Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QSerdar_TR

Merhaba fatih bey bazı hd kanlallar şifreli oldu. Mesala star hd izliyordum sonra şifreli oldu. Bunu izleme imkanımız yokmu acaba.

dıgıturke gectıler ızlıyemezsın
  • seyirtürk kendi kendine siliniyor bunun nedeni nedir acaba. Her defasında yeniden yüklüyorum
  • sılınmıyor cıhaz bazı ygulamaları sd karta taşıyor kısa yolu cıkmıyormu
  • Merhaba arkadaşlar bende atlanta g4 mini aldım.şuan 2.10.2014 tarihli intrnetten kanal listesi yükledim.cihaz kapandı açılmadı ne yapmam gerekiyor.acil.yardım.
  • Merhaba arkadaşlar bende atlanta g4 mini aldım.şuan 2.10.2014 tarihli intrnetten kanal listesi yükledim.cihaz kapandı açılmadı ne yapmam gerekiyor.acil.yardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okitai kullanıcısına yanıt
    merhaba

wıfı anten fabrıkada takıldı yalnız
    dsmart baska bır sey bu kanallarda sınyal sevıyelerını bana mesaj olarak atarmısın
    Ozaman ona 1,57 yazilim yukleyin
    0212 8752570 arayin esin hnmdan yazilimi isteyin
    flashtan cihaza yuklemesini yapicaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serkan polaterdan alıntı :
    Bu uygulamalardan herhangi biri ile iPad veya iphonedeki resim video veya müzik dosyanızı kolaylıkla tv ye kablosuz aktarabilirsiniz...
     ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI
  • fatih bey seyirtürk olayı dediğiniz gibiymiş şimdi ok++
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

fatih bey seyirtürk olayı dediğiniz gibiymiş şimdi ok++

Nasil sorunmu var

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

kırmızı tusa 30 sn basılı tut

http://update.atlanta.com.tr/manuel/SMART-G4/KURTARMA/

3-1-1 basıcaksın

Yukarıdaki linklerde belirtilen uygulamaları yaptığım halde cihazım açılmadı.çaresi nedir.
  • kervan688 K kullanıcısına yanıt
    aras kargo ıle fabrıkaya gonderın hemen mudahale ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 14 Ekim 2014; 23:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

fatih bey seyirtürk olayı dediğiniz gibiymiş şimdi ok++

sılıp tekrar yukledınızmı ?
    Yarin oglen ararmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

quote:

Aradım dediiğiniz gibi Esin hn 1.57 eski sürüm onu yüklemeyin dedi balka bir ey önerdi ama o da çözüm olmadı.. Şimdi de tüm dsmart kanalları şifreli kanal uyarısı vermeye başladı. Kapatıp açıyorum ve modülü söküp takınca düzeliyor ben bu kadar parayı bunları yapmamak için vermiştim ama maalesef memnuniyetsizliğim oluşmaya başladı. Görüntü tmm iyide bu dsmart için bir yazılım güncellemesi yapmalısınız gibi geliyor..

Hocam aynı sorunlar bendede var esin hn arıyon şunu bunu yap olmayıncada kullanıcı hatası diyorlar yok anten kablo filan falan çanaklar filan kardeşim 150tl lik cihazımda sorun yok bunda neden var diye sorunca cevap veremiyorlar .Asgari ücretin 830tl olduğu ülkede 500tl lik cihaz al sonra günlerce başka işimiz yok atlantayı arayıp durcaz.

• Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum yalnız bi kaç soru var aklımda..

ben aldığım cihazın yazılım açısından hep güncel olmasını istiyorum acaba yazılım güncel mi yani atlanta destek veriyor mu bu cihaza..
    biss çözme işlemi yapıyor mu..
    ve menü geçişleri nasıl? yani görünüş olarak göze hoş geliyor mu??

bu buna eş değer androidli cihaz bakıyorum..bilgisi olan arkadaşlar öneri yaparsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eakaya

quote:

quote:

Aradım dediiğiniz gibi Esin hn 1.57 eski sürüm onu yüklemeyin dedi balka bir ey önerdi ama o da çözüm olmadı.. Şimdi de tüm dsmart kanalları şifreli kanal uyarısı vermeye başladı. Kapatıp açıyorum ve modülü söküp takınca düzeliyor ben bu kadar parayı bunları yapmamak için vermiştim ama maalesef memnuniyetsizliğim oluşmaya başladı. Görüntü tmm iyide bu dsmart için bir yazılım güncellemesi yapmalısınız gibi geliyor..

Hocam aynı sorunlar bendede var esin hn arıyon şunu bunu yap olmayıncada kullanıcı hatası diyorlar yok anten kablo filan falan çanaklar filan kardeşim 150tl lik cihazımda sorun yok bunda neden var diye sorunca cevap veremiyorlar .Asgari ücretin 830tl olduğu ülkede 500tl lik cihaz al sonra günlerce başka işimiz yok atlantayı arayıp durcaz.

maalesef öyle hocam.. wifi yi almadan önce özellikle sordum yeterli mi diye anten taktıracaz denildi ama yinede çok kötü ( taktırıldığına inanarak söylüyorum) ... o kadar kötü ki Fatih bey bile wi fi ilgili sorularımı görmezden geliyor artık maalesef.. Ama asıl can sıkıcı para ödeyipte izleyemediğin kanal eskiden daha önce mesaj yazdığım kanallardaydı şimdi ise tümünde yapmaya başladı.. Ben hala pozitifim bir yazılımla çözüleceğini düşünüyorum inşallah yanılmam... Ama dediğiniz gibi 500 tlyi bu sorunları yaşamamak için vermiştim ve vermiştiniz

Arkadaşım bende fatih beyden aldım ama inan şu kurtarmadaki 3-1-1 i bile yapamıyordum her defasında error110 veriyordu esin hanımla konuştuk mehersem bootloader sürümü çok eskiymiş eee hani bu cihazlar en son güncel haliyle bize geliyordu kimseye inanmıcan kardeşim.Fabrikadan mailime yazılım gönderildide sorun öyle çözüldü(bootloader sorunu) ötekiler devam ediyo dsmart ses ve görüntü yok arada bir cam insert yazar çözer çözmez hepsi kullanıcı hatası böyle devam artık takmıyom kafa yemek işten değil evdeki ufak kızım bile bu ne böyle babaya diyor gerisini siz düşünün ha ne dicekler gönderin fabrikaya bakalım ama kullanıcı hatası

oktay hocam wıfı anten fabrıkadan taktırarak gonderdim mesajlarını neden gormezden gelelımkı 1saat once oglen arayın dedım
    iade alırız merak etme kımsenın hakkına gecmeyız
    sımdı
    sabah hallederım yada hallederım
    wıfı sorununu anlamadım ama

dsmart ile modul sorunu yok cihaz çıkalı 1 sene olmus bız vıdeoyu o zamanda dsmart modulu yarım takan bırı tarafında donuyor denılmesı uzerıne cekıp koymustuk 10 ay sorunsuz kullandım
    yazılımla ılgılı bırsey degıl ılk cıktıgından berı dsmart sorunu yok bazı cıhazlarda yasadım cıhazda sorun olabılır bakmak lazım

dsmart modulum 2 aydır tamırde hala gelıcek beklıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=muW3u2ZE0Jw

ıyı geceler
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.