Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drsncelik

Arkadaşlar yeni Atlanta Hd Box G4 aldım best uydu aracılığı ile (teşekkürler)
    Bu cihazla ilgili bir takım sorularım var aranızda deneyenler varsa bilgilendirise sevinirim.

1- Maksimum kaç tb hdd detekliyor ?
    2- Blackmart Alpadan idirilen NFS Most Wanted vs. oyunları nasıl oynuyorsunuz ? (bende yeterli hafıza olmadığını, yer açmamı söyledi. harici olarak 8gb flas disk taktım ama başarılı olmadı.)
    3- DVD iso dosyası oynatabiliyor mu ?
    4- Mkv - bluray - 3d filmlerde başarılı olabiliyor mu ?
    5- Menüde Bluetod özellği olmasına rağmen açılmıyor desteği olmadığı için mi ?

Şimdiden teşekkür ederim...

selam hayırlı olsun

sanırım en az 2 tb destekler 3tb denemek lazım

1.5 gb 2x 1 adet 1 gb dahılı toplam 4 gb hafızası var buyuk ıse file explorer uygulaması ıle
    sd karta yuklenebılır

iso dosyalarını oynatır

Mkv - bluray - 3d filmleri izlemek için mx player veya i-media player kullanabilirsiniz

bluetouth ayrıca satın alıp usbden takıyorsunuz

ıyı gunlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 21 Aralık 2013; 19:15:49 >

• atlanta smart g4 teknık destek aralık kanal lıstesı

5 uydu ekleme yapılmıstır

http://dosya.co/qabhorfrmmdh/channel.bin.html
  • yabancı bir kanalda film izlerken tr altyazılı izleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

yabancı bir kanalda film izlerken tr altyazılı izleyebiliyor muyuz?

selam

tek bu yok ıste oda yakında eklenır dıye dusunuyorum neden eklenmesın degılmı

canlı yayını durdurup 2 dakıka gerı alıp ızleme varken

google marketten bınlerce uygulama yuklenıyor

veya

fılm dızı uygulamaları ıle bınlerce fılm dızı belgesel adult cızgı fılm dublajlı altyazılı ızlenebılıyorken o neden olmasın yakındır merak etmeyın :)

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Aralık 2013; 18:10:52 >

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler baya iyiymiş cihaz
  • Fatih Bey merhaba ,

Cihazı 2 gün önce elimdeki receiver arılananınca yeni receiver bakmak için gittiğim Ulus'tan hiç düşünmediğim halde cihazda ANdroid çalışıyor diye aldım .. Normalde televisyon seyretmekle pek arma olmamasına rağmen evdekilere ve bana eğlence olur diye çok hızlı bir satın alma kararı oldu . Cihazla iligil düşüncelerim ;

*** Kasa tasarımı oldukça güzel . Malzeme kalitesine özellikle kumandaların kalitesine söylenebilecek hiçbir olumsuzluk yok . Özellikle klavyeli kumanda alım kararımın olumlu olmasında oldukça etkili oldu .
    *** Görüntü kalitesi ve kanal geçişleri bence sorunsuz .

*** ANdroid browser oldukça yavaş geldi bana . Cihazın üzerindeki işlemci ve GPU (HiSilicon ki malum Huawei tarafından üretilir + Vivante GC800) muhtemelen bu tür cihazlar için tasarımlanmış . Ancak işlemcide NEON olmaması (ki yeni versiyonunda var + Vivante yerine Mali400 kullanılıyor gördüğüm kadarıyla) beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı . Cihazın video performansını malum Birds videosu ve başka birtakım yüksek bitrateli videolarla test edince MX Player'ın Software decoding yaptığını görünce canım haylis sıkıldı .Ancak daha sonra I-Plyer ile aynı videoları sorunsuz izleyince oldukça şaşırdım . I-Player'ın kullandığu kod çözücü bu işlemciye özelmi yazılmış?

*** Mx Player ve BS player gibi playerların hardware decoding yapması için ne yapmak gerekiyor ? Bu sorun benim için cihazdaki en öenmli sorun noktasında ..

*** Single core cpu bize ne kadar güncelleme imaknı sağlar ?

*** Uygun fiyatlı ve çok çekirdekli başka CPU lar kullanmamanız (mediatek , rockchip yada Hisiliconun diğer modelleri gibi) bu işlemcilerin bu tarz cihazlarla uyumlu olmamasımı (Ethernet portu , çoklu USB imkanı gibi) ?

*** Cihaz üzerinde receiver bölümü için ayrı bir işlemci varmı yoksa tüm içi HiSilicon+Vivante 'mi yapıyor ?

*** Akıllı telefonların işlemci , performans ve fiyatı ile bu cihazı karşılaştırmak ne kadar mantıklı sizce ?

*** Android 4.1 , 4.2 gibi güncellemeleri alma ihtimali ne olur ? Malum üzerindeki işlemci akıllı telefonalrla karşılaştırınca oldukça zayıf kalıyor ..

*** I-MEdia Player ile iligli hiçbirşey bulamadım . Bu player Hisilicon tarafındanmı sağlanıyor ? .

*** Son olarak daha güçlü bir kutu ççıkartırsanız elimzideki ile değişim imaknı olurmu ?. Olursa yeni bir devamlı müşteri kazanmış olur Atlanta :)

• Merhabalar....
    Smart G4 yeni sürüm Smart Box G4 1.5.0 yazılımını tüm yedeklerimi alarak yükledim.
    Sorunsuz çalıştı, yedekleride yükledim ve bir süre seyretttim.
    Cihazı kapattım ve 3 saat sonra tekrar açtım yedek alıp yüklediklerimin tümünün yok olduğunu gördüm.(cccam,kanallar,app ler ve dil ingilizce oldu) hepsi yok olmuş.

Yeni yazılımı yükleyenlerdede bu sorun oluştumu acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delphin01 -- 24 Aralık 2013; 19:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delphin01

Merhabalar....
    Smart G4 yeni sürüm Smart Box G4 1.5.0 yazılımını tüm yedeklerimi alarak yükledim.
    Sorunsuz çalıştı, yedekleride yükledim ve bir süre seyretttim.
    Cihazı kapattım ve 3 saat sonra tekrar açtım yedek alıp yüklediklerimin tümünün yok olduğunu gördüm.(cccam,kanallar,app ler ve dil ingilizce oldu) hepsi yok olmuş.

Yeni yazılımı yükleyenlerdede bu sorun oluştumu acaba???

merhaba

1.5.0 yazılımını yukledıgınız zaman default - fabrıka ayarına doner

ayarlarınız sılınır

yazılımı verırken ılk once yedeklerı almanızı tavsıye etmiştım

yazılım yuklenıp acıldıktan sonra kanal yedegınızı yukluyebılırsınız

bırdaha sılınmez silinmişse kumandadan kapatmamışsınızdır .

cıhazı kumandadan kapatmaya dikkat ediniz lütfen

ıyı gunler

• Sevgili Fatih,

Bootloader yükleyerek sorunu çözdüm.Ancak bazı kanallarda özellikle Türksat uydusunda açmama veya geç açma sorunu oluştu.
    Bu sorunu çözücü bilgi varsa yazarsan sevinirim.

İlgine teşekkürler...
  • Selamlar

Ben bu ürünü almak istiyorum.Uydu konusunda pek bilgim yok ama en iyi hd kalitesini bu cihazdan alıcam sanırım(arastırmalarıma gore). Birkaç sorum var.
    1-CCcam kurulumu internetten paralı belgesel kanallarını izlemek için şart sanırım.Amacım sadece bu hd kanalları izleyip bazende kayıt yapmak.
    2-Hediyeden kasıt 6 aylık iptv sanırım.Bu kanalları uydu bağlantısını yapar yapmaz izlenebilirmi? Yani cihaz kurulu mu geliyor.
    3-Bu cihaza harici hdd bağlayıp timer özelliği ile kayıt alınabilirmi.Fat 32 mi Ntfs mi destekliyor.?
    4-Cihaza yukarıda bahsedilen 1.5.0 yuklu mu gelecek?
    5-iptv den Kayıt oluyor mu?
  • delphin01 D kullanıcısına yanıt
    selam
    eksık yuklenmıs olabılır en ıyısı bastan kurmanızdır

1- önce fabrıka ayarına donun

2- 1.5.0 yazılımı flasha atın

3- kumandadan mavı tusa basılıyken fısı takın yukleme baslar

4-- yukleme bıtıp açılınca guncelleme bolumunden 1.5.0 yazılımı ıle uyumlu kanall lıstesı yukleyın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost2003

Selamlar

Ben bu ürünü almak istiyorum.Uydu konusunda pek bilgim yok ama en iyi hd kalitesini bu cihazdan alıcam sanırım(arastırmalarıma gore). Birkaç sorum var.
    1-CCcam kurulumu internetten paralı belgesel kanallarını izlemek için şart sanırım.Amacım sadece bu hd kanalları izleyip bazende kayıt yapmak.
    2-Hediyeden kasıt 6 aylık iptv sanırım.Bu kanalları uydu bağlantısını yapar yapmaz izlenebilirmi? Yani cihaz kurulu mu geliyor.
    3-Bu cihaza harici hdd bağlayıp timer özelliği ile kayıt alınabilirmi.Fat 32 mi Ntfs mi destekliyor.?

aselam
    merhaba
    55ınc veya 47 ınc buyuk ekranlarda denedim hd kalıtesınde kayıp yoktur
    ayrıca kullanan müşterilerimde yazıp memnuniyetlerini bildirdiler

belgesel veya mtv gb kanalları ızlıyebılmek ıcın eutelsat canagınız olması lazım bız cıhaza gereken kanalları yukluyoruz sız fıslerı takıp ızlıyorsunuz

rezervasyonlı kayıt yayını gerı alma canlı yayını durdurma ,tıme shıft durdurma ozellıklerı vardır
    Fat 32 Ntfs destekler
    6 ay ccam hedıyesı uydu kanallarını acabılır

ip tv baska bır sıstemdır cıhaz butun ıp tv protekollerını destekler
    free kanallar yuklenebılır
    0534 4067225

http://www.sanalpazar.com/12452932-Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost2003

Selamlar

aselam
    merhaba
    55ınc veya 47 ınc buyuk ekranlarda denedim hd kalıtesınde kayıp yoktur
    ayrıca kullanan müşterilerimde yazıp memnuniyetlerini bildirdiler

belgesel veya mtv gb kanalları ızlıyebılmek ıcın eutelsat canagınız olması lazım bız cıhaza gereken kanalları yukluyoruz sız fıslerı takıp ızlıyorsunuz

rezervasyonlı kayıt yayını gerı alma canlı yayını durdurma ,tıme shıft durdurma ozellıklerı vardır
    Fat 32 Ntfs destekler
    6 ay ccam hedıyesı uydu kanallarını acabılır

ip tv baska bır sıstemdır cıhaz butun ıp tv protekollerını destekler
    free kanallar yuklenebılır
    0534 4067225

http://www.sanalpazar.com/12452932-Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

Teşekkürler cevaplar için ama su kayıt mevzusunu tam olarak çözmem gerek.Önemli bir konu çünkü.

CCcam (internet üzerinden sanırım) ile alınan yayını proglamlanılan bir saatte kayıta başlıyor mu ve aynı anda kac kanal kaydedebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost2003 -- 25 Aralık 2013; 23:04:14 >

• Ghost2003 kullanıcısına yanıt
    evet önceden zamanı secıp kayıt yapmasını saglıyabılırsınız

evet canagı ayarlatın urunu alınca fıslerı takıp ızlemeye baslıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 25 Aralık 2013; 23:33:59 >

• fatih bey bende bir tane almayı düşünüyorum yanlız bir kaç sorum var

-interneti evimizin karşısındaki arkadaşdan kablosuz olarak alıyorum.tv odasın da sinyal çok az.interneti cihaza wifi ile bağlamak için hangi ekipmanları almam ve ne yapmam lazım.sinyal seviyesini yükseltmek için ne gerkli

-
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencozi1912

fatih bey bende bir tane almayı düşünüyorum yanlız bir kaç sorum var

-interneti evimizin karşısındaki arkadaşdan kablosuz olarak alıyorum.tv odasın da sinyal çok az.interneti cihaza wifi ile bağlamak için hangi ekipmanları almam ve ne yapmam lazım.sinyal seviyesini yükseltmek için ne gerkli

-

merhaba

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Hediyeli__isp12452932

cihazda dahili wifi anten vardır ama eger çekmezse

access point ile ınternetı alıp ethernet girişinden baglanabilir

• dsmart yeni frekans

dvbs2

12633 h 21666

frekans ekleme kullanma klavuzu 14.sayfa bulunuyor

iyi seyirler

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI
  • 1 Diseq motorlu çanakla 2 sabit çanağı aynı Disqec Switch'te birleştirip kullanabiliyormuyuz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.