Şimdi Ara

ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
24
Favori
124.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DANİAL

selam smart g4 ekranda görüntü gidip geliyor ve kumanda ile herhangi bir işlem yapamıyorum. cihazdaki yeşil açılma işareti yanıp sönüyor düzelmesi için ne önerirsiniz.

aselam

cıhaz acılırken kumandadan yeşilin yanındaki kırmızı tuşa basılı tutun

kurtarma ekranı gelıcek

3-1-1 basıcaksın cıhaz yenıden acılıcak kanal lıstesını yukluyup kullanabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Ocak 2015; 20:10:30 >
  • fatih bey fişi çekip taktım bu defada ekranda android yazısı ve alttada cihazı uygun kapatılmadı ile ilgili yazı olan ekran var bu görüntüde sabitlendi cihaz açılmıyor
  • Fatih bey g4 ümü yaklaşık 5 aydır d smat modülü ile kullanıyorum modulü takarak kullandığım ilk iki ay çinde modul arızalandıç bildiğiniz üzere şifreli kanal uyarısı alıyordum ve forumlardan araştırmama göre modul sıkıntısı olduğunu düşündüm ve d smart servisine cihazımla birlikte gittim ve yeni modül denedik böylece sorunm çözüldü. sorun modüldeymiş. ancak modul değismi için ücret aldılar.

Sorun şu ki aynı durum yine başıma geldi. bu sefer şifreli kanal uyarısı aldım ancak cihazı tekrar açıp kattığımda d smart kanalları geri geliyorduç bu durum normal karasal yayınlarda da oluyordu. kapatıp geri açıyorudum. böyle yapmamın sebebi çanak ayarsız sanmıştım. ancak bu sefer d smart kannallrı temeli gitti. şifreli kanal uyarısı alıyorum. uydu alıcım son sürumde kullanıyordum zaten. 1.4.6 sanırım 2014 ün 9 üncu ayıdaki sürümü. a

sorun değil bi masraf daha yaparım ancak d smart servisi sorun modulde değil. kullandığın cihaz modülü yakıyor dediler.
    şimdi d dmart bizden kaynaklı değil diyor. isterseniz bir video çekebilirm.ayrıca cihaza moduğu takinca görüyor. ancak modul menusune girince tanımadığını anlıyorum.

sorunlu module birlikte cihazı göndersem sorunuma cözüm bulabilirmisiniz.

• Arkadaşlar kanal listemi USB belleğe nasil kaydedebilirim.cihaz çöktüğünde her seferinde düzenlemek zorunda kaliyorum.guncelleden kanal verilerini USB te al seçeneğini yaptim hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencoziksk

Arkadaşlar kanal listemi USB belleğe nasil kaydedebilirim.cihaz çöktüğünde her seferinde düzenlemek zorunda kaliyorum.guncelleden kanal verilerini USB te al seçeneğini yaptim hata veriyor.

menu kurulum guncelleme kanal bılgılerını kopyalama sec
  • G4 aldığınızda kar edeceğiniz cihazlar tablet gerekmez pc kaldır at tv izlemezsin G4 un içindeki uygulamalar programlar size yeter de artar bile ama best uydudan almak şartı ole sonsuz destek her konuda destek daha ne diyebilirim ki almayan bence yeniliğe ayak uydurmamis demektir emeği geçen herkese teşekkürler uydudan son sistem bildiklerinizi unutacak siniz G4 kapılıp zaman nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz

• G4 aldığınızda kar edeceğiniz cihazlar tablet gerekmez pc kaldır at tv izlemezsin G4 un içindeki uygulamalar programlar size yeter de artar bile ama best uydudan almak şartı ole sonsuz destek her konuda destek daha ne diyebilirim ki almayan bence yeniliğe ayak uydurmamis demektir emeği geçen herkese teşekkürler uydudan son sistem bildiklerinizi unutacak siniz G4 kapılıp zaman nasıl geçtiğini anlamayacaksiniz

• Acaba atlanta ne zaman 4.4 geçme ihtimali var mı. Artık uydu alıcısına destek vermiyor galiba. Bir de miracast programı kullanan var mı ? Elektrik kesilince açılmama sorunu halla devam ediyor ben de , format çektiğime rağmen " durduruldu " sorunu var. 2. el aldım bu uyduyu sevinmiştim. Meğerse sorun çıkarıyor diye satmış adam deme ki , aldığıma pişman oldum. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsun494 -- 20 Şubat 2015; 14:18:06 >
  • mahsun494 kullanıcısına yanıt
    cıhaz hakkında sorumu sormaya calısıyorsun yoksa cıhazamı saydırmaya calısıyorsun anlamadım

galıba megerse soyleymıs bu nedır ?

her ay yazılım cıkmaz cıhazın flashı dolar yazılım gereken yerlere cıkar
    ayrıca yenı yazılım cıkacak test edılıyor

cıhazını kumandadan kapat tusu ıle dogru kapatırsa yazılım cokmez hata ekranıda cıkmaz cıkarsada 5 dk da kırmız tusla acarsın

3-1-1 basarsın hemen acılır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Şubat 2015; 15:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

cıhaz hakkında sorumu sormaya calısıyorsun yoksa cıhazamı saydırmaya calısıyorsun anlamadım

galıba megerse soyleymıs bu nedır ?

her ay yazılım cıkmaz cıhazın flashı dolar yazılım gereken yerlere cıkar
    ayrıca yenı yazılım cıkacak test edılıyor

cıhazını kumandadan kapat tusu ıle dogru kapatırsa yazılım cokmez hata ekranıda cıkmaz cıkarsada 5 dk da kırmız tusla acarsın

3-1-1 basarsın hemen acılır ...

Her ikiside denilebilir. Ben müşteriyim ve muhakkak ki şikayetlerim olacaktır. Çünkü , ben bu uyduyu alıyorsam 200 - 300 tl en iyisini isterim. Gerçeği kabul edelim ki maalesef kronik sorunları var. En önemlisi , elektrik gidip geldiğin de (Sizin oralar da belki elektrik gitmiyordur ya da jeneratörünüz vardır.) , her defasın da , 5 dakika kırmızı tuşa basıp 3-1-1 yapmak için almadım. Eğer bildiğim kadar ile wipdata veya restore etmek cihazın ömründen götürüyor diye biliyorum. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz. Bu sizin ile ilgili bir konu değil biliyorum. Ve de maksadım , sizin ile tartışmak değil. Sadece yazdığınız yazı bana çok ters geldi. Gerçekleri kabul etmek lazım.

İstekleriniz üst düzeyde ise ve iyi bir recevier arıyorsanız dreambox 7080hd, Kathrein UFS822
    tavsiye ederim.

300 tl ye alınan bir cihazın bunlarla yarışmasını beklemeyin. 300tl ye en iyisi olmaz. Elit zevkler biraz paraya bakar.

1000 tl civarı cihazlar orta düzey kabul edilebilir.

2000 tl üstü cihazlar çok çok iyi olmasa da elite kabul edilebilir. Tavsiyem ucuza kaçmayın.

http://www.n11.com/dreambox-7080-hd-P36265957 2250tl

http://www.n11.com/kathrein-ufs822-pvr-dijital-uydu-alicisi-P20227291 2178 tl

http://www.n11.com/vu-duo2-sinematv-paketli-filbox-P35069296 1929tl

Eğer ucuz olsun iş görsün, çin malı olsa da olur derseniz goldmaster alabilirsiniz.

http://www.n11.com/goldmaster-hd-1090-pvr-dijital-uydu-alicisi-P24915137 1041tl.

Şu an n11 de 100tl indirim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 20 Şubat 2015; 18:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

İstekleriniz üst düzeyde ise ve iyi bir recevier arıyorsanız dreambox 7080hd, Kathrein UFS822
    tavsiye ederim.

300 tl ye alınan bir cihazın bunlarla yarışmasını beklemeyin. 300tl ye en iyisi olmaz. Elit zevkler biraz paraya bakar.

1000 tl civarı cihazlar orta düzey kabul edilebilir.

2000 tl üstü cihazlar çok çok iyi olmasa da elite kabul edilebilir. Tavsiyem ucuza kaçmayın.

http://www.n11.com/dreambox-7080-hd-P36265957 2250tl

http://www.n11.com/kathrein-ufs822-pvr-dijital-uydu-alicisi-P20227291 2178 tl

http://www.n11.com/vu-duo2-sinematv-paketli-filbox-P35069296 1929tl

Eğer ucuz olsun iş görsün, çin malı olsa da olur derseniz goldmaster alabilirsiniz.

http://www.n11.com/goldmaster-hd-1090-pvr-dijital-uydu-alicisi-P24915137 1041tl.

Şu an n11 de 100tl indirim var.

Çok teşekkür ediyorum. Biraz beni maddiyadan vurmaya çalışmışsız. Eğer o kadar param olsaydı , tüplü televizyon kullanmazdım. O paranın üstün katıp smart özellikli tv alırdım. Benim kızdığım nokta , bir ürünün , ayıbını örtmeye çalışmaları , böyle deyince herkes laf atacak biliyorum. Ama , söylediklerine kendileride inanmamaları , ne demek yahu , elektrikler gittiğin de yazılımın çökmesi. Şimdi diyecekler kumandadan kapat hiç bir şey olmaz . Maalesef onuda yaptım. Elektrik gittiğin de , kapalı konumdaydı. Yine de çöktü. Pc kapatıp , elektrik gittiğin de pc açılmasa ne yapardıniz ? İlk akla gelen format ama zaman kayıbı , bu da aynı şey açılması zaten 2-3 dakikayı buluyor. Ve de tekrar kanal listesi , wifi şifresi , uygulamaları tekrar yükle helede bizim burada , devamlı elektrik kesiliyorsa... Amacım ürünü kötülemek değil , sadece her servise telefon açtığımda , arkadaşın dediği gibi 3-1-1 yada 3-3-1 yap demelerinden bıktım.

• Yapacak bir şey yoksa veya bir çözüm yoksa ne yapsınlar. Sizin bu sorununuz da öyle bir sorun.
    Bence yapabileceğiniz en iyi şey satmaya çalışmak. TÜm çözümleri denediğinizi anlıyorum ama sizde şunu anlayın çözümlerin sonuna gelmişsiniz. Kızacaksınız ama ya böyle kullanın ya satın ya da fabrikaya gönderin diyeceğim.

G4 mini yi uzun süredir kullanıyorum ve çok çok iyi. Sıkıntıları elbette var. modul ihtiyacınız yoksa tavsiye ederim.
    Sizin cihazın sıkıntıları artık biliniyor. Çözüm önerileri de artık tıkandı.
    Bu cihaz sonsuz bir güce sahip değil ve türünün ender ürünlerinden biri ve öncülerden. next pandora, g4 bunlar öncüler.
    g4 mininin g4ün hatalarının düzeltilmiş hali ve modül olmadığından hatalarının azaldığını düşünüyorum
    yardım ıstersen nasıl yapman gerektıgını anlatalım ıyı nıyetle mesajına cevap vereyım

200 300 tlye enıyısını alamazsın gırıs sevıyesı bır cıhaz alırsın bu cıhazda 200300 tl degıl

aldıgın fıyatı bılmıyormusunuz ? 2.elde cıhazı 375tl asagı goremedım neyse ;

1500 tl verırsın en ıyısını alırsın

yınede az paraya cok ıs yapan cıhaz almısın

atlanta smart g4 dunyadakı ılk modul gırıslı androıd ısletım sıstemli cıhazdır hybrid cıhazdır

full hd uydu alıcı ,medıa player androıd sıstemı bir aradadır bu paraya hepsı aynı cıhazda

sımdıgelelım senın fıkırlerıne

zaten sana her elektrık kesıldıgınde cıhaz cöker demedım EGER çökerse boyle yapıp 5 dk da kurtarırsın dıyoruz

ayrıca
    benım pasajım hanım yokkı jeneratorumuz olsun bız altın kosklerde oturmuyoruz catı katında damım akıyor haberin yok

her elektrık kesıldıgınde cıhaz ÇÖKMEZ

1 seneden fazladır aynı cıhazı kullanıyorum 1 kere çöktu

aynı gun 3 defa ardarda elektrık kesıldı cıhaz tıklamadı

ayrıca senınle tartısmama gerek yok

musterım olsan sorununa gore cozum uretırız

fırma musterısısen sorununa gore cozum uretırız

kısaca çözum uretırız merak etme

• Merhaba arkadaşlar. Atlanta smart g4 kullanıyorum yaklaşık 2sene oldu ve çok memnunum. 22 Şubat 2015 tv8 hd kanal için kanal günvellemesini yaptım makina kapandı ve açılmak bilmiyor android yazıyor yeşil ışık yanıp sönüyor. Yardım...
     ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI

• sarpoloji S kullanıcısına yanıt
    merhaba acabıldınmı
    acamazsanız yazılım gondereyım
  • Yazılım gönderirseniz sevinirim açamadım serviside bana çok ters biyerde. Normsl uydu kullanıyorum şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpoloji

Yazılım gönderirseniz sevinirim açamadım serviside bana çok ters biyerde. Normsl uydu kullanıyorum şu anda

pm attım
  • Fatih bey;
    Bize de atsanız yedekte dursa kurtarma yazılıımı.
    Bende asıl sorun daha başka aslında.Kendi çanağımdan yayın alıyordum,sorunum yoktu.Fakat apartman da ortak uydu santrale geçtik.ben hariç diğer uydu alıcılarında sorun çıkmadı.Benim kabloyu hangi uydu alıcısını taksam sorun çıkmıyor.Bende Atlanta hdbox tuşlu model de var onda da sorun çıkmadı.Bizim g4 de bazı kanallarda "sinyal yok hatası" çıkıyor.Bazen sinyal ve kalite %90 larda olduğu halde "görüntü yok" hatası çıkıyor.Rençber RG 6 U6 kablo kullanıldı.Santral ASTRAKOM marka.Ne yapabilirim.Sence sıkıntı nerede olabilir.Tuner demi sorun var acaba?
  • Bugün itibariyle güncel kanal listesi olan buraya upload edebilir mi ???
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.