Talep doğrultusunda neden olmasın yazmıştınız ya nereye yazıyoruz yaşadığımız yere gelmesi için? |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Merhaba, internette şov yapmak için; Ad Soyad - Telefon ve Adres bilgilerinizi özel mesaj yoluyla gönderebilir misiniz? -
Bende dün itibari ile alt yapı sorgulanması için başvuru yaptım dönüş bekliyorum inşallah olurda 1000 mbps geçerim :)
-
Merhaba, internette şov yapmanız için seferberiz :) Ev adresinizi özelden iletebilir misiniz? Kontrol sağlayalım :) -
Adresi gönderdim
-
Merhaba, özel mesaj ile dönüş yapıldı :) -
İzmir, Bayraklı, Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi için çalışma yapılacak mı acaba?
-
Merhaba, öncelikli hedefimiz tüm İstanbul'da AtlantisNet GigaPon ile şov yapmak, Anadolu yakası da hedeflerimiz arasında :) -
Merhaba, öncelikli hedefimiz tüm İstanbul'da AtlantisNet GigaPon ile şov yapmak. Diğer şehirler için gelen talepler doğrultusunda çalışma planlarımızı güncelliyoruz :) -
Merhaba, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Türkiye'de AtlantisNet GigaPon ile şov yapmayan kimse kalmayacak :) -
Sitenizde altyapı sorgulama bölümü çalışmıyor.
Osmangazi/Bursa'da herhangi bir planlamanız var mı?
-
@AtlantisNet Destek Merhabalar bir akrabamız da internetimizden memnun kaldı esenyurt süleymaniye mahallesinde oturuyorlar. Fiber Alt yapınız şuan mevcut değil imza toplamak istiyorlar etkili olur mu? bina da 10 daire mevcut.
-
Kartal'da 1000 fiber altyapınız var mı?
-
Merhaba, öncelikli hedefimiz tüm İstanbul'da AtlantisNet GigaPon ile şov yapmak. Diğer şehirler için gelen talepler doğrultusunda çalışma planlarımızı güncelliyoruz :) -
Merhaba, Süleymaniye mahallesi için GigaPon planlarımız/çalışmalarımız mevcut. Süleymaniye mahallesinde, AtlantisNet GigaPon ile şov yapmayan kalmayacak :) -
Merhaba, şuan Kartal bölgesinde GigaPon altyapımız bulunmuyor maalesef. Gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımız / planlarımız güncelleniyor. AtlantisNet GigaPon ile şov yapmayan kalmayana kadar 7/24 çalışmaya devam ediyoruz :) -
Merhaba.
Öncelikle forumumuza hoş geldiniz diyelim. Diğer işletmeci firma yetkilisi hesapları gibi sizleri de burada görmek çok güzel.
Size dair ŞİMDİLİK tek eleştirim var, o da Esenyurt un dışına çıkmıyor oluşunuz. Oysa BTK lisansınızda ULUSAL lisans sahibi olduğunuzu görüyorum. Bu durumda istediğiniz her yerde olabilmeniz lazım. Anadolu yakasına gelirseniz mutlaka forumdan duyurmanızı talep ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Ekim 2022; 17:39:2 >
-
Merhaba, hoşbulduk :) yorumunuz için teşekkürler.
Öncelikli hedefimiz tüm İstanbul'u AtlantisNet GigaPon a kavuşturmak. Anadolu yakası da hedeflerimiz arasında :) Herkesin AtlantisNet GigaPon ile şov yapması için 7/24 çalışıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X