Corsa C aracım için ses sistemi önerisi
Selamlar,
Arkadaşlar aracıma ufaktan bir ses sistemi yapmayı düşünüyorum
İkinci el olarak uyguna aşağıdaki seti alacağım tabi bana göre uygun :)
Araçta daha önce hiç ses sistemi kullanılmamış ilk defa ben double teyp taktırdım .
Önerileriniz nedir nerelere dikkat etmeliyim aldığım amfi ile subwoofer iş görür mü çok bildiğim bir konu olmadığından sizlere sormak istedim.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Gigabyte XMP Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda kendime yeni bilgisayar topladım ama çözemediğim bir xmp sorunu var ramleri doğru takmama rağmen xmp aktif ettiğim zaman görüntü alamıyorum ram in birini çıkardığım zaman bu sefer açılıyor bilgisayar ama 2 rami birden taktığımda ilginç şekilde açılmıyor bilgisayar ram slotlarını deneyerek takıyorum bilgisayar açılıyor yeniden başladığında ise donuyor açılmıyor :/ ne yapacağımı şaşırdım
Anakart Model : B550 Auros Pro AC
Ram Model : Corsair Vengeance RGB PRO SL 16 GB (2x8) 3600 MHz
Silverstone TD02 Soğutma Sorunu
Selamlar,
Arkadaşlar başlıktaki belirttiğim sıvı soğutma var soğutma sorunu yaşıyoruz işlemci boştayken 70-80 dereceleri görüyor .
İşlemci ile temas eder yer bu şekilde :/
Roadstar 8100 Bluetooth Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim gibi arabamda bu teyp den var ama bluetooth bağlantısı yapamıyorum ne telefon görüyor nede teyp görüyor telefonu :) Resette attım ama hiçbir şekilde olmadı nasıl yapacağım bilmiyorum
Vodafone E-Sim Sinyal Sorunu
merhaba arkadaşlar
konuya direk gireceğim 1 haftadır esim olarak telefonu kullanmaktaydım ama bugün birden bire sinyal gitti kullanamıyorum başına böyle bir şey gelen var mı ?
Ping Sorunu Hakkında
merhaba arkadaşlar gıbırnete geçtiğim günden itibaren ping sorunu yaşıyorum gıbırnet bizde bir sorun gözükmüyor diyor ama ping 38 altına düşmüyor netspeed kullanırken ping 24 üstüne çıkmıyordu ne yapacağımı da bilemedim sizce sorun nerde ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir modem araştırıyorum uzun süreli kullanabileceğim ileriye dönük
1-Tplink Vr400 v3 ( sıfır bütçeme çok uygun fiyatlı buldum)
2-tplink vr2800 ( versiyonu bilmiyorum ikinci el uygun fiyatlı beni biraz zorlar)
3-tplink vr600 2100 v3 ( buda bütçemizi biraz aşıyor ikinci el )
4-keenetic extra dsl ( ikinci el buda bütçemizi biraz aşmakta )
vdsl netspeed kullanmaktayim hızım 82 mpbs.
iptv vs kullanımına uygun ping de üzmeyecek modem arıyorum açıkçası çok kararsızım
Kombi önerinize ihtiyacım var.
|
Luxell Ankastre Fırın Düğmeleri Isınıyor
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 357
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 25.213 (Bu ay: 489)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El