Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 numaralı sayfada recovery uygulamasını yapın

sılme ıslemını yaptıktan sonra cihaz acılınca kanal yok yazıcak

guncelleme menusunden kanal lıstesını yukleyerek kullanınız

yedek kanal listesi linkten cekebılırsın

https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/1450809261821460/

http://update.atlanta.com.tr/manuel/SMART-G4/KURTARMA/G4%20FORMATLAMA%20KILAVUZU.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 29 Mayıs 2014; 18:56:18 >

• Atlanta Smart g4 cihaziniz ile skype kameralı gorusme yapabilirsiniz

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 29 Mayıs 2014; 19:21:25 >
  • Merhaba , ben de artık g4 sahibiyim. Sormak istediğim sorular var.
    1. si Google hesabımı ekliyemiyorum.
    2.si google playı kuramadım. (mx codec yükleyecek google play yok diyor)
    3.sü dlna ile film izlemeye çalışıyorum. Film izleyemiyorum. Film mkv türü... (media player üzerinden izlemeye çalışıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

Merhaba , ben de artık g4 sahibiyim. Sormak istediğim sorular var.
    3.sü dlna ile film izlemeye çalışıyorum. Film izleyemiyorum. Film mkv türü... (media player üzerinden izlemeye çalışıyorum)

merhaba

1.menu uygulamalar atlanta smart marketten google playı ındırın kurulacak kurduktan sonra gmaılınızle gırıs yapınız

2. mx player yıne atlanta smart markette var önce player ve sonra codekı kurun

3- dlna ıle baglanmak ıcın aynı cıhaz ve hdd vs hangı cıhaz ıse aynı modemden ınternete baglanmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 30 Mayıs 2014; 13:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: mahsun494

Merhaba , ben de artık g4 sahibiyim. Sormak istediğim sorular var.

merhaba

1.menu uygulamalar atlanta smart marketten google playı ındırın kurulacak kurduktan sonra gmaılınızle gırıs yapınız

2. mx player yıne atlanta smart markette var önce player ve sonra codekı kurun

3- dlna ıle baglanmak ıcın aynı cıhaz ve hdd vs hangı cıhaz ıse aynı modemden ınternete baglanmanız lazım

Google play diye uygulama var. Uygulamaya basınca google play instal çıkıyor. Sabaha kadar bekletim , yine aynı şey ile karşılaştım. Özetlersem olmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• install yuklemek demek basın yuklensın yuklendıkten sonra gmaıl gırısı yapın
  • Atlanta smart g4 cihazinizda antene gerek kalmadan bedava iptv idman tv seyredebilirsiniz

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI
  • semiar S kullanıcısına yanıt
    Fatih Bey,

Çoğu Kullanıcıda "com.android.process.media durdu hatası" çıkmaya başladı nedendir
  • delphin01 D kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum görmeden birşey diyemeyiz arkadaşı neden işaretledin ?
    bende 2 tane cihaz var bırı ben kullanıyorum digerını 58 yasında annem olması gb kapatıp acıyoruz çalışmayacagı zaman elektrıgı kesın dınlendırıyoruz
    sorun olmuyor 30 tane uygulama yukledım denıyorum hala daha çökertmeyı başaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 31 Mayıs 2014; 19:50:52 >
  • Fatih Bey,

Çoğu Kullanıcıda "com.android.process.media durdu hatası" çıkmaya başladı nedendir?

Çökme yok sadece ekranın ortasına belli aralıklarla "com.android.process.media durdu" uyarısı çıkıyor. Tamam,a basınca bir süre geçtikten sonra tekrar çıkıyor.

Yeni yükleme yapsak bile 1.5.8 programında yine aynı uyarı çıkıyor.

Teknik bir konu olması nedeniyle ilgililere bildirirsiniz diye size söyledik...Belki bir süre sonra sizdede çıkabilir...

Son çare eski versiyonları yükleme yapacağım...Ancak bu işlemler bizi bu aletten soğutuyor....İlgililere iletmeniz dileğiyle...
  • delphin01 D kullanıcısına yanıt
    delphin01 bır sorunuz varsa yardımcı olalım sızde bır sorun var dıye herkeste aynı sorun dıye yazmayınız

asagıda lınkte verdıgımız sekılde yapınız

eskı versıyon su versıyon bu versıyon yukleyerek yanlıs ıslemler yaparsanız aynı sekılde hata vermeye

,devam edecektır

2 numaralı sayfada recovery sıfırlama uygulamasını yapın

http://update.atlanta.com.tr/manuel/SMART-G4/KURTARMA/G4%20FORMATLAMA%20KILAVUZU.pdf

sılme ıslemını yaptıktan sonra cihaz acılınca kanal yok yazıcak

guncelleme menusunden kanal lıstesını yukleyerek kullanınız

yedek kanal listesi linkten cekebılırsın

https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/1450809261821460/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 31 Mayıs 2014; 20:19:10 >

• fatihmc bey cihazı almayı düşünüyorum. IP TV de internet hızının kaç olması gerekir. hız testinde 3 mb çıkmaktadır. sorun olur mu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sf0606

fatihmc bey cihazı almayı düşünüyorum. IP TV de internet hızının kaç olması gerekir. hız testinde 3 mb çıkmaktadır. sorun olur mu acaba...

3mbt hizmi kaldi ttnet 16 ya gecti 3mbt Normal yayinda sorun olmazda canli mac yayini hd ise sorun olur free lerde sorun olmaz paralilarda olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 31 Mayıs 2014; 23:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

install yuklemek demek basın yuklensın yuklendıkten sonra gmaıl gırısı yapın

O iş tamam , dediğiniz gibi sadece enter tuşuna basmak yeterlimiş. Ben de basmamışım.

Ama şu 3. sorumu anlamamışsınız. Dlna göstermeyi başardım. Ama mkv film ya da ac3 ses formatlarını desteklemiyor galiba , ya da bir yerler de ben yanlışlık yapıyorum. :D
  • mahsun494 kullanıcısına yanıt
    Arkadasim bu cihazin acmadigi video ve ses yok

Yukarda 27 mayis saat 16:39 dakikasindaki mesajimda adim adım anlattim dikkatlice bakarak yap

• cihazı alan arkadaşlarımız grubumuza eklensinler lütfen

https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/

• Arkadaslar smart g4 uyumlu filbox modul stoklarimizdadir isteyenler pm atsinlar

• Bazı kanallarda sinyal güçlü ancak kalite düşük.
    Örnek Hotbird 12692 H 27500 S2 sinyal 93 Q(kalite) 14 görüntü mozaikleniyor....

Ancak başka bir uydu alıcısı (dreambox) taktım sorun olmadı....

Nedendir Yardımcı olabilirmisiniz...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delphin01 -- 8 Haziran 2014; 14:33:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delphin01

Bazı kanallarda sinyal güçlü ancak kalite düşük.
    Örnek Hotbird 12692 H 27500 S2 sinyal 93 Q(kalite) 14 görüntü mozaikleniyor....

Ancak başka bir uydu alıcısı (dreambox) taktım sorun olmadı....

Nedendir Yardımcı olabilirmisiniz...?

Bu frekansta sorun yok arattim hemen animaux acti canak anteninizi ayarlatin

• Merhaba , wifi adaptörü alacam. Ben de inca iuds 300 var , tanımadı. Hangi usb wifi adaptörlerini tanıyor acaba...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.