Şimdi Ara

Atlantisli Syndra mı Adalet ışığı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IraArel

Peki indirime girme olasıkları nedir yakın zamanda?

Ağustosta girmeyecek. İndirim takvimine göre. Ben aldım Atlantisli Syndra'yı. Benim de daha çok hoşuma gitti.
  • Atlantis daha guzel geliyor bana. E skillinde ki efekti yuzunden galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlantis çok güzel.
  • Adalet ışığı

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, onu biliyorum:)
    Da eskiden tahmin edenler oluyordu, yakın zamanda indirime girdi uzun bi süre girmez diyorlardı en basitinden.
    Buna istinaden sordum.
    Ayrıca haftasonu indrimlerinde belki olabilir, ağustosda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Teşekkürler hocam, onu biliyorum:)
    Da eskiden tahmin edenler oluyordu, yakın zamanda indirime girdi uzun bi süre girmez diyorlardı en basitinden.
    Buna istinaden sordum.
    Ayrıca haftasonu indrimlerinde belki olabilir, ağustosda:)

Bilmiyorum. Ben aldım Atlantisliyi. Cidden çok güzel bir skinmiş. Sulu şeyler severim zaten. Atlantis'i de bir ayrı severim Sayfalarca yazı okumuşluğum vardır. Ama oyun içinde daha bir beğendim.

11/1 gittim. Platindeki ilk maçım da zafer olmuş oldu

• atlantisli al
  • Ikiside var fakat atlantisli varken justicar'i kullanasim gelmiyor... Bence atlantisli ama tercih meselesi biraz da. Ben sulu, buzlu skinleri sevdigim icin bana cok daha iyi geliyor ayrica cok yeni ve daha ayrintili bir skin.

Justicar da bacaklari sopa gibi gorunuyor bana nedense, atlantean daha etine dolgun, en azindan bacaklarinin sekli agac dali degil.

Birde klasik ve justicar da toplar 2 boyutlu gibi ama atlantean da daha 3 boyutlu gorunuyor (sanki).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 19 Ağustos 2014; 19:00:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Ikiside var fakat atlantisli varken justicar'i kullanasim gelmiyor... Bence atlantisli ama tercih meselesi biraz da. Ben sulu, buzlu skinleri sevdigim icin bana cok daha iyi geliyor ayrica cok yeni ve daha ayrintili bir skin.

Justicar da bacaklari sopa gibi gorunuyor bana nedense, atlantean daha etine dolgun, en azindan bacaklarinin sekli agac dali degil.

Birde klasik ve justicar da toplar 2 boyutlu gibi ama atlantean da daha 3 boyutlu gorunuyor (sanki).

Atlantisli aldım zaten. Bana daha hoş gözüktü. Cidden de öyle.
  • Atlantis tabiki diğeri çöp.
  • Adalet Işığı tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

Adalet Işığı tabi ki

Bu nasıl hort kardeş?

• Atlantis
  • İkiside iyi efekt bakımından Atlantean. Fakat Justicar'da Toplar fazla belli olmuyor. Karşı tarafı aldatmak için iyi skin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olanı aldınız tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: FizZ.

İyi olanı aldınız tebrikler

Teşekkür ederim
  • Syndraya adalet ısıgını çıktıgı gun almistı atlantisli gibi bi skinin gelecegini bilsem almazdim ama pismanmiyim hayir

• Bana göre şu oyunda ki en cool splash art Adalet Syndra da. Ne zaman görsem bayılıyorum ya cidden aşırı cool bi splash art

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Admiralkheir

Adalet Işığı tabi ki

Bu nasıl hort kardeş?

Eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Evet arkadaşlar gerçekten merak ediyorum. Adalet ışığı çok hoş duruyor ama eski bir skin olarak kaldı. Atlantisli mi almalıyım acaba?

Edit: Atlantisli Syndra aldım. Aslında almayacaktım hiç skin ama plat serilerindeki 3 maçımı da Syndra ile alınca bu karakterime bir skini çok görmeyeyim dedim. Zaten %90,9 yenme oranım.

Justicarda q o kadar parliyor ki dodgelamak çocuk oyuncagi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.