Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bora2004

fatih bey g4 mini piyasaya ne zaman satışa çıkacak.

Alıntıları Göster
    Fatih bey sabırsızlıkla yanıtınlarınızı bekliyorum. Eğer sizden almadığım için cevapsız bırakacaksanız, lütfen bırakmayınız cevaplarınız olumluysa sizden satın alayım. Teşekkürler...
  • Elaman kullanıcısına yanıt
    sabredın yazıyorum kısa bır soru degıl
  • bora2004 B kullanıcısına yanıt
    selam hocam senin benden daha ıyı bılmen lazım çok yakın elı kulagında
  • Elaman kullanıcısına yanıt
    bora2004 B kullanıcısına yanıt
    merhaba

damadınız şanslıymış

1- bu soruyu hazır bora 2004 gelmişken ona soralım her cıhazı kullandı

2- BEN SATTIGIM HER CIHAZDA TİME SHİFTİ AÇARAK VERİYORUM timeshift stanndart 1 gb yer ayırmış olması lazım degılmı ? pek anlamam ama kayıta devam ediyor

3- mx player ıle ac3 dts seslerı dinlemek ıcın özel codec yuklenmesı lazım ve mkv butun vıdeoları sorunsuz takılma yapmadan ızlersınzı ben 15 gb ızledım

4- iptvlerı ıstemedıklerınız tabııkı tek tek sılebılırsınız veya favorı lıstesı olusabılıyor

5- Digiturk Play internetınızde sorun yoksa sorunsuz dıgıplayı pcden ızleyenler bıle sorun yasayabılıyor bu cıhaz ıle ılgılı degıl modemden hatınıza kadar bırcok nedenden kaynaklanabılır eskı modem ıle 12- 16 mbt hız gerektıren bır yayın ızlemeye calısanlar var

6- dsmart modulde fılbox modulde hıc bır sorun olmadan calısıyor

7- atlanta musterı ısteklerıne gore yazılım cıkarır gerekırse gereken ozellık ıcın ekler yazılım cıkarma garantısı dıye bırsey olmaz ama pıyasadakı dıger fırmalar 1-2 senede destegı keser atlanta 6 sene cıhazına destek verır

8-CCCam Cline sorunsuz çalışır Hem Dsmart modül hem de CCCam ile aynı anda sorunsuz kullanılabiliyor

9- sıkıştırarak mı kayıt eden cihaz varmı ? kayıt ettıgını

10 18 adet favorı lıstesı olusturabılırsınız

rıca ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 24 Haziran 2014; 14:36:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

merhaba

damadınız şanslıymış

1- bu soruyu hazır bora 2004 gelmişken ona soralım her cıhazı kullandı

2- BEN SATTIGIM HER CIHAZDA TİME SHİFTİ AÇARAK VERİYORUM timeshift stanndart 1 gb yer ayırmış olması lazım degılmı ? pek anlamam ama kayıta devam ediyor

3- mx player ıle ac3 dts seslerı dinlemek ıcın özel codec yuklenmesı lazım ve mkv butun vıdeoları sorunsuz takılma yapmadan ızlersınzı ben 15 gb ızledım

4- iptvlerı ıstemedıklerınız tabııkı tek tek sılebılırsınız veya favorı lıstesı olusabılıyor

5- Digiturk Play internetınızde sorun yoksa sorunsuz dıgıplayı pcden ızleyenler bıle sorun yasayabılıyor bu cıhaz ıle ılgılı degıl modemden hatınıza kadar bırcok nedenden kaynaklanabılır eskı modem ıle 12- 16 mbt hız gerektıren bır yayın ızlemeye calısanlar var

6- dsmart modulde fılbox modulde hıc bır sorun olmadan calısıyor

7- atlanta musterı ısteklerıne gore yazılım cıkarır gerekırse gereken ozellık ıcın ekler yazılım cıkarma garantısı dıye bırsey olmaz ama pıyasadakı dıger fırmalar 1-2 senede destegı keser atlanta 6 sene cıhazına destek verır

8-CCCam Cline sorunsuz çalışır Hem Dsmart modül hem de CCCam ile aynı anda sorunsuz kullanılabiliyor

9- sıkıştırarak mı kayıt eden cihaz varmı ? kayıt ettıgını

10 18 adet favorı lıstesı olusturabılırsınız

rıca ederım
    Fatih bey teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 25 Haziran 2014; 3:34:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Fatih bey teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Dayanamayıp atlantayı arayıp onlardan öğrendim ne yazık ki bu cihazda benim istediğim stream özelliği mevcut değilmiş. Atlanda HD 9000'i önerdiler. Artık işallah gelecekte bu özelliğin mevcut olduğu bir Android çıkarırlarda ona terfi ederim. Sonuç olarak enigma da android de linux tabanlı olduğu için yapılabilir diye ümid ediyorum. Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Dayanamayıp atlantayı arayıp onlardan öğrendim ne yazık ki bu cihazda benim istediğim stream özelliği mevcut değilmiş. Atlanda HD 9000'i önerdiler. Artık işallah gelecekte bu özelliğin mevcut olduğu bir Android çıkarırlarda ona terfi ederim. Sonuç olarak enigma da android de linux tabanlı olduğu için yapılabilir diye ümid ediyorum. Tekrar teşekkürler.

Alıntıları Göster
    düzenleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 24 Haziran 2014; 18:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

düzenleme...

Alıntıları Göster
    FilBox modül kullanan arkadaşlar sizde de ekranda renk parazitleri oluyor mu 15-20 saniyede bir? Bu sorun modülden mi, cihazdan mı yoksa yayından mı?
    Bilen varsa bi zahmet yazıversin, bu hata belli bir süre sonra iyice rahatsızlık vermeye başlıyor. Film keyfi ve kalitesi ister istemez düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 27 Haziran 2014; 14:46:34 >
  • acıyok kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım cihazı bilfiil kullanıyorum ve deneyimlerimi paylaşıyorum. Tabii ki eksilerini veya artılarını tarafsız olarak paylaşacağım, satıcı arkadaşlarda saplantı oluşmuş her olumsuz yorum yapan rakip firmanın temsilcisiymiş gibi. Yorumlarımda da dikkat edersen kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok, ne gördüysem onu paylaştım, olumlu ya da olumsuz. Çilek dut olayı ise sadece bir espriydi o da anlayana tabii ki. Fatih kardeşimi severim, ürünü de zaten ondan almıştım ve kendisini de şahsen tanırım bu arada, ama bu onu kayıracağım anlamına da gelmez.

1- Modül olayına gelince, bir önceki mesajımda da yazdım, sanırım modül ile cihaz uyumsuzluğu tam olarak düzeltilememiş. Bahsettiğim renk parazitleri gerçekten izleyiciyi rahatsız ediyor, eskiden video kasetlerini uzun süre kullandığınızda manyetik bant yıpranır bu yüzden görüntüde bozulmalar olurdu ya aynen onun gibi 15-20 saniyede bir parazitler çıkıyor. Herhalde şifre çözerken sayısal bir hata oluşuyor diye tahmin ediyorum.

2- Açmayan video yok, çözülemeyen ses codec var. Bahsedilen çözümü ve diğer alternatifleri defalarca denedim, ama en dandik Medya Player bile bu çözümdekinden daha kaliteli oynatıyor, çünkü o cihazlarda donanım tarafında codec destekleniyor ve sistemi yormuyor. DTS lisans olayı tartışmalı olabilir ama muhakkak ki donanım tarafında bunun çözülmüş olması gerekmez miydi?

3- Hiç bahsi geçmemiş veya benden başkası bahsetmemiş ya da ben göremedim ama harici HDD olayında da yine eksikliği var, maksimum 2 TB HDD tanıyor ve bu da bence günümüz şartlarını düşünürseniz yabana atılmayacak bir eksiklik. Yeni nesil videolar artık ortalama 10 hatta 20 GB yukarısı boyutlara ulaşıyor ki bu da ister istemez disk kapasitesinin daha büyük olmasını gerektiriyor.

Eğri oturup doğru konuşalım yurt içinde satılan android uydu alıcılar içerisinde en iyilerinden biri ama diğer fonksiyonları maalesef tatmin edici performans sergileyemiyor. Yazılımdan mıdır donanımdan mıdır bilemiyorum ama inşallah yazılımdandır da update ile düzeleceğini umut ediyorum, yoksa bu haliyle eşe dosta tavsiye etmem.

Doğruya doğru eğriye eğri yani

• DrSallaso kullanıcısına yanıt
    Selam isim neydi
    dts sesleri acmada sorun yok Yukarda aciklama eklemistim
    Cihaziniza ufak bir codec dosyasi yuklenmesi lazim ve videoyu acinca ozel codeci secince sorun kalmıyor

Hardiske gelince zevk meselesi bunun tartışmasını yapmak bile gereksiz
    ben 500 gb kullaniyorum
    Bir bluray rip film 6gb 8gb tutuyor
    gerisi hesap edin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlanta smart g4 al keyfine bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Atlanta smart g4 al keyfine bak
    Merhaba 3 aydır kullanıyorum bir kaç sorum olucak

trt1 hd ve atv hd yayın mevcut diğer hd kanallar şifreli bunları açabilirmiyim ? uydu üstünden izlemek istiyorum

saati değiştiremiyorum yada ben bulamadım ayarlarını şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirmastiden

Merhaba 3 aydır kullanıyorum bir kaç sorum olucak

trt1 hd ve atv hd yayın mevcut diğer hd kanallar şifreli bunları açabilirmiyim ? uydu üstünden izlemek istiyorum

saati değiştiremiyorum yada ben bulamadım ayarlarını şimdiden teşekkürler

MERHABA

dıgerlerını ızlıyebılmek ıcın dsmart modül veya filbox modül almanız lazım

modüller peşin alındıgı için taahüt yoktur tak çalıştır kurulum gerektirmez

http://www.sanalpazar.com/Filbox-Sinema-Tv-Cam-Modul-1-Yil-Uyelik__isp24178805

saati internete baglanınca otomatik günceller ,,

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    filbox un açılımı yaparsan alabılırım hangı kanallar var hangılerını açar

internete sürekli bağlı saat değişmiyor gtm istanbulda
  • quote:

bu adreste gereken bütün acıklama vardır

http://www.filboxbayii.com/

• quote:

quote:

bu adreste gereken bütün acıklama vardır

http://www.filboxbayii.com/

Alıntıları Göster
    merhaba film var anladıgım 25 dizi var

benım merak ettiğim atv hd trthd starhd discoveryhd kanalları belgesel kanalları mevcutmu=? bu cevabı goremedım hıc bır yerde

• quote:

merhaba film var anladıgım 25 dizi var

benım merak ettiğim atv hd trthd starhd discoveryhd kanalları belgesel kanalları mevcutmu=? bu cevabı goremedım hıc bır yerde

atv hd trthd bedava sıfresız hd kanal

starhd discoveryhd kanalları belgesel kanalları ızlemek için dsmart modul alıp ızlıyebılırsınız

dsmartlarda 1 senelık 200 tlden baslayan fıyatlarla satılıyor
  • kirmastiden K kullanıcısına yanıt
    gtm istanbulda ise menu kurulum ayarlar konum erişiminden konumunuzu işaretleyin
  • quote:

gtm istanbulda ise menu kurulum ayarlar konum erişiminden konumunuzu işaretleyin
    bu cihaz interneti wireless mi alıyor yoksa kablo mu çekecez durduk yere?
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    gazozvarda selam yok

cıhazda dahılı wıfı de var ethernet girişide var
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.