Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

modemi resetledim olmadı yanlız oğlum da androidli cep telefonunun da nete girmediğini belirtti şimdi içime bi şüphe düştü acaba biraz saçma ama androidli cihazların nete girmememesinin ortak bi açıklaması olabilir mi...?Uydunet kullanıyoruz 10mbps hız...Bir kere daha modemi fişten çekelim bakalım bir de G4 ü tam gücünü keserek deniycem....
  • fatih hocam

çözdüm...başka arkadaşlarıma da yardımcı olur belki faydalansınlar dedim...Ağ dan kablolu ayarada iken statik ıp e geçtim DNS leri 8.8.8.8 ve 8.8.8.4 yapınca nete bağlandı herşey güzel cccam lar devrede...Teşekkürler
  • eroll E kullanıcısına yanıt
    androıd ıle bır ılgısı yok ama diger cıhazlarla ıp cakısması olmustur modemı kapatıp actıktan sonra sırayla acıp baglanıcaklardı o zaman sorun olmazdı
    ama madem cok cıhaz var

statık ıpye almanız ıyı olmus ıp sabıt kalır dıger cıhazlar engelleme yapamaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

ınternet hızı ttnet musterı hızmetlerıne soyleyeceksınız yukseltecekler cıhaz ıle ne ılgısı var

Şöyle ki Laptop ile Masaüstü Bilgisayardan çok hızlı bağlandığım İnternet Bağlantım (8 Mbit) Cihazda Google bağlantısı bile baya bekleyerek geliyor. Alacak Arkadaşlar çok da internet performansı beklemesinler yani...
  • Apartman merkezi sistem için sıkıntı oluşur mu acaba. Mdu ayarları zorlanmadan ayarlayabilirmiyiz
  • serdarrx kullanıcısına yanıt
    selam mdu secenegı ve hazır kanal lıstelerı mevcuttur sorunsuz ızlersınız

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 5 Ocak 2014; 20:46:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

...

Fatih Bey ürün için teşekkürler. Cihaz Android destekli olduğuna göre Android'in sunduğu imkanlardan ne kadar faydalanılabiliyor merak ediyorum. Mesela USB portundan harici web cam takarak Skype ve Gtalk üzerinden video konferans yapılabiliyor mu?

Teşekkürler,

selam

cıhaz androıd 4 ısletım sıstemıne sahıp
    google play market , black marketten ıstedıgınız bınlerce uygulamayı ındırebılırsınız
    ayrıca atlanta market destegıde var
    logıtech marka webcam takılabılıyor konferans denemedım

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Android-Hediyeli__isp13745823

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-hediyeli-P16037728

Alıcıya webcam takarak Skype vb uygulamalrdan videokonferans yapmayı deneyen oldu ise sonucu bizlerle paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• atlanta smart g4 ıle sorunlu uygulama apk kaldırma

problemınde asagıdakı adımları yapıyoruz

1--menu - kurulum içerisindekı uygulamalar yazan yere gırıyoruz
    google marketı bulup kaldırıyoruz

2--menu uygulamalar ıcınde atlanta marketten google play uzerıne gelip ok tusuna basıyorsunuz google play uygulaması ınıp yuklenecek

gecmıs olsun
  • Arkadaslar sifir g4 satiliktir sorunsuz 1.5 yuklu ve harika bir kendim ugras verip hazirladigim kanal listesi var tekliflerinizi bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEREFCELİK

Arkadaslar sifir g4 satiliktir sorunsuz 1.5 yuklu ve harika bir kendim ugras verip hazirladigim kanal listesi var tekliflerinizi bekliyorum teşekkürler

merhaba cihaza ne kadar istiyorsunuz ?
  • Atlanta smart g4 ile papa pear saga oynayabilirsiniz

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI
  • Fatih bey,

Uygulamalar bölümünde yüklediğimiz bazı uygulamalar gözükmüyor..(seyirtük vb...).
    Gizlenenler arasındada yok...

Nedendir....
  • quote:

Atlanta smart g4 ile papa pear saga oynayabilirsiniz

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI

Fatih Bey,

Sanırım siz bu ürünü dağıtan firma temsilcisisiniz. Mümkünse bir webcam'i cihazın USB portuna takarak Gtalk, Skype, Whatsup gibi uygulamalar ile video konferans yapmayo deneyebilir misiniz?

2005 model, şimdi 100 TL'ye satılan uydu alıcınlarında da oyunlar vardı, insanlar uydu alıcısına 500 TL verecek ise buna değmesi için ayırtedici özellikler arayacaklardır, bence oyunlar bu özelliklerden biri değildir.

Aksi takdirde Minix NEO7, Ugoos UT1 gibi 100$ civarında satılan 2GB RAM bellekli, 4 çekirdekli, 1.6 GHz hızındaki işlemcilerle donatılmış android temelli medya oynatıcılar standart HD uydu alıcılar ile birlikte aynı TV'ye bağlandığında maliyetleri daha ucuz oluyor.

• barisg B kullanıcısına yanıt
    @barisg

logıtech marka kameranın cıhaz ıle uyumlu oldugunu sıze bıldırdım
    benım elımde kamerada yok alıbeyde kamera var sormak ıstedıklerınızi
    0212 875 25 70 nolu telefondan teknık servısten sorunuz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: delphin01

Fatih bey,

Uygulamalar bölümünde yüklediğimiz bazı uygulamalar gözükmüyor..(seyirtük vb...).
    Gizlenenler arasındada yok...

selam bu uygulama 2 cesıt oldugun sanırım 2 farklı yere kendını kayıt edıyor

normalde ındırılenler bolumune ınmesı lazımken sd karta ınıyor bu yuzden gozukmuyor

atlanta marketten tekrar uygulamayı ındırırsenız gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 7 Ocak 2014; 22:56:57 >
  • Teşekkürler paylaşım için bi şekilde doğrusunu bulacağız herşeyin....
  • Merhaba,
    Bu foruma ilk yazışım. Bütün yazışmaları okuduktan sonra ben de G4 aldım.
    2 gündür de her akşam işten eve gelince uğraşıyorum 2 problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

1. Sitenin uydu bağlantısından gelen kablo ev içinde 2 ye ayrılıp biri salonda D-SMART a bağlı diğer ucu G4 e bağlı başka bir odada.
    G4 ü açınca bazı kanallarda D-SMART da yayın gidiyor, bunun çözüm yokmudur yani odada G4 çalışsın salonda D-SMART düzgün çalışamaz mı?

2. Bende Superonline fiber bağlantı var . G4 ü WIFI üzerinden internete bağlamayı başardım ama hız inanılmaz yavaş, youtube dan video filan izleyip
    bir bakayım dedim nasıl diye, izleyemedim desem yeridir.

Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkürler.
  • merhaba hasx

1 - uydu sıstemı yapan kısı elektrıkcıdır yoksa anlasa kabloyu 2ye bölmez
    dogrusu santralden gelen uydu kablosuna ek olmaz ya santralden 2.odaya ayrı kablo cektıreceksınız
    yada 1 tv acık bırakıcaksınız 2 sı aynı anda sınyalı yuzde 100 vermez
    yada aynı kanal acık olucak ama son sıkkı tavsıye etmem ,

2- dahılı wıfı kartı bu cıhazda alta konuldugundan modeme dogru cevıreceksınız
    yada access poınt alıp wıfı sınyalı cogalttırabılırsınız
  • Merhaba,
    Hızlı cevabınız için teşekkürler,
    en mantıklı görünen 2. bir kablo çekmek gibi görünüyor,
    umarım bir aksilik çıkmaz.
    Selamlar, çok teşekkürler.
  • tüm müslümanların mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.