Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam karar verdınmı ?

bu dedıgınızı hıcbır cıhazda bu sekılde kullanamazsın ancak
    motorun erişimi elle degısırsenız olur oda 4dortlu dıseq ıle olur

sımdı once ya dıseq motoru secıceksınız yada normal dıseqc menuden secılecek ona gore ayar yapılır

ya tek motor kullanırsın yada sabıtlersın normal dıseqc 1.0 kullanırsın
  • yaklaşık 2 aydır smart g4 kullanıcısıyım.Fatih bey den satın almıştım.öncelikle Fatih bey sattığı ürünün arkasında duran ve satış sonrası destek anlamında çok çok fazlasıyla memnun kaldığım bir satıcı.cihaza gelirsek her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.herkes farklı amçlar ile kullanabilir bu cihazı.benim kullanma amacım paylaşımdan yabancı spor kanallarını izlemek sinema izlemek tv izlemek ve ip tv izlemek.bu amaçalrıma fazlasıyla cevap verebilmektedir.incik boncuk ufak eksiklikleri de var tabi bana göre. ama şuan itibariyle can sıkan 2 konu var bence.yazılım güncelleyince ip tv paylaşım v.s gibi tüm ayarlarınızın siliniyor olması ve pc den kanal listesi favoriler v.s gibi düzenleme imkanının olmaması.umarım bu konulara da en yakın zamanda çözüm getirilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_brs -- 29 Aralık 2013; 17:22:20 >
  • mai_brs M kullanıcısına yanıt
    cıhazınız hayırlı olsun

1- son yazılımı yukledıkten sonra artık bırdahakı yenı yazılım yukelemsınde sılınmeyecek

2- menu kurulum guncelleme bolumunden kanal lıstenızı yedekleyın

3- pcde programı acınca yedekledıgınız dosyayı soracak gosterın

ctrl basılı tutup coklu secıp mouse sag tıklayın secenekler cıkacak

sıl taşı vs
  • Atlanta Smart G4 Kanal Editörü

http://dosya.co/elvktfo1alns/Yeni_Smartbox_G4_Kanal_Editörü.rar.html

1- kanal editörü kurulum gerektirmiyor

2- hazır indirdiginiz veya cihazdan yedeklediginiz channel.bin dosyasını masa üstüne çıkarıyoruz ;

programı açınca channel.bin dosyasını soracak dosyayı gösteriyorsunuz ,

3- solda uyduları tek tek seçip degısıklık yapabılırsınız

4- mouse sag tıklayıp sılme,çoklu taşıma yapmak için ctrl tuşuna basılı tutup

mouse ile seçim yapıcaksınız

kanal yedeklem kullanma klavuzunda yazıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 30 Aralık 2013; 15:01:09 >

• kanal editörün kullanım şekliyle ilgili detaylı açıklama yapabilirmisiniz.
  • recox41 R kullanıcısına yanıt
    Atlanta Smart G4 Kanal Editörü

http://dosya.co/elvktfo1alns/Yeni_Smartbox_G4_Kanal_Editörü.rar.html

1- kanal editörü kurulum gerektirmiyor

2- hazır indirdiginiz veya cihazdan yedeklediginiz channel.bin dosyasını masa üstüne çıkarıyoruz ;

programı açınca channel.bin dosyasını soracak dosyayı gösteriyorsunuz ,

3- solda uyduları tek tek seçip degısıklık yapabılırsınız

4- mouse sag tıklayıp sılme,çoklu taşıma yapmak için ctrl tuşuna basılı tutup

mouse ile seçim yapıcaksınız

kanal yedeklem kullanma klavuzunda yazıyor ..

• ilginiz için çok teşekkürler

Bir sorum daha olacak

ntv spor ve trt nin bazı kanallarında maçlar esnasında giren şifleme için biss keyleri nasıl girebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recox41

ilginiz için çok teşekkürler

Bir sorum daha olacak

ntv spor ve trt nin bazı kanallarında maçlar esnasında giren şifleme için biss keyleri nasıl girebiliriz.

menu uygulamalar ıpcam 2.48 acıp key duzenlemeye gırıp menu tusuna basın

load from network secın
  • çok teşekkürler

• dsmart kanalları bekleyen arkadaşlar

guncel kanal lıstesı yarın hostta eklenecektır
  • guncel dsmart frekansları

http://www.lyngsat.com/Turksat-2A-3A.html
  • hayırlı cumalar

smart g4 kullanıcıları facebook grubumuzda

https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/
  • merhabalar hocam 3 gün önce goldmaster 1050 hd cihazımdan atlanda smart g4 cihazına geçiş yaptım en önemsediğim konu benim için epg desteğinin olması goldmaster 1050 hd de bu olay çok başarılıydı ancak bu cihazda program detaylarını yazmıyor bu çok kötü oldu bu cihaz için de benim içinde hayal kırıklığı oldu acaba bir şekilde ayar yapıp detayları görebilirmiyim yoksa cihaza yeni versiyon gelerek bu konu halledilebilinebilirmi
  • mavili__ M kullanıcısına yanıt
    selam

smartg 4te epg var tabııkı ve artık dsmart kanallarında bıle sorunsuz verıyor
    sız hangı kanalda alamadınız ?
  • ben bugün fatih beyden cihazı satın aldım dört dörtlük bi şekilde kurarak makineyi teslim etti.bence en ufak bi tereddütünüz olmasın hem makineyle hem satıcıyla ilgili kanal geçişleri son derece hızlı.ip tv ve internet dolaşımı da aynı şekilde bence beklentileri karşılıyor...
  • İnternet hızı oldukça yavaş....
  • dmyksl D kullanıcısına yanıt
    ınternet hızı ttnet musterı hızmetlerıne soyleyeceksınız yukseltecekler cıhaz ıle ne ılgısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 4 Ocak 2014; 23:31:34 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.