Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizitv hd izlemek isteyenler begendikleri uygulamayı indirip flashtan cihaza yukluyebılır

https://play.google.com/store/search?q=dizi%20tv%20hd

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.techglobalsoftw
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

Fabrika ayarina donun default yuklensin

tesekkurler fatıh bey dedıgınızı ancak yapma fırsatı buldum ve problemım gıderıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdifix

quote:

Fabrika ayarina donun default yuklensin

tesekkurler fatıh bey dedıgınızı ancak yapma fırsatı buldum ve problemım gıderıldı

rica ederim sen sagol
  • şimdi gördüm de bu alıcıda;

1.digitürk dsmart nasıl izleniyor yani bir yere para vererek mi izliyoruz?

2.bu cihaza destek ne zamana kadar sürecek? Yani daha güzel yeni çıkacak mı onu mu almalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

şimdi gördüm de bu alıcıda;

1.digitürk dsmart nasıl izleniyor yani bir yere para vererek mi izliyoruz?

2.bu cihaza destek ne zamana kadar sürecek? Yani daha güzel yeni çıkacak mı onu mu almalıyız?

1- dsmart ızlemek ıcın yasal modul kart alıp ızlıyebılırsın

dıgıturkude yasal dıgıturk play satın alıp ızlıyebılırsın

2- teknolojısı ne zamana kadar devam ederse o z amana ıstek olursa yazılım cıkar
  • Peki digitürk play ve dsmart modül kart yıllık fiyatı nedir nereden ulaşabiliriz ?
  • Bilgiye aç adam B kullanıcısına yanıt
    digitürk play 260 tl cıvarıydı

dsmart modül kart 200tlden baslayan fıyatlarla satılıyor
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Mrb fatih bey n11.com dan atlanta hd box g4 modelini tarafinizdan almak istiyorum fakat. Mini ile büyüğü arasında ne fark var bunu belirtin lütfen. Mini ile büyüğü 'nun özellikleri aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtsdkeski -- 14 Temmuz 2014; 3:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsdkeski

Mrb fatih bey n11.com dan atlanta hd box g4 modelini tarafinizdan almak istiyorum fakat. Mini ile hybrid arasında ne fark var bunu belirtin lütfen. Mini ile hybrid in özellikleri aynı mı?

merhaba

hybrid melez demektır ama sız normal g4u soruyorsanız

g4te modul gırısı var 3 usb gırısı var

mınıde fıyatı uygun olması ıcın modul gırısı 3 usb gırısı gb fazla donanım yoktur

dıger ozellıklerı aynı ıhtıyacınıza gore tercıh edınız
  • quote:

quote:

Mrb fatih bey n11.com dan atlanta hd box g4 modelini tarafinizdan almak istiyorum fakat. Mini ile hybrid arasında ne fark var bunu belirtin lütfen. Mini ile hybrid in özellikleri aynı mı?

merhaba

hybrid melez demektır ama sız normal g4u soruyorsanız

g4te modul gırısı var 3 usb gırısı var

mınıde fıyatı uygun olması ıcın modul gırısı 3 usb gırısı gb fazla donanım yoktur

dıger ozellıklerı aynı ıhtıyacınıza gore tercıh edınız

3 usb girişi ne gerek yok ihtiyaç bakımından ama modül girişi mini de yok sanırım. Yani digiturk, dsmart vs, bunlar kullanılmıyor mu? Mini'yi sipariş ettim ona göre iptal edip normal g4 ü alabilirim.çünkü bu kadar para vermisken uzun süreli birşey olsun istiyorum.artı olarak normal g4 te rf klavye de var sanırım.

• Fatih bey o zaman bu g4 miniye filbox modül takılmıyor değil mi?

• Bu cihazda modül girişi olmadığı için filbox kullanamazsınız.Modüllü d-smart kullanamazsınız.Modüllü uygulamalar kullanmak isterseniz normal G4 almalısınız.Bunun ucuz olma nedeni,modül kullanmak istemeyen tüketiciye daha ucuz cihaz alternatifi sunmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

Bu cihazda modül girişi olmadığı için filbox kullanamazsınız.Modüllü d-smart kullanamazsınız.Modüllü uygulamalar kullanmak isterseniz normal G4 almalısınız.Bunun ucuz olma nedeni,modül kullanmak istemeyen tüketiciye daha ucuz cihaz alternatifi sunmak.

hocam bu filbox u alınca hangi kanallar izleniyor ayrıca fiyatı 150 tl civarı bu modülün kullanım süresi falan var mı? yani dsmart veya digitürk gibi 1 yıllık mı oluyor? hiç uydu almadığım için bu konuda hiç bir bilgim yok.
  • D-smart paketinde eskiden olan sinema tv adı ile yayın yapan paketti.Başka kanalarda eklenecektir sanırım.Ücret 1 yılllıktır sanırım.Süre sonunda yayınlarınız kesilir.

http://www.filbox.gen.tr/
  • ATLANTA SMART G4 ANDROİD 'Siparişimizi verdik hayırlı olsun diyelim :)
  • Arkadaşlar bu uydu ile kullanabileceğim hangi uydu kablosunu tavsiye edersiniz?
  • quote:

ATLANTA SMART G4 ANDROİD 'Siparişimizi verdik hayırlı olsun diyelim :)

cihazın hayırlı olsun

modul fıyatı 149 tl 1 sene suresı var suan 8 kanal ıcerıgı lınkten bakabılırsın

http://www.filboxbayii.com/
  • quote:

Arkadaşlar bu uydu ile kullanabileceğim hangi uydu kablosunu tavsiye edersiniz?

+++
  • quote:

Arkadaşlar bu uydu ile kullanabileceğim hangi uydu kablosunu tavsiye edersiniz?

şuan piyasada bulabılecegın en ıyı kablo next trısheld kablodur
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.