Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 24 Ocak 2014; 11:55:02 >
  • selamun aleyküm öncelikle herkese
    hocam öncelikle bu cihazın hız olarak diğer uydu cihazımdan çok daha iyi olduğunu söylemeliyim ccserver kullanmaktayım daha önceki goldmaster 1050 hd cihazımda her 10 dk bir şifreli yayın mesajı gelmekteydi çok şükürki bu cihazda şuana kadar 1 yada 2 defa bu ibareyi gördüm..malesef eksileride yok değil mesela daha öncede söyledim ayrıntılı epg yok epg var ama sadece konu başlığı süresi felan yazıyor normalde animal planet gibi bir kanalda diğer uydu alıcım ile programın içeriğini hakkında detaylı bilgi vardı malesef bu cihazda bu özellik yok. Ve yine olup olmadığını bilmediğim başka bir soru izlediğim uydu içerisinde kanal ismini klavye ile yazıp direk bulmak bu özelliğide malesef bulamadım örneğin türksatda atv hd bulmak için 10 dk tek tek kanalları geziyorum kısaca kavyeden kanalınismini yazıp direk bulamıyorum buda başka bir eksiği eğer bu konularda bilgisi olan yada bilen var ise lütfen yanlışlarımı düzeltsin hayırlı cumalar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: mavili__

selamun aleyküm öncelikle herkese
    hocam öncelikle bu cihazın hız olarak diğer uydu cihazımdan çok daha iyi olduğunu söylemeliyim ccserver kullanmaktayım daha önceki goldmaster 1050 hd cihazımda her 10 dk bir şifreli yayın mesajı gelmekteydi çok şükürki bu cihazda şuana kadar 1 yada 2 defa bu ibareyi gördüm..malesef eksileride yok değil mesela daha öncede söyledim ayrıntılı epg yok epg var ama sadece konu başlığı süresi felan yazıyor normalde animal planet gibi bir kanalda diğer uydu alıcım ile programın içeriğini hakkında detaylı bilgi vardı malesef bu cihazda bu özellik yok. Ve yine olup olmadığını bilmediğim başka bir soru izlediğim uydu içerisinde kanal ismini klavye ile yazıp direk bulmak bu özelliğide malesef bulamadım örneğin türksatda atv hd bulmak için 10 dk tek tek kanalları geziyorum kısaca kavyeden kanalınismini yazıp direk bulamıyorum buda başka bir eksiği eğer bu konularda bilgisi olan yada bilen var ise lütfen yanlışlarımı düzeltsin hayırlı cumalar ....

aselam

epg ozellıgı var epg tusuna basınca acılır

hazır kanal lıstelerını yukleyıp bakın hazır sıralı kanal listesı kurulu

http://dosya.co/yghy4eq81q09/channel.bin.html

kanal bulmak ıcın kanal lıstesı acık iken sarı tusa basmanız yeterlı

kullanma klavuzunda bunlar yazıyor

hayırlı cumalar

• fatihmc ve serkanguzel_ vermiş olduğunuz ceveplardan dolayı çok teşekkür ederim.
    Sağolun...
    :-)
  • mck_ank M kullanıcısına yanıt
    serkan beyın bahsettigi cihaz bu cihaz degildir

diger cın sitelerinde satılanlar çin menselı cıhazlarda modul gırısı yoktur

ve uydu kısmı sorunludur

atlanta smart modelınde kronık arıza yoktur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 24 Ocak 2014; 22:12:50 >
  • Değerli kullanıcılarımız,

Cihazında aşağıdaki sorunları yaşayanlar lütfen talimat da ki gibi yükleme işlemini yapsınlar.

1-Smart g4 booting logosundan sonra siyah ekranda kalanlar.
    2-Hybird durdu.
    3-Sistem durdu.
    4-Kanal listeniz kayboldu,ip cam vs uygulamalar silindi.
    5-Açılış süresi çok uzun olanlar.

DİKKAT
    DİKKAT = Sadece sorun yaşayan kullanıcılarımız için geçerli bir yazılımdır.Talimata göre yüklenmelidir.Eski bildiklerimiz unutalım ve buna göre yapalım.Talimat da bütün menüler Türkçe olarak çeviri yapıldı siz ekranda inglizce göreceksiniz sıralamasını takip edip ne yazdığını bilmeniz için bu şekilde yaptık.

Vermiş olduğumuz sıkıntılardan dolayı çok özür dileriz.Ayrıca sabır gösteren arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Yazılım linki ve yükleme talimatı.

http://update.atlanta.com.tr/153/

• atlanta smart g4 modellinden almak isteyen arkadaşlar 12 ay taksit imkanı için bugun son gundur

bankalar artık gece 12den sonra 9 ay taksıt verıcektır ..
  • Arkadaşlar merhaba Marmara forum Nike Mağazası'nda son iki haftaya kadar %25 indirim devam etmektedir ilgili arkadaşlar mağazamıza ziyarette bulunabilir bu arada Fatih bey gibi bir satış yapıp arkasında duran bir kişi daha görmedim verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim hayırlı geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol berkan yarın ordaysan ugrarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 1 Şubat 2014; 13:58:26 >
  • Sizlere bir sorum olacak daha doğrusu bir merakim var . Böyle android uydu cihazimi yoksa siradan bir cihaz ile coklu anten mi alsak daha doyurucu olur . Yada android uydu cihazi alsak coklu antene gerek varmi. Nede olsa birsürü uygulama yuklenebiliyormus.canli tv uygulamasiyla bircok ülke tv kanalini seyredebiliyoruz . Sizce hangisi android li uydu cihazimi .coklu yada motorlu anten mi ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin1974 M kullanıcısına yanıt
    Tabi ki androıd ya televızyon ızlemek ve ınternette dolaşmak iç içe hiç düşünme direk al G4 al pişman olmazsın evde ıpad varsa ya da bilgisayarın bir daha onlara dokunmazsın sadece g4 sana yeter hele bir de Fatih bey gibi satıcın alırsan bu makinayı deymeyin keyfine bence şimdiden hayırlı olsun hiç düşünme yarın hemen al benden söylemesi hiç niye aldım diye bir soru sormazsın kendine

• mersin1974 M kullanıcısına yanıt
    Unutmadan birde televizyon kanalı bile izleyeceğini sanmıyorum film dizi oyun internet dolşmaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: att34

Arkadaslar ben de kanal geçişlerinde once ses geliyor,görüntü ağır cekim mis gibi oluyor.Bir diğer sorunun ise ilk açılışta görüntü geliyor yaklasik 2 veya 3 saniye sonra görüntü kararip yeniden geliyor.Buna benzer sorun yasayan var mı?
    Saygilarimla

açılıştaki sıkıntı bendede var ve kanal geçişlerinde görüntü her zaman olmasada ara sıra yarım saniye kadar dediginiz gibi oluyor fakat pek takılmıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: gigakaan

Allah Allah :S beyefendinin söylediği sorunların hiç biri bende yok.Aman olmasın da :) Yani cihazınızda bi sıkıntı var herlade.Görüntü kalitesine gelince,bende de öyleydi,ama ayarlardan görüntü kalitesini 1080 p ye getirince kalite farkedilmemesi imkansız derecede artıyor,siizinde bunu 720 den 1080 e çektiğinizi varsayıyorum..

Mavi tuş radyo liste konusuna girmeyeceğim o tercih meselesi.

görüntü kalitesinden pek memnun degildim dediginiz gibi yaptım gözle görülür şekilde artış oldu. saolasın:))

bu arada cihazı 1 aydan fazla süredir kullanmaktayım en çok eşimin işine geldi kaçırdıgı dizileri internetten seyretmeye üşeniyordu şimdi dizitv yi açıp hd kalitesiyle keyifle izliyor. ayrıca pcde netten film arayıp izleme devrinide bitirdik çok şükür istemedigimiz kadar filme birkaç tıkla ulaşıyoruz ve tvde film keyfini yaşıyoruz. herkesin beklentisi frklıdır ama şahsi beklentilerimin çok üzerinde çıktı. yardımları için fatih beye çok teşekkür ederim. hayırlı geceler...

• Hatber H kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkürler . Haklisin çoklu anten falan hic ugrasmaya gerek yokmuş . Android li bir uygu cihazi aldim ve inceliyorum next pandora da karar kildim . Güzel bir cihaza benziyor . Simdi sırada iptv nedir onu anlamakta.acemiyimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih bey,

en son update 1.5.0 değilmiydi? neden update sitesinden kaldırılmış...
  • delphin01 D kullanıcısına yanıt
    cihazın üstünden
    menü-kurulum-güncelleme bölümüne girip yükleme yapabilirsin
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Fatih bey merhaba mesaj atmıştım size faceden

• Hatber H kullanıcısına yanıt
    Fatih bey seyirturk yükledim kayboldu çözüm bulabirmiyiz teşekkürler ilginden dolayı

• selam berkan

kurulum uygulamalar seçip sd kart ıcındekı seyırturku sag alttakı cıhaza tası komutunu seçiçeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 4 Şubat 2014; 16:00:58 >
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Ilginden dolayı teşekkürler bir sorun daha var
    çok oluyor deme ama
    Hybırd durdu yazısı çıkmaya başladı
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.