Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihmc

evet her cıhazı denemeden vermıyorum vakıt ayırıp tek tek denıyoruz hatta o kadar denedıgımız halde
    bazen cıhazlarda bozuklukta cıkabılıyor tabııkı sonuct akargoda tasınıyor

yalnız bırseyı yanlıs anlamısın o kısı benım musterım degıl zaten hem sınyal sorunu var ccam serverı bozuk ve attıkları yazılımda muhtemelem hatalı gozukuyor hatta yazılım bıle atmamısta olabılır benden alsaydı bu sekılde olmazdı ..

Doğru,ben aldım,bu şekilde olmadı :D
  • Arkadaslar ben de kanal geçişlerinde once ses geliyor,görüntü ağır cekim mis gibi oluyor.Bir diğer sorunun ise ilk açılışta görüntü geliyor yaklasik 2 veya 3 saniye sonra görüntü kararip yeniden geliyor.Buna benzer sorun yasayan var mı?
    Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatber

hocam lene ne zamandan berı ustadın oldu ? gerken cevapfatih bey tarafından verılmıs

verılen cevaba bana bak dersen olmaz dımı

sende kamera ile konferans olsun demısın bıraz gercekcı olun uydu cıhazımı alıcaksın bılgısayarmı ?

şu cıhazı alıp kullananlar olarak bızlerden yorum gelıyor zaten lutfen konuyu bulandırmayın

Hatber üstad!

1. Android'in standart olarak sağladığı imkanları sağlayamıyorsan neden Android tabanlı uydu alıcı üretiyorsun?
    2. Sen neden bu cihazı satıyorsun bu paraya?
    3. 500 TL para'yı neden veriyoruz biz bu cihaza? Angry Bird yükleyip oynamak için mi?

Bize uydu alıcıda neden Andorid işletim sistemi olduğunu, senin bu işten ne anladığını anlatabilir misin? Başka uydu alıcı üreticilerinin çözemediği bir probleme çözüm mü getiriyor Android tabanlı cihazlar, yoksa bir çok farklı cihazda ayrı ayrı bulunan özellikleri tek cihazda toplayıp kullanmaya mı yarıyor?

Sen çok uçuk bulsan da, Next'in Pandora cihazına USB girişinden webcam bağlayıp Skype veye Gtalk üzerinden rahatlıkla videokonferans yapılıyor ve cihaz hala uydu alıcısı.

Pandora'dan daha pahalıya satılan Atlanta'da bunu istemenin nesi yanlış geldi sana, üstad?

Son olarak, Android işletim sistemi temelli ve üzerinde 1.2 GHz Arm işlemci, 4 GB RAM bellek, kablosuz alıcı-verici bulunan bir cihaz sence uydu alıcı girişi olan bilgisayar mıdır? Yoksa dediğin gibi sıradan bir uydu alıcı mı, üstad?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 21 Ocak 2014; 13:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: Hatber

hocam lene ne zamandan berı ustadın oldu ? gerken cevapfatih bey tarafından verılmıs

verılen cevaba bana bak dersen olmaz dımı

sende kamera ile konferans olsun demısın bıraz gercekcı olun uydu cıhazımı alıcaksın bılgısayarmı ?

şu cıhazı alıp kullananlar olarak bızlerden yorum gelıyor zaten lutfen konuyu bulandırmayın

Hatber üstad!

1. Android'in standart olarak sağladığı imkanları sağlayamıyorsan neden Android tabanlı uydu alıcı üretiyorsun?
    2. Sen neden bu cihazı satıyorsun bu paraya?
    3. 500 TL para'yı neden veriyoruz biz bu cihaza? Angry Bird yükleyip oynamak için mi?

Bize uydu alıcıda neden Andorid işletim sistemi olduğunu, senin bu işten ne anladığını anlatabilir misin? Başka uydu alıcı üreticilerinin çözemediği bir probleme çözüm mü getiriyor Android tabanlı cihazlar, yoksa bir çok farklı cihazda ayrı ayrı bulunan özellikleri tek cihazda toplayıp kullanmaya mı yarıyor?

Sen çok uçuk bulsan da, Next'in Pandora cihazına USB girişinden webcam bağlayıp Skype veye Gtalk üzerinden rahatlıkla videokonferans yapılıyor ve cihaz hala uydu alıcısı.

Pandora'dan daha pahalıya satılan Atlanta'da bunu istemenin nesi yanlış geldi sana, üstad?

Son olarak, Android işletim sistemi temelli ve üzerinde 1.2 GHz Arm işlemci, 4 GB RAM bellek, kablosuz alıcı-verici bulunan bir cihaz sence uydu alıcı girişi olan bilgisayar mıdır? Yoksa dediğin gibi sıradan bir uydu alıcı mı, üstad?

Merhaba,

Bunları yazarken ikinci şahıslardan duyduklarınız ile mi yazıyorsunuz yoksa elinizde G4 varda onunla mı?

Ben yine de cevap vereyim.

Bahsettiğiniz marka cihaz çıktığında USD 1.8 idi 500 TL ye satıldı = 278 usd yapıyor.

G4 çıktığında ortala kur 2.00 yaklaşık 250 usd ye satıldı içinde 20 usd lik kumandasıda hediye. yani G4 bahsi geçenden daha ucuza ve MODUL girişi ile .Bir kere bu son kullanıcı fiyatı ,bayi fiyatı çok daha özel ,

Elinizi vicdana koyun ve düşünün şimdi.İlk zamanda haykıranlar vardı şimdi inlerinden çıkamıyorlar ne oldu. Böyle bir cihazı Atlanta değil başka bir firma getirse MİSLİ ile satardı ..Önce vicdan yazarken..

G4 android 4.0.3 sürümün desteklediği uygulamaların geneli destekliyor.Nedir çalıştırmadığı?

Skpe ve diğer bir çok uygulama rahatlıkla kullanılabiliyor.Kullanamıyorum diyen açıp bizden destek alabilir.

Sorunlar vardır,eksikler vardır ,mutlaka olacak android telefon alıyorsunuz kaç defa güncelleme geliyor ,2 hafta önce TV aldım 4 kere yazılım geldi ,demek ki eksik hata olabiliyor.Önemli olan karşısında firma bulmak.Atlanta burada

• fatih Bey

sormak istediğim şu atlanta shine cihazda ali editör ile inen kanalların adı çince görünüyor bunu ingilizceye nasıl çevirebilirim ya da ingilizce olan sürüm mü var..?Teşekkürler
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    merha
    barısg öncelikle

1--- atlanta smart g4 alırsanız google play ,black market , veya atlanta smart market ıle BİNLERCE UYGULAMA YÜKLEMESİ YAPABİLİRSİNİZ

oyun resımı koydugumuzu gordugunuz gb dıger tanıtımları neden gormezden gelıyorsunuz ?

vıdeolar var resımler var cıhazı kullananlara sorabılırsınız veya kullanmadan dırek istediginizi yazmaya kendınızde hak görebilirsiniz !

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI

RESİMLER ÖRNEKTİR BİNLERCE BEDAVA VEYA İSTEGE BAGLI ÜCRETLİ UYGULAMA İNDİRİLEBİLİR

7 DEN 77 YE HERKES HER DÜŞÜNCEYE SAHİP VE HER MİLLETTEN İNSAN İÇİN BİR UYGULAMA İLLAKİ VARDIR

YETERKİ ALMASINI BİLİN .........................................

2--- berkan arkadaşımız satıcı ama marmara forumda nike magazasında mudur yardımcısıdır nike satıcısıdır benım musterımdır
    cıhazı kullanan kısının yaptıgı yorumu sen satıcısın demekle olmaz ayıp etmeyın

ıyıkı hatırlattınız tesekkurler berkanı uyarayımda kullandıgı crt tuplu tv ıle resımını cekıp foruma eklesın

crt tvlerde bıle kullanıldıgı bellı olsun

3-- next pandora aralarında 50 tl oynuyor verdıgımız 80 tllik hedıye yı ekleyen zaten bedavaya getırıyor

ayrıca pandora ıle aynı ozellıklerde hatta modul gırısı ıle fazlası olan bır cıhazı nasıl asagıladın anlıyamadım ?

angry bırdde oynanır okeyde oynanır seker patlatmada oynanır

hatırlatayım logıtech kamerada baglanır 5 ocaktakı mesajıda belırttım

seyırturk uygulaması ıle bınlerce fılm dızı belgesel ızlenır

androıd telefon tabletlerle ag ıcı paylasım yapılır

dsmart modul takılır dsmart sorunsuz ızlenır

dıgıturk play satın alan yasal dıgıturkunu ızler

ccam veya ıptv alanlar sorunsuz ızler

motorlu çanakta sorunsuz calısıyor

8lı dıseqcte sorunsuz calısıyor

merkezi sıstemde sorunsuz calısıyor

XMBC ile bınlerce kanal fılm ızlenır

logıtech kamerada takılabılır

sd takılıp yer kaplayan uygulamalar harıcı dıske kaydırılabılır

-----------------------------------------------------------
    atlanta fabrıkaya veya bayıı olarak bana yazılan her mesaj en kısa zamanda cevaplanır bu ıddıanıda sılıyorum

5 Ocak 2014; 13:38:09 meajımız

unutmadan

çok kısa geceyım bahsettıgın cıhaz next pandora ! mıllet 6 ay yazılım cıkıp kanal arama yapabılmek ıcın bekledı dıyelım ve bu konu umarım bıter ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 21 Ocak 2014; 19:19:37 >

• att34 A kullanıcısına yanıt
    selam
    kutudan çıkan hdmi kabloyumu kullanıyorsunuz
    hdmı kabloyu ıyıce yuvasına yerleşip yerleşmedigini kontrol edin veya degişik bir hdmi ile deneyın temassızlık halınde bunu yapabılır ..
  • eroll E kullanıcısına yanıt
    erol bey shine hd modeli şu an elımde yok deneyemıyorum 0212 8752570 nolu telefon teknık servıs ıle görüşebilirsiniz ..
  • teşekkürler ederim
  • Merhaba;

Diğer forum item'ında da yazdığımı burda da tekrarlıyorum. Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız... :-)

Acaba bu cihaz HDMI 1.2 ve 720p olan bir tv de sorunsuz çalışır mı?
    Bu cihaz hangi HDMI standardını destekliyor?

Cihaz üzerinde yüklü olan işletim sistemi gelecekte daha stabil olduğu söylenen android 4.4 (KitKat) ve daha sonra gelecek olan 5.0 (artık ne isim verirlerse) yükselecek mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?

Üzerindeki yazılımlar firma tarafından Türkiye'ye özel olarak mı oluşturulmuş, yok siz mi burada uyarlıyor musunuz?

Sorunsuz diyenler olduğu gibi bir hayli sorunu olduğunu soyleyenlerde mevcut, bu cihaza stres testi uygulayan oldu mu?
    Çok zorlayarak, peşpeşe işlemler yaptırarak nasıl davrandığını deneyen var mı?
    Eğer varsa bu sonuçları paylaşabilir mi?

Media özellikleri konusunda her hangi bir problem gören oldu?

Uzun saatler sürekli kullanınca dengesiz davranışlarda bulunuyor mu?

Biliyorum evet altı üstü bir uydu cihazı + media player ama varsa bunlar hakkında bilgisi olan paylaşırsa hepimizi aydınlatmış olur.
    Yukarıda bahsini ettiğim konulardan ne kadar stabil olduğunu yada olmadığını bilmek benim cihazı alıp almayacağım konusunda ışık tutacak.

Şimdiden bunların bildikleri kadarıyla cevaplayanlara teşşekkür ederim.

Kolay gelsin...
    :-)

• gene yardıma ihtiyacım var. :)
    univ.lnb yapınca turksat ve hotbird çekiyor. eutelsat sinyal yok. mdu-lnb yapınca da eutelsat çekiyor. diğerlerinde sinyal yok.
    lütfen bi yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernaho

gene yardıma ihtiyacım var. :)
    univ.lnb yapınca turksat ve hotbird çekiyor. eutelsat sinyal yok. mdu-lnb yapınca da eutelsat çekiyor. diğerlerinde sinyal yok.
    lütfen bi yardım edin.

Sadece eutelsati mdu ayarina cekmen yeterli digerleri universal kalicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 22 Ocak 2014; 7:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

lütfen bi yardım edin.

birini mdu veya universal yapınca diğerleri de aynı oluyor. yani her birini ayrı ayrı ayarlayamıyorum.

• Sayın atlanta_ali ve Fatih Bey,

Lütfen alınganlık yapmayın. Söylediğimiz müşteri geri bildirimlerini dikkate almanız. .Yoksa, bu şekilde Android'li, gelişmeye açık platformları hizmete sunduğunuz için müşteri olarak teşekkür ederiz . Güncellemeler zaten gelecektir, sorunlar çözülecektir onları da bekliyoruz.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    arkadaşım
    kımsenın alınganlık yaptıgı yok gerçekleri yazıyoruz kimseden korkumuz yok allaha şükür

sen müşteri ol senin ilede ilgileniriz merak etme
  • quote:

quote:

quote:

lütfen bi yardım edin.

birini mdu veya universal yapınca diğerleri de aynı oluyor. yani her birini ayrı ayrı ayarlayamıyorum.

menü --

kurulum --

güncelleme --

kanal yükseltme --

agdan veri yukseltmeye gırıp 2.sıradakı mdu lıstesını secıceksın

• quote:

Orijinalden alıntı: mck_ank

Merhaba;

Diğer forum item'ında da yazdığımı burda da tekrarlıyorum. Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız... :-)

1. Acaba bu cihaz HDMI 1.2 ve 720p olan bir tv de sorunsuz çalışır mı?

2. Bu cihaz hangi HDMI standardını destekliyor?

3. Cihaz üzerinde yüklü olan işletim sistemi gelecekte daha stabil olduğu söylenen android 4.4 (KitKat) ve daha sonra gelecek olan 5.0 (artık ne isim verirlerse) yükselecek mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?

4. Üzerindeki yazılımlar firma tarafından Türkiye'ye özel olarak mı oluşturulmuş, yok siz mi burada uyarlıyor musunuz?

5. Sorunsuz diyenler olduğu gibi bir hayli sorunu olduğunu soyleyenlerde mevcut, bu cihaza stres testi uygulayan oldu mu?

6. Çok zorlayarak, peşpeşe işlemler yaptırarak nasıl davrandığını deneyen var mı?
    Eğer varsa bu sonuçları paylaşabilir mi?

7. Media özellikleri konusunda her hangi bir problem gören oldu?

8. Uzun saatler sürekli kullanınca dengesiz davranışlarda bulunuyor mu?

Biliyorum evet altı üstü bir uydu cihazı + media player ama varsa bunlar hakkında bilgisi olan paylaşırsa hepimizi aydınlatmış olur.
    Yukarıda bahsini ettiğim konulardan ne kadar stabil olduğunu yada olmadığını bilmek benim cihazı alıp almayacağım konusunda ışık tutacak.

Şimdiden bunların bildikleri kadarıyla cevaplayanlara teşşekkür ederim.

Kolay gelsin...
    :-)

Selamlar,

Mesajınızdaki sorularınızı maddelendirdim.

Ağustos başında ShenZhen 'de fuarda idim.

Sorularınızı sadece bu cihazla ilgili değilde, android cihazlar kapsamında yanıtlamaya çalışayım. Zira bu cihazların tamamında Cortex A9 serisi işlemci ve android yazılım kullanıldığı için, altyapı aynıdır. Başlık konusu cihazı henüz test etmediğimi de belirteyim !

1. Her tür HDMı standardı ile sorunsuz çalışır. Sadece HDMI 1.4 'e ait özellikler iletilemez. Çok detaydaki bir husustur. Takılmamanızı tavsiye ederim. Yine de merak ediyorsanız, HDMI sürümlerin farklarına göz atabilirsiniz. Zaten HDMI 'da da sona gelindi. Daha yoğun veri aktarmak üzere, DP ( Display Port )'lar ekeltronik cihazlarda boy göstermeye başladı bile...

2. Değişik HDMI sürümlü modeller görmüştüm. Yani HDMI sürümlerine ait donanımsal destek, lisanslı kullanımla ilgili bir husus olduğu için, her bir farklı android cihazda farklı HDMI sürümlü port kullanılabilir. Yüksek HDMI sürümlü android cihazların fiyatları da ona göre oluyor. Yani ben fuarı gezerken, cihazın donanım yeteneklerine göre, 35 dolar ile 100 dolar arasında satılan android cihazlar gördüm.

3. Bu sorunun yanıtı yeni sürülecek android sürümü ile alakalı değildir. Yani android yazılımlar modüler yapıda olduğu için, devam eden sorunlar mevcut sürüm içinde de çözümlenebilir. Android uydu cihazları için çıkarılmış uydu modülleri, biraz alel acele hazırlanmış modüller... Eğer bu android'li uydu cihazları gelecekte çok satarsa, yazılıma ait uydu modülleri, geliştirilmeye devam eder. Ancak ben bu konuda ümitsizim. Çünkü Çin'lilerle sürekli görüşüyorum. Android cihazlar linux enigma serisi cihazlar gibi tercih edilmiyor. Şu an itibariyle ! Gelecekte neler olur, hep birlikte göreceğiz.

4. Android yazmasını bilen herkes uyarlama yapabilir. Tabi işin uydu yazılımı bölümü, biraz daha ihtisaslı çalışmayı gerektirmektedir. Yani devamlı fedback ve gözlemler yapılarak yol alınması gerekmektedir. Yani çok satarsa bu çalışma devam edecek diyebiliriz.

5. Ben fuar boyunca, otelde bir hafta sürekli kullandım. Özellikle uydu işlevleri cihaz sıkıştırıldığında ağırlaşabiliyor. Ama medya özelliklerinde benzer sorunlar hemen hemen yok gibi...

6. 5 nci soruda yanıtlandı.

7. 5 nci soruda yanıtlandı.

8. Benim kullandığım cihazlarda, yatmadan cihazı stand-by'a aldıktan sonra, ertesi gün cihazın açılmadığını gözlemledim. Cihaz restart edildikten sonra açılmaktadır.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

lütfen bi yardım edin.

menü --

kurulum --

güncelleme --

kanal yükseltme --

agdan veri yukseltmeye gırıp 2.sıradakı mdu lıstesını secıceksın

fatih bey ilginiz için çok teşekkürler. ben gene yapamadım. dediklerini uyguladım ama bir şey değişmedi.
    sıkıntımı tam anlatayım.
    bende merkezi sistem var. turksat ve hotbird'ü universal yapıyorum, eutelsat mdu yapıyorum. turksat ve hotbird'de sinyal var ama euteslat'ta sinyal yok. eutelsatta sinyal olması için üçünü de mdu yapmak gerekiyor. o zaman da turksat ve hotbirdde sinyal olmuyor.

• ernaho E kullanıcısına yanıt
    böyle bir sorun hayatımda görmedim sızde qam veya headend sıstemi olabılır yonetıcı veya sıtede teknık elemana bınadakı sıstemı sorun
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Selamlar Fatih Bey,

Mesajınızı şimdi gördüm.Akşam deneyeceğim yeni HDMI kablo ile.Ayrıca yukarıda bahsedilen marketten indirilip kurulan uygulamalar bende de kayboluyor.Nasıl açtığıma gelince Google Play'a gidip indirdiğim uygulamaya gidiyorum.Oradan aç diyerek uygulamaları açabiliyorum.Örnek olarak internet hız testi uygulaması,Daroonplayer gibi.Çok ilginç.Hatta enteresan...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.