Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eleman57

ben bugün fatih beyden cihazı satın aldım dört dörtlük bi şekilde kurarak makineyi teslim etti.bence en ufak bi tereddütünüz olmasın hem makineyle hem satıcıyla ilgili kanal geçişleri son derece hızlı.ip tv ve internet dolaşımı da aynı şekilde bence beklentileri karşılıyor...

hayırlı olsun emın hocam
    amcanın cihazını verdınmı ? sorun varmı ?
  • daha tam bakamamış rahatsız biraz fatih bey cihazda bul tuşu varmı yani izlemek istediğim kanalın adını yazıp o kanalı bulmak istersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleman57

daha tam bakamamış rahatsız biraz fatih bey cihazda bul tuşu varmı yani izlemek istediğim kanalın adını yazıp o kanalı bulmak istersem

ok ye basıp kanal listesini açınca

solda seceneklerı goreceksın

sarıtusa bas harflerden bulabılırsın ama

dedıgın sekılde var kanal lıstesını acıp altyazı tusana basıcaksın .. cıhazı karıstır
  • fatih Bey

Günaydın ben nedense tereddütten dolayı mı nedir cihazı yatarken kapatmaya çekiniyorum ve kumandadan kapat tuşu ile kapatarak öyle bırakıyorum bunun cihaza bir zararı olur mu..?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eroll

fatih Bey

Günaydın ben nedense tereddütten dolayı mı nedir cihazı yatarken kapatmaya çekiniyorum ve kumandadan kapat tuşu ile kapatarak öyle bırakıyorum bunun cihaza bir zararı olur mu..?Teşekkürler.

merhaba
    zararı yok yararı var cıhazı kapatma menusunde kapatmanız lazım ;
    gece elektrık kesılırse ayarları kaydetmeden sıler acıldıgı zaman sorun olabılır ..
  • teşekkürler ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

...

Fatih Bey ürün için teşekkürler. Cihaz Android destekli olduğuna göre Android'in sunduğu imkanlardan ne kadar faydalanılabiliyor merak ediyorum. Mesela USB portundan harici web cam takarak Skype ve Gtalk üzerinden video konferans yapılabiliyor mu?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

...

Fatih Bey ürün için teşekkürler. Cihaz Android destekli olduğuna göre Android'in sunduğu imkanlardan ne kadar faydalanılabiliyor merak ediyorum. Mesela USB portundan harici web cam takarak Skype ve Gtalk üzerinden video konferans yapılabiliyor mu?

Teşekkürler,

selam

cıhaz androıd 4 ısletım sıstemıne sahıp
    google play market , black marketten ıstedıgınız bınlerce uygulamayı ındırebılırsınız
    ayrıca atlanta market destegıde var
    logıtech marka webcam takılabılıyor konferans denemedım

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Android-Hediyeli__isp13745823

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-hediyeli-P16037728

• ipcam bazen duruyor ve harekete geçmiyor..Birşey yanlış mı yapıyorum..İpcam menüden tik koydum ama disconnect diyor bağlanmıyor..aldığım mesaj şu maalesef IPcam durdu....Ne yapmalıyım..?TŞK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 5 Ocak 2014; 15:00:45 >
  • quote:

ipcam bazen duruyor ve harekete geçmiyor..Birşey yanlış mı yapıyorum..İpcam menüden tik koydum ama disconnect diyor bağlanmıyor..aldığım mesaj şu maalesef IPcam durdu....Ne yapmalıyım..?TŞK

sılıp tekrar yukleyın
  • teşekkür kaldırdım 2.31 kurdum yine aynı connected olmuyor.....uygulamalar da çalışıyo görünüyor...Net bağlı sorun yok...Tekrar cihaz yazılımı mı yüklemeliyim..TŞK
  • quote:

teşekkür kaldırdım 2.31 kurdum yine aynı connected olmuyor.....uygulamalar da çalışıyo görünüyor...Net bağlı sorun yok...Tekrar cihaz yazılımı mı yüklemeliyim..TŞK

guncel ipcam 2.48 sız 2.31 nasıl ulastınız ???

cıhazdakı atlanta smart marketten guncelleyın

son versıyon yukledıkten sonra ccam bılgılerınız gırın
  • Fatih hocam olmadı...2.4.8 tamam yükledim ama maalesef 2.4.8 durdu diye mesaj veriyo...Fabrika ayarları çözüm olur mu..?
  • quote:

Fatih hocam olmadı...2.4.8 tamam yükledim ama maalesef 2.4.8 durdu diye mesaj veriyo...Fabrika ayarları çözüm olur mu..?

hocam öncelıkle bu modele ıpcam 2.31 uygulaması dıye bır versıyon yok nereden ulasıpp yukledın yazmadın

cıhazda uyumlu olmayan bır seyı yukledıgınız ıcın hata vermıs uygulamayı sılıp atlanta marketten tekrar yukleyeceksınız

fabrıka ayarına donmeyı tavsıye etmem normal bır cıhaz degıl yuklemeyı bılmıyorsanız donmeyın gerek te yok

sızın cıhazınız smart g4 mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 5 Ocak 2014; 17:11:11 >
  • evet hocam smart G4 o versiyonu http://update.atlanta.com.tr/manuel/ buradan buldum markete girmiyor...Bimiyorum dengesiz bir çalışma başladı şu anda Fabrika ayarlarına dönmedim şifresizlerde sorun yok seyrediyorum...sorun sadece şifrelilerde..TŞK
  • quote:

evet hocam smart G4 o versiyonu http://update.atlanta.com.tr/manuel/ buradan buldum markete girmiyor...Bimiyorum dengesiz bir çalışma başladı şu anda Fabrika ayarlarına dönmedim şifresizlerde sorun yok seyrediyorum...sorun sadece şifrelilerde..TŞK

kurulum uygulamalara gırıp uygulamayı sılın

cıhaz uzerındekı uygulamalar menusunden atlanta marketten ıpcam ındırın

sız dıger model ıcın olan apk yuklemıssınız
  • Teşekkürler Fatih hoca ama markete de girmiyor sanırım bir internet problemi var...Google açtım girmedi..ama ipcam 2.4.8 indirdim kurdum TŞK (sdcart ile)
  • quote:

Teşekkürler Fatih hoca ama markete de girmiyor sanırım bir internet problemi var...Google açtım girmedi..ama ipcam 2.4.8 indirdim kurdum TŞK (sdcart ile)

ethernet takılıysa wıfıyı kapatın 2 sı aynı anda baglanmayın
  • ethernetden denedim wifi kapalı girmedi......Tersini yaptım wifi açık ethernet kapalı yine girmedi...Evdeki cihazların hepsinde net var size pc den yazıyorum...Teşhisime göre G4 nete girmiyor...sorun bu..Bakalım aramaya devam teşekkürler sizi çok yordum...Hocam evde tek bağlı olmayan cihaz g4 diğer tüm cihazlar şu an nete bağlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 5 Ocak 2014; 17:44:23 >
  • quote:

ethernetden denedim wifi kapalı girmedi......Tersini yaptım wifi açık ethernet kapalı yine girmedi...Evdeki cihazların hepsinde net var size pc den yazıyorum...Teşhisime göre G4 nete girmiyor...sorun bu..Bakalım aramaya devam teşekkürler sizi çok yordum...Hocam evde tek bağlı olmayan cihaz g4 diğer tüm cihazlar şu an nete bağlı..

modemın fısı sok tak gelır
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.