Bittürk yada türktorrent davetiyesi
Bittürk veya türktorrent ya da ikisinin davetiyesi olursa da sevinirim. 100/20 mbps
Arşiv programı
Hayırlı günler, ben fotoğraf arşivi programı arıyorum. Bende Philips android tv var dlan üzerinden bağlanıyorum. TV nin kendi yazılımı var. Camera diye sekmesi var o sekmeye basınca hangi fotoğraf makinesinden çektim ise o fotoğraf makinesinin klasörü çıkıyor. Yani grup grup ayırıyor bende böyle bir arşiv programı arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bende Asus ac52u var. Ben bu modemi bir türlü wireless router moduna alamadım. Keenetic modem aldım bunu ana modem asusu router olarak kullanmak istiyorum. Aranız da bu modemi kullanıp router yapan var mı.
Aliexpress canlı desteğe bağlanmıyor
Arkadaşlar aliexpress canlı desteğe bir türlü bağlanamıyorum. Robot çıkıyor bir daha çıkmayı bilmiyor. Bu olayı çözen varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar skyrc imax B6 mini aldım. Ama adaptörsüz bende 12 volt 2.5 amper adaptör var. Aldığım yere sordum. Bir sorun olur mu diye onlarda olmaz dedi. Peki deşarj olurken sorun olur mu dedim. Onlarda sorun olur dedi. Ben li ion pil deşarj edeceğim yani test edeceğim sorun olur mu çünkü 1 amper ile deşarj ediyorlar. Mantıken bir sorun olmaz gibi geliyor. Ama tabi ki ustalarım olmaz derse bir bildikleri vardır deyip adaptör alacağım mecburen.
Bir de ben pili test etmek istiyorum. Yani kaç volt kaç amper var onu test edeceğim. Pili doldurup mu test edeceğim yoksa hem şarj ediyor hemde test mi ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Silikon mumu önerisi
Arkadaşlar inşallah doğru yere açmışımdır. Başlıkta da yazdığım gibi silikon mumu tavsiyesi istiyorum. Videolarda izliyorum adamların silikon mumu hem hemen donuyor hem de sağlam yapışıyor. Bende ki ancak 2 gün sonra ve bolca kullandığım zaman yapışıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gaz bitti sesi geldi ama gaz bitmiyor
Merhaba arkadaşlar bugün araba ile gelirken gaz bitti sesi çıktı zaten bende aha bitti bitecek diyordum. Sonra arabayı söndürdüm. Bir yere gidecektim tekrardan arabayı çalıştırdım benzin ile giderim iyi oldu biyandan dedim bir baktım lpg ile gidiyorum. Neden böyle oldu. İnşallah anlaşılır bir şekilde anlatmışımdır.
|
Li-on Pil birleştirme
|
O2 sensör sorunu + ltf stf
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 976
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.751 (Bu ay: 547)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar