekı fılm vod yazanı yukleyın
  • Merhaba, cihazı almayı düşünüyorum, ancak 1 ay içerisinde memnun kalmaz isek geri verme gibi bir şansımız var mıdır?
  • dimensions 20 cm x 13 cm x 4 cm

weight 436 g

gross 1.317 g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 21 Şubat 2014; 14:05:05 >
  • ÜSTAD bu güncellemede filim vod olan yeri bulamadım ve göremedim.ayrıca burda atlanta servisine ugradım orda smart g4 cihazı gördüm ama o cihazda açılışta ekran kararıp tekrar görüntü gelmesi gibi bir durum olmadı sordum ben diger cihazlarda görmedim dedi.bu umarım bir sorun teşkil etmez.
    bu fvod ile ilgili bir link veya açıklama paylaşırsanız memnun olurum.
  • Ekranın açılışta kararıp gelmesi bende de var,bir arıza mıdır,yoksa sorun teşkil etmez mi,düzeltilebilir mi acaba Fatih bey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankaya31

ÜSTAD bu güncellemede filim vod olan yeri bulamadım ve göremedim.ayrıca burda atlanta servisine ugradım orda smart g4 cihazı gördüm ama o cihazda açılışta ekran kararıp tekrar görüntü gelmesi gibi bir durum olmadı sordum ben diger cihazlarda görmedim dedi.bu umarım bir sorun teşkil etmez.
    bu fvod ile ilgili bir link veya açıklama paylaşırsanız memnun olurum.

güncelleme ekranında asagı ınınce goreceksın
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    yeni yazılımı yukledınmı yenı yazılımı usb ıle yuklerken kırmızı tusa basılı tutup acılan mavı ekranda 3 3 1 basıp partları sılıp denermısın

ya yazılımdan yada cıhazdakı uygulamaların cıhaz acılırken hepsı bırden calısmasından kaynaklanıyor
  • Atlanta Smart G4 SW 1.5.4 -BOOT 1.5.3 yazılımını yüklerken dediğin gibi yüklemiştim.Kırmızı ve mavi tuşları kullanıyorum zaten.
    Atlanta Smart G4 v1.55 Usb versiyonu Test yazılımı çıkmış.Bir süre denensin,stabil hale gelince onu da dediğin gibi yaparız.Teşekkürler.
  • Merhabalar Menü tuşuna bastığımda ''maalesef innosathybrid durdu'' uyarısını alıyorum. Menüye giremiyorum. Yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recox41

Merhabalar Menü tuşuna bastığımda ''maalesef innosathybrid durdu'' uyarısını alıyorum. Menüye giremiyorum. Yardımcı olurmusunuz.

merhaba
    menu tusuna basınca bu hatayı verırse tamamı tıklayıp gecın
    menuye neden gıremıyorsunuz 2 sanıye sonra gırersınız yenı yazılım cıktı 1.5.4 yukeleyın duzelır
  • cıhaz ıle ılgılı sorunlarınızı bızı ararsanız yardımcı olurum

buradan gereken apkyı ındırın flash yardımı ıle cıhaza kurabılırsınız

http://smartboxmarket.com/g4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 24 Şubat 2014; 17:42:27 >
  • Yeni yazılımı yüklemeden önce aradada olsa girebiliyordum yeni yazılımdan sonra hiç giremedim. Cihazı formatlayarak durumu düzelttim. Başka birşey daha soriyim. Benim evimde internet yok cihaz saatini düzeltemiyorum tarih 1970 i gösteriyor :) telefondan internete bağlantı yaptığımda düzeliyor fakat interneti kesince 1970 e geri dönüyor :)
  • RECOX41 arkadaşın yazmış oldugu saat sorunu bütün cihazlarda var.saatin çalışma prensibi inile oldugu için internetin olmadıgı zaman işlemez durumda.bunu bence uydu üzerinden çalışması saglanmalı ve ileriki güncellemelerde bunuda düşünmeliler.
  • Atlanta Smart G4 v1.55 Usb versiyonu Test yazılımı.

Değerli kullanıcılarımız,

-->1.55 test yazılımında .
    *1.54 meydana gelen epg sorunu.(bilgi veren arkadaşlara çok teşekkürler.Özellikle ''hasankurumahmut'' nikli arkadaşımıza.)
    *Astra 11377 frekansında rtp hd kanalında yaşanılan sorun.(Hasan Bey'e bilgi için çok tşk.)
    *İ****o cam modül problemi.(yeni çıkacak olan fil tv paketi)

Bu sorunlar giderilmiştir.

Yükleme USB üzerinden yapılınca bütün bilgiler silinir.Bu nedenden dolayı konuya hakım kullanıcılarımız yüklesinler.sonuçlardan sonra internet üzerinden gerçek güncelleme verilecektir.

Yükleme işlemi :Usb diske ilgili dosyayı indirip BİN dosyası olarak yükleyiniz.Menü-kurulum-güncelleme-usb ile yazılım güncelleme bölümünden yapınız.

link

http://update.atlanta.com.tr/155/

iyi seyirler.

• merhaba,

Bu ürün ile ilgili hemen hemen tüm yorumları okudum ve sahip olmaya karar verdim. Benim de birkaç soracağım şey olacak son olarak bu konuda da bilgi sahibi olmak istiyorum.

Birkaç ay önce evimi değiştirdim ve bu zamana kadar teledünya hd kullanıyordum. Bu zamana kadar uydu sistemlerine ihtiyaç duymamaktaydım. Yeni taşındığım evde teledünya altyapısı mevcut olmadığı için, üyeliğimi iptal ettirmek zorunda kaldım.

Bir süredir piyasayı araştırıyorum ve bana göre en mantıklı iş, Atlanta G4 kurulumu olacak gibi görünüyor.

Şu anki evimde kesintisiz internet bağlantısı olmadığı için, bu beni ne kadar etkiler? usb yüklemeleri ile güncel kalmak bana ne kadar fayda sağlar? Şifre çözücü işlerinden hiç anlamıyorum, internet bağlantısının olmaması şifre çözücüyü etkiler mi?

Bir diğer konu ise anten! Şu anki sistem merkezi mi yoksa bireysel çanak mı bilmiyorum. Eğer bireysel çanaksa iyi olacaktır. Öğrenmem gerekecek. Evin kablo kutusunun ucundan yalnızca antenin fişi çıkabilmiş. geri kalanı yetersiz kalmış. Bu yüzden evin arka tarafındaki balkondan içeriye kablo sallanmış. Eski bir sd receiver buldum ve %89 sinyal geliyor Türksat'ta. Diğer uydulardan herhangi birisi tanımlı mı bilmiyorum. Atlanta için birden fazla çanak kurulumu yapmak istiyorum. Bunun için nasıl bir teknik servis alabilirim, bunu siz sağlayabilir misiniz?

İstanbul, Avcılar Merkez Mah.'de ikamet etmekteyim.

• manowarrior kullanıcısına yanıt
    merhaba
    bınadakı sıstemı ogrenıp ıletısım bılgılerınız pm atarmısınız

guzel bır karar vermişsiniz kanal fazlalıgı ve goruntu kalıtesı olarak uydu yayınları daha ıyıdır

ınternet ucretı vermek ıstemıyorsanız 3g stıck ve 3g router alıp en azında hotbırd eutelsat astra gb uydu kanallarını ızlıyebılır

cıhaza lazım olan kanal lıstesı bıss gb guncellemelerı yaptırabılırsınız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 26 Şubat 2014; 17:09:09 >
  • arkadaşlar

bu aksam 1 tv georgıa kanallındakı macı bıss ıle ızlemek ıcın

bısslerı guncelledık hosta ekledık

menu uygulamalar ıpcam 2.4.8 acıp

menu tusuna basın load the network secın okye basın

ıyı seyırler
  • Bilgi için teşekkürler.
    Binadaki sistemi öğrenip bilgi vereceğim size tekrar.
    Bu sistemi istiyorsak eğer, internet de şart gibi görünüyor. Tivibu gibi internet hızına ihtiyaç duyuluyor mu bu sistemlerde? Düşük bir hız yeterli olur mu?
    Yüksek giriş olduğu için daire, 3G bağlantıları alamıyorum. DSL şart.
    balkon duvarına çanak takılsa, tek çanakla birden fazla uydu izlemeyi vaad eden satıcılar var. mümkünse eğer öyle bi'şey uygulanabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.