Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yukardakı mesajda gigadanmı bahsediyorum çinden gelen androidlerden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

yukardakı mesajda gigadanmı bahsediyorum çinden gelen androidlerden bahsediyorum

msjımı siliyim ozaman...gigadan bahsediyorsun sandım..neyse reciver savaşına dönmesin bitiriyorum saygılar...arkadaş fakir dediği için yazdım senle alakası yoktu zaten yine üstüne çektin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2014; 20:36:54 >
  • cihazı aldım güzel cihaz gerçekten bu işi anlayan biri aldımı tadından yenmez.yalnız benim bir sorunum var kablosuz 10 metre ilerde .telefon olsun smart tv olsun herşey bağlanabiliyor ama bu cihaz kablosuza bağlanmıyor.çok yakına getirdinmi sorun yok bağlantı oluyor.bunun bir çaresi varmı.kablosuz dongle var ama bir türlü onuda tanıtamadım arkadaşlardan yardım istiyorum
  • Atlanta Smart G4 kullanan arkadaşlar

filbox modul alıp sıkıntı yaşayanlar aşagıdakı linkten yazılımı usb den yukleyerek fılbox modul ile izlenen

sınema kanallarını sorunsuz izleyebılırler

hosta bugun yarın eklenmiştir

filbox modul almak isteyenlerhttp://www.n11.com/filbox-sinema-tv-modul-1-yil-hediyeli-P25580013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Haziran 2014; 18:14:22 >
  • Arkadaslar 1.6.1 filbox modul uyum yazilimi yayinlanmistir

menü kurulum güncelleme agdan yazılım güncellemesi secıp yüklenebilir ,,

daha onceden filbox modul alip izliyemeyenler

filbox musteri hizmetlerini arayip g4 ile kullandiklarini soyledikleri takdirde tarihleri uzatilacaktir

yazılım yüklemede bilgileriniz silinmiyor

iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Haziran 2014; 18:15:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatihmc cevapların için teşekkür ederim konuyu dağıtmak istemedim ondan dolayı buraya yazıyorum benim açmış olduğum konuda

görüntü kalitesi : 55 inç led tv kullanan müşterilerim memnun kaldılar

iptv performansı 990 adet free iptv hosttan yukelenbılır +adultlar + dahada eklenebılır

her protekolu acabılıyor

dusuk hızlarda donma yapmadan calısma özelligi var

dediniz peki bunlar sadece smart g4 içinmi yoksa diğer atlanta ürünleri içinde geçerlimidir ?
  • emrefb06 E kullanıcısına yanıt
    yazdıklarım bu cihaz içindir diger cihazlar farklı özelliklerdedir

sen g3 smart box modelinimi soruyorsun ?

o cihazdada ip tv gösteririm aynıdır görüntü kalitesi 106 ekrana kadar tavsiye ederim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Haziran 2014; 18:33:10 >
  • Benim merak ettiğim g3 de free iptv yüklenebiliyormu yükleniyorsa kaç tane kanal yüklenebiliyor ?
  • emrefb06 E kullanıcısına yanıt
    evet aynı ozellıkler var iptv performansı 990 adet free iptv hosttan yukelenbılır +adultlar + dahada eklenebılır

her protekolu acabılıyor

dusuk hızlarda donma yapmadan calısma özelligi var
  • Atlanta G4 almak istiyorum ancak Cihazdan internete girip film izlerken ve ip tv izlerken internet hızı kaç olmalıdır. Benim evde 3 mb internet hızı. Sorun olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sf0606

Atlanta G4 almak istiyorum ancak Cihazdan internete girip film izlerken ve ip tv izlerken internet hızı kaç olmalıdır. Benim evde 3 mb internet hızı. Sorun olur mu

bu cıhaz cıktıgında atlanta fabrıkasının bulundugu yerde ınternet hızı 1 mbtti

gonul rahatlıgıyla alabılırsınız dizi filmleri belgeseli adultu indirirken 30 sanıye durdurup ızleyebilirsiniz

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-full-hd-uydu-alici-P16037728

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 21 Haziran 2014; 13:22:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Atlanta G4 almak istiyorum ancak Cihazdan internete girip film izlerken ve ip tv izlerken internet hızı kaç olmalıdır. Benim evde 3 mb internet hızı. Sorun olur mu

bu cıhaz cıktıgında atlanta fabrıkasının bulundugu yerde ınternet hızı 1 mbtti

gonul rahatlıgıyla alabılırsınız dizi filmleri belgeseli adultu indirirken 30 sanıye durdurup ızleyebilirsiniz

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-full-hd-uydu-alici-P16037728

Atlanta fabrikasının bulunduğu yer fabrika kurulmadan önce dutluk ya da çilek tarlasıydı hatta :)

• 540 p bile 7-8mb takılarak izlerken, 720p 1080p yi 3mb te izlemek adam 320 kb/sn down yapıcak ayrıca 50gb akk kotası zaten ip tv nin içine eden bi özellik! 144p kare kare çamurdan hallice izlerim derseniz sorun yok...türkiyenin altyapısı ıp tvye uygun değil!! gözünüz bozulur.!!! altyapı çoğu yerde berbat!,.en az 16 mb sağlıklı hız yada fiber lazım sağlıklı bitrate için kesintisiz görüntü için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2014; 17:54:18 >
  • quote:

hd film izle , dizi tv hd android uygulamasında izlediginiz filmi az bekletip donmadan izliyebilirsiniz

yalnız ip tv bu hıza tavsiye etmem 8 mbt olsa izlemede sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 21 Haziran 2014; 20:04:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrSallaso

Burası fena karışmış, hani bir laf var zenginin malı züğürdün çenesini yorar tam o olmuş. Fiyat ile ilgili yorum yapmak anlamsız, uygun geliyorsa alırsın gelmezse almazsın bu kadar basit. Ama vay efendim sizi kazıklıyorlar, emsalleri şu kadar vs vs. Bunlara ne gerek var ki ? Yorum yapacaksan cihazın teknik özekllikleri, performansıyla ilgili deneyimlerini paylaş. Mesela ben yaklaşık 2 aydır cihazı kullanıyorum, uydu alıcısı olarak herhangi bir eksisine raslamadım, görünü kalitesi ve kanal geçişleri sıkıntısız. Cihaz hem uydu alıcısı hem medya player hem de smart tv özelliklerini barındıran bir ürün olarak lanse edilip satılıyor, ama iş medya player ve smart tv olayına gelince deyim yerindeyse sınıfta kalıyor. Yazılım güncelleme ile bu sorunların düzeltileceği söylense de pek tatmin ettiğini söyleyemem. Sonuçta yazılım bir yere kadar donanımın eksiğini kapatabilir, gerisi sadece züğürt tesellisi olur anca.

Son olarak filbox CI modül ile ilgili problemin yazılımla giderileceği bilgisini hem Filbox hem de Atlanta' dan teyit ettim. Şimdilik bekliyorum bakalım zaman bize ne gösterecek.

karar veremedin dutlukmu çileklikmi biri agaçta yetişir biri bahçede hangisi ?

yazdıgın mesajdan 2 gün geçti filbox yazılımıda çıktı artık modülü alırsın

açmayan video dosyalarınada çözümü önermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 21 Haziran 2014; 20:24:23 >

• fatih bey g4 ile g3 arasındaki farklar nedir ben baktım ama pek bişey anlamadım bide g3 de klavyeli kumanda veriyorlarmı ?
  • arkadaşlar kendi açımdan önemli olan bi şey sormak istiyorum. Benim 26 derecede ayarlı arabsat uydum yok ama ordaki rotanaları izlemek istiyorum. Bu cihazda iptv den rotanaları izlemek mümkün mü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

arkadaşlar kendi açımdan önemli olan bi şey sormak istiyorum. Benim 26 derecede ayarlı arabsat uydum yok ama ordaki rotanaları izlemek istiyorum. Bu cihazda iptv den rotanaları izlemek mümkün mü...

Free yayinlayan varsa izlersin veya piyasada belki satan vardır
    veya xmbc ile reposu varsa izlenebilir
    arap forumlarina bakın

cihazda free iptv arap kanalları var ama rotana varmı bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 22 Haziran 2014; 18:16:07 >
  • Merhaba Fatih bey;

Bu cihazdan bizim damata bir tane hediye gelmiş. "Bende internet bile yok ben kullanmıyorum istersen sana satayım" dedi fakat ben uzun süredir Vu+ marka linux işletim sistemli bir receiver kullandığım için istemedim. Konuyu görünce nasılmış diye bir bakayım dedim. Yukarıdaki bir arkadaşın yazlığın güvenlik kamerasını cihazdan izleyebildiğini yazdığını gördüm. Bende ofisteki ve çocuk odasındaki IPCamları bu cihazdan görebilirim diye düşündüm. Açıkcası o cihazı almayı düşünmeye başladım ancak mümkünse öncesinde birkaç sorum var. Konuyu başından sonuna okuyabilsem belki bazılarının cevabı vardır ancak maalesef baya bir sayfa olmuş ve o kadar vaktim ne yazık ki yok. Hiçbir ticari kazancınız olmayacağı halde forumdaşlık ve bilgi paylaşımı adına zahmet edipte yanıtlarsanız sevinirim. Sorularım biraz sıkıcı olabilir emeğiniz için şimdiden teşekkürler.

1-Salonda duran Vu+ receiverımın DVB-S2 HD yayınını, LAN'da ki IP adresi olanhttp://192.168.2.5/ şeklinde çalışma odamdaki bilgisayarımın tarayıcısına yazarak arayüzüne girip Windows Media Player ile stream video akışı şeklinde izleyebiliyorum. Aynı şekilde android tabletime kurduğum DreamDroid programı ile receiverimin kanalını değiştirip istediğim kanalı tablet'imden de izleyebiliyorum. Peki bu cihazdaki istediğim bir kanalı aynı LAN'da bulunan bir bilgisayar ya da tablet üzerinden benzer bir şekilde izleyebilir miyim?

2-Cihaz timeshift özelliği aktifken 2,5'luk harici hdd'ye aynı yayını kayıt edebiliyor mu? Yoksa kayıt sırasında timeshift devre dışı mı kalıyor? Ve timeshift süresini biz HDD boyuna bağlı olarak kafamıza göre vs ayarlayabiliyor muyuz? Yoksa en son 30 dkk gibi sabit bir limit mi var?

3-Ben video player olarak android ve windows tüm cihazlarımda BSPlayer kullanıyorum. Bu cihaz BSPlayeri destekler mi?

4-Evde çoluk çocuk var cihazdaki +18 IP TV'ler vs silinebiliyor ya da kilitlenebiliyor mu?

5-Digiturk Play sorunsuz mu? Benim tablette marketten indirdiğim son sürüm bile maç sırasında kapanma vs gibi sorunlar yapıyordu. Acaba bu cihazda ki nasıl marketten indirilen aynı digiturk play mi?

6-DSmart Modüllü üyeliğim var sorunsuz çalışır mı?

7-ATLANTA cihazla ilgili ne kadar süreyle güncelleme garantisi veriyor?

8-CCCam Cline sorunsuz çalışır mı? Ve CCCam performansı nasıl bir dreambox kadar var mı? Hem Dsmart modül hem de CCCam ile aynı anda sorunsuz kullanılabiliyor mu?

9-PVR özelliği hangi formatta kayıt yapıyor? TS'mi yoksa MPEG vs ile @fatihmcsıkıştırarak mı kayıt ediyor?

10-Kanal buketleri oluşturabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 24 Haziran 2014; 4:02:41 >

• fatih bey g4 mini piyasaya ne zaman satışa çıkacak.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.