Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani belki bende d smart yok ama 6 aya yakındır g4 kullanıyorum fatih beyi de 4 5 senedir tanıyorum makinam hd problemi vardı Beylikdüzü Atlanta bayisine götürdüm 1 30 saat bekledim yeni ürün verip yolladılar ve fatih bey her zaman hep destek tam destek yapmaktadır sıkıntılar olabilir fakat çözüm bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih bey Çok yoğun olduğundan hemen dönmedigi olabilir fakat mutlaka ama mutlaka mesajı gördüğünde donus yapar ve yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar

atlanta smart g4 almak ısteyenler kacırmasınlar

2 gün için (pazar gecesı 12ye kadar) full set

445 tl

http://www.n11.com/atlanta-smart-g4-android-full-hd-uydu-alici-P16037728

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Ekim 2014; 6:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

aras kargo ıle fabrıkaya gonderın hemen mudahale ederler

CİHAZI ARAS KARGO İLE GÖNDERDİM.FİRMAYA BUGÜN TESLİM EDİLMİŞ.
  • Cihazı ben de dün aldım. Gerçekten çok beğendim.
    Arayüzleri çok başarılı. Android'in stabilitesinden şüphe eden birisi olarak çok başarılı buldum.

Bu ürünle laptop, ipad gibi cihazları mirror edebiliyor muyuz?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem1

Cihazı ben de dün aldım. Gerçekten çok beğendim.
    Arayüzleri çok başarılı. Android'in stabilitesinden şüphe eden birisi olarak çok başarılı buldum.

teşekkürler

Bir arka sayfada fatihbey resim paylasmisti ipad iphone icin programlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

teşekkürler

Cevap için teşekkürler. Kontrol ettim ama o uygulamalar mirror yapmıyor sanıyorum. resim, video vs. aktarıyor ekrana. neyse o da bir şey :)

bu arada bir sorum daha olacak. Gece bu cihazı kapatıyor musunuz? Sürekli açık kalmasının bir sakıncası var mıdır? Sonuçta Android veya IOS cihazları normalde kapatmıyoruz bu da öyledir diye umuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

teşekkürler

Cevap için teşekkürler. Kontrol ettim ama o uygulamalar mirror yapmıyor sanıyorum. resim, video vs. aktarıyor ekrana. neyse o da bir şey :)

bu arada bir sorum daha olacak. Gece bu cihazı kapatıyor musunuz? Sürekli açık kalmasının bir sakıncası var mıdır? Sonuçta Android veya IOS cihazları normalde kapatmıyoruz bu da öyledir diye umuyorum.

cıhaz androıd oldugundan mı dır bılemıyorum ama

miracast ile mirrorring ozellıgını androıd 4.2.2 ve uzerı destekler

tabııkı elektronık cıhazların hepsını kullanmadıgınızda kapatırsanız omru uzar

cihazınızı kapatma menusunden kapatıp fısı cekersenız sorun olmaz

• carpediem1 C kullanıcısına yanıt
    ben kapatıyorum. Neden derseniz içinde transistör, sığaç varsa şişmesin diye
  • 5.uydu nasıl ayarlanıyo bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

5.uydu nasıl ayarlanıyo bilen varmı

Uydu anteni ayarlamasını bende yapamadım. Ama sen galiba 5. uyduyu nasıl eklerim diyorsun. Kurulum>kanal>Tanımlanmamış uydu>ad veya uydu isim düzenleme (hangi uyduyu ekliyecek isen onun ismi)>ferkans ve symbolu yaz. Eğer o olmasa geri de ve uydu listesinden yeni yaptığın uydunun üstüne gel. Ve düzenle de , hangi uydu bilmediğim için frekansını veremiyorum. Sen hangi uyduyu yapacak isen frekans listesini bul ve ekle eğer otomatik bulma frekansı varsa onu yaz. Zaten hepsini bulur
  • Kurulum>kanal arama >Tanımlanmamış uydu>burada eklememk ıstedıgın uyduyu bulup ekleyın

dısecq ayarını yapıp arama yaptırın

frekansları vardrı yoksa eklıyebılırsınız
  • ben anten ayarlarını soruyorum..Ab c d ok e yi nasıl yapacaz. Tanımlanmamış uydu diye bi şey görmedim ben
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dylanobrien -- 28 Ekim 2014; 17:14:06 >
  • şimdi gördüm tanımlanmamış uyduyu..Ama diseq ayarı nasıl olacak a-b-c-d var sonrası yok...
  • Kurulum>kanal arama >Tanımlanmamış uydu>sarı tuş>dısecq 1.1 veya 1.0+1.1 denedinmi
  • quote:

ben anten ayarlarını soruyorum..Ab c d ok e yi nasıl yapacaz. Tanımlanmamış uydu diye bi şey görmedim ben

onu sız bıleceksınız

a 1
    b 2
    c 3
    d 4

mesela azerı uydusunu dıseqc 4 e taktın d secıceksın
  • benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyosunuz. 4 tane uydu tamam ben 5.ci uyduyu diseq ten nasıl ayarlayacam onu soruyorum. Bu cihaza sadece 4 tane mi bağlanıyor
  • quote:

benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyosunuz. 4 tane uydu tamam ben 5.ci uyduyu diseq ten nasıl ayarlayacam onu soruyorum. Bu cihaza sadece 4 tane mi bağlanıyor

Sanırım biz de anlatamıyoruz.2 mesaj üstte belirttiğimi denedinmi.Tekrar söylüyorum. 1.0+1.1 denedinmi.
  • ben deneme yapmadan sordum sadece..1+1 yaparsam diseqc ayarlarım gidermi çünkü daha 5.ci lnb yi ayarlamadım. Daha önce böyle soru sorulmadı galiba denemesine denerim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.