Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazın g4 miniden modül girişleri dışında ne farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

bu cihazın g4 miniden modül girişleri dışında ne farkı var?

Modul, 3.usb girisi fazlası var
    Donanimi aynıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycangir

slm digiturk ün dilediğin yerde uygulaması bu cihaz uyumsuz uyarısı veriyor ilgilenirseniz sevinirim (digiturk play değil digiplay sorunsuz)

Dilediğin yerde uygulaması versiyon değiştir miş.

cıhazdan google playe gmaıl gırısı yapın

her uygulamaya guncelem egelınce otomatık guncellemesını yapar

smartbox markete yeni versiyonu eklendi ve ali bey test yaptı sorun yok.
  • Smart G4 özel tuşlar bilgilendirme.

Kullanmakta olduğunuz gerçek hybrid bir cihazın kumandasında özel marifetli tuşlarından bahsetmek istiyorum.

--TV yayını izlerken ( i ) tuşuna uzun basarsanız hava durumu ve son kullandığınız uygulamalar karşınıza gelecektir.Bu uygulamalara buradan hızlı şekilde geçebilirsiniz.Dilerseniz saat ve tarih ekranda köşede kalabilir.

--Web'de gezerken yada youtubede bir film video bakarken acaba TV de ne var diye merak ediyorsanız kumandada iki ekran işareti olan tuşa 1 kere basın ve bekleyin TV nin görüntüsü sağ tarafa gelecek dilerseniz ( + ) tuşu ile bu ekranı küçültebilirsiniz.Yine kumandadan kanal +,- tuşları ile kanalı zap yapabilirsiniz.

--Çok sevdiğiniz uygulamayı uygulama menüsünde iken (*) yıldız tuşuna hızlı tuş atayabilirsiniz.

--Sarı tuş favoriler içine istediğiniz uygulamayı atabilirsiniz.

-- + tuşu bir çok menüde kullanabileceğiniz bir tuş alt plandaki özellikleri çağıracaktır.

-- Yine çift ekran tuşu ile son izlenilen kanallar listesine basılı tutarak erişebilirsiniz.

-- EPG açık iken menü tuşu ile favorilerde geçiş yapıp EPG kayıtlarına erişebilirsiniz.

-- web sayfasında gezinirken aşağı yukarı için sarı mavi tuşları kullanabilirsiniz.

-- youtube 'de video izlerken kırmızı tuş ile ekranı büyütebilirsiniz.

-- kare içinde 3 çizgi tuşu ile kanal alt verilerine (ses dili,teleteks,alt yazı vs)

iyi seyirler.

• Iyi akşamlar benim cihaz çok yavaş acaba ne yapabilirim. Menü tuşuna basiyorum 40sn bekliyor ondan sonra çıkıyor uygulamalar diyorum ordada bekliyorum.geneli yavaş ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim

• snn1983 S kullanıcısına yanıt
    snn1983
    sende hangı model var anlamadım her konuya gırıp sorun var yazmısın

menu 1 sanıyede acılır
    yazılım guncellemesı yap
    cıhaz acılınca fabrıka ayarına don ve kanal lıstesı
    uygulamaları yukluyup kullanmaya devam edebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Kasım 2014; 1:06:25 >
  • Her yere yazmadım ama sadece ilk kez buraya yazdım.gecende bluetooth ile bişey yazdım başka yazmadım. Bende smart g4 kartlı olanı var.guncel yazılım nerde bulabilirim.

• atlanta smart g4 modullu cıhaz yazılımı

http://update.atlanta.com.tr/164/
  • arkadaşlar

atlanta smart g4 ve fılbox kampanyası ıle 599 tl

9 taksıt ıle alabılırsınız

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Smart-G4-Uydu-Alicisi-Filbox-Modul-599-Tl__isp35450552
  • 1.1.7 yazılımını kullanıyorum ilk güncellemede sorun yoktu ama suanda akıllı kumanda calışmıyor neden olabilir acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kank07

1.1.7 yazılımını kullanıyorum ilk güncellemede sorun yoktu ama suanda akıllı kumanda calışmıyor neden olabilir acaba

yalnız sızın cıhazınız mını modelıdır

menu kurulum sisteme gir

rf kumanda eslestırmeyı kur bolumune gır resıme bakıp eslestırme yapıp calıstırabılırsın
  • Evet düzeldi tesekkür ederim

• Arkadaslar
    Yeni uygulama yapmak icin Diledigin yerde uygulamasi şifresi lazim
    0534 4067225
    Yada
    0212 8752570

• FATİH BEY SELAMLAR.Benim g4 smart cihazdan seyir türkteki pek çok filmi bu video oynatılmıyor komutuyla izleyemiyorum.acaba sorun cihazdaki yüklü MX PLAYER oynatıcıdadır diye silip tekrar yüklüyorum ama yinede aynı komut geliyor.sorun neyde olabilir.ayrıca google play store yi yükledigimde cihaz açılıp görüntü geldiginde ekran 3-4 sn.ligine kararıp tekrar görüntü geliyor.google play storeyi kaldırdıgımda böyle bir sorun olmuyor.cihazıma teknik destekten yardım alarak lodersiz yazılımı yükledim yine aynı.bende ayrıca mini g4 var.onda bu kadar sorun yok.yani bu ilk çıkan g4 smart sorunlu bir cihaz gibi geliyor bana.umarım ali beyin forumlarda belirttigi yeni yazılım gelirde bu cihazdan verim alırız.yoksa bu cihazdan bize hayır yok.

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Super bilgiler sagolasin @fatihmc

• quote:

Orijinalden alıntı: cankaya31

FATİH BEY SELAMLAR.Benim g4 smart cihazdan seyir türkteki pek çok filmi bu video oynatılmıyor komutuyla izleyemiyorum.acaba sorun cihazdaki yüklü MX PLAYER oynatıcıdadır diye silip tekrar yüklüyorum ama yinede aynı komut geliyor.sorun neyde olabilir.ayrıca google play store yi yükledigimde cihaz açılıp görüntü geldiginde ekran 3-4 sn.ligine kararıp tekrar görüntü geliyor.google play storeyi kaldırdıgımda böyle bir sorun olmuyor.cihazıma teknik destekten yardım alarak lodersiz yazılımı yükledim yine aynı.bende ayrıca mini g4 var.onda bu kadar sorun yok.yani bu ilk çıkan g4 smart sorunlu bir cihaz gibi geliyor bana.umarım ali beyin forumlarda belirttigi yeni yazılım gelirde bu cihazdan verim alırız..

aselam
    mx player ıle ılgılı bır sorun olmaz yalnız mx player sızın yazdıgınız tarıhte guncellendı

mxplayer yukluyup + codekı yukluyeceksınız + ozel codek eklenıcek

google play girısı yaptıysanız otomatık yuklenmesı lazım

seyırturke gelırsek bende evde actıgımdahttp://seyirturk.com a kayıt olmamı ıstedı
    fakat adres kapalı ıdı
    bugun actım dırek gırdı evrensel fılm denedım calısıyor
    fullhd fılm kapalı
    seyırturk uygulamasında bazı portallar calısmıyor seyırturk calısmıyorsa cıhaz ıle ne ılgısı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Kasım 2014; 20:40:35 >

• cıhazı eksenden almısın
    aldıgın fırma sana yardım etmedımı buraya gelmıs bayıılıgı bırakan adamın konusuna gırmıs cevap ıstıyorsun adamda cevap vermıyor
    hakaret etmek yerıne sorununu yazsan cevap alırsın ama

sen kalkmış forumda olmayan adamlara hakaret edıyorsun ayıp

hıc bır yazılım sorunu yoktur sormak ıstedıklerınızı 0534 4067225 arayın yardımcı olayım

cıhazı buradan takıp edınız

http://forum.donanimhaber.com/m_82429132/mpage_16/tm.htm

buradada gercek kullanıcılar var

https://www.facebook.com/groups/1388041691431551/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 1 Aralık 2014; 23:57:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: cankaya31

FATİH BEY SELAMLAR.Benim g4 smart cihazdan seyir türkteki pek çok filmi bu video oynatılmıyor komutuyla izleyemiyorum.acaba sorun cihazdaki yüklü MX PLAYER oynatıcıdadır diye silip tekrar yüklüyorum ama yinede aynı komut geliyor.sorun neyde olabilir.ayrıca google play store yi yükledigimde cihaz açılıp görüntü geldiginde ekran 3-4 sn.ligine kararıp tekrar görüntü geliyor.google play storeyi kaldırdıgımda böyle bir sorun olmuyor.cihazıma teknik destekten yardım alarak lodersiz yazılımı yükledim yine aynı.bende ayrıca mini g4 var.onda bu kadar sorun yok.yani bu ilk çıkan g4 smart sorunlu bir cihaz gibi geliyor bana.umarım ali beyin forumlarda belirttigi yeni yazılım gelirde bu cihazdan verim alırız..

aselam
    mx player ıle ılgılı bır sorun olmaz yalnız mx player sızın yazdıgınız tarıhte guncellendı

mxplayer yukluyup + codekı yukluyeceksınız + ozel codek eklenıcek

google play girısı yaptıysanız otomatık yuklenmesı lazım

seyırturke gelırsek bende evde actıgımdahttp://seyirturk.com a kayıt olmamı ıstedı
    fakat adres kapalı ıdı
    bugun actım dırek gırdı evrensel fılm denedım calısıyor
    fullhd fılm kapalı
    seyırturk uygulamasında bazı portallar calısmıyor seyırturk calısmıyorsa cıhaz ıle ne ılgısı var

fatih bey bu cihaz sorunlu ben iskenderundaki servisle ve kendi başıma belki 10 kez formatlamışımdır yine sorun oldu atlanta teknik servisin söyledigini yaparak lodersiz yükleme yaptım ama 15 gün gitti yine sorun oldu teknik servisi yine aradım bana sd kart takmamı ve yeniden yükleme yapmamı söylediler ama ben kabul etmedim ve cihazı atlantaya gönderdim.inanın bu cihazda bir yenileme yapmazlarsa sorun bitmez.diger forumlardada belirttim ve benim gibi sorun yaşayan bir yıgın insan var.seyirtürk sorunlardan sadece biri ben sadece ona baglamıyorum ki,turkeyform sitasine girin ve ordaki şikayetleri bi okuyun bende 2.bir cihaz var g4 mini onda hiçbir sorun yok.sadece seyirtürkte aynı video oynatılamadı yazısı geliyor ve başkada bir sıkıntım olmadı ama bu ilk çıkan g4 smart sorunlu.bakalım serviste nas

• cankaya31 C kullanıcısına yanıt
    mustafa bey
    ben cıhaz cokmuyor demedım yalnız ben herseyı yapıyorum cokmuyor
    basıma 3 olay geldı

1-- her gun coken musterımın cıhazını alıp 30 uygulama yukleyıp
    ayvalık sıcagında 2 hafta sorunsuz kullandım
    2-- kendı canak montajcımda ayda 4 defa gocerdı her defasında yaptık
    en sonunda 2.elde satıcam dıye aldım 2 haftada onu kullandım
    aynı gun 3 defa elektrık kesıldı gocmedı
    suan dukkanımda demo olarak kullanıyorum
    3-- arka sokakta musterım 2saatte bır cokme yaptırıyordu
    sorun camda sıkısan ethernet kablosundaydı
    ac.poınt kullandı dahada cokmedı

kullanmayacagınız zaman
    cıhazı kumandadan kapatıp fısı cekmezsenız cıhazını ayda bır degıstırselerde sorununun devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 2 Aralık 2014; 0:01:32 >
  • selam fatih bey. Benim serverde 7 derecedeki gs tv açmıyor. Yalnız bu kanalın emusu varmış baktım atlantanın kendi emu sayfasında bu yok. Kendimiz nasıl yükleriz emuyu acaba 7 dereceyı izlemek için
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.