< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (62. sayfa)
-
-
Merhaba, 20 sinde başvuru yapıp ayın 23 üne kurulum istiyorum diyebilirsiniz. TT bittiği gibi , bizden devam etmiş olursunuz. -
23.10 görüşmek üzere o zaman👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüh ya büyük ihtimal 2-3 ay ile yeni routerı kaçırmışım. Yeni aboneler ohh mis gibi wifi 6 router
-
Ben Taahhüt bitmeden Atlantise geçtim. Hala TTelekom taahhüt devam ediyor galiba bu ay sonu bitecekti. Ama neyseki erkenden almışım çünkü değdi.
-
Ben 3 hafta oldu Atlantis e geçeli wifi6 modem verdiler çok iyi 5metre mesafede wifi6 laptoptan 910mbit alıyorum...
Ben yurtdışındayım,pazar günü sırf bu işlem için TR’ye geleceğim.İnşallah bize de bir wi-fi 6 modem olur😄.TT’dan kurtuluyorum artık kısmetse,bir de gigapon var şansa adreste👍
Merhaba, görsel de ki kutu GigaPon kutumuz :) 10.000 mbps e kadar hizmet verebiliriz. Yeni aboneliklerde wifi-6 modem veriliyor. Atlantis ile internette şov yapmanıza çok az kaldı <3 -
Bir şey soracağım. Acaba eski abonelere mesela 1 yılını doldurduklarında wifi-6 modem verseniz yada güzel bir indirim sağlasınız. Tabii ben bunun maliyete nasıl etkisi var bilmiyorum. Sadece örnek verdim.
-
Çok iyi olurdu :) 1 yıl 3 aylık aboneyim. @AtlantisNet Destek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 20 Ekim 2024; 11:32:32 > -
Bende yakın zamanda wifi 6 modeme geçtim. modem hemen yan odada 5g ile 800 mbit alıyorum. duvarların perde beton olması çok büyük bir sorun. en uzaktaki oda ve balkonda aldığım 20-30 mbit. benim burda sorum şu olacak. cat.6 kablo ile modemden kablolu akıllı tv ye bağladım ve speed test yaptım şokkk 60-70mbit aldım ya kabloda sorun var yada modemde.
soru 1 : modemin portları kaç mbit destekliyor.
soru 2 : modeme kabloyu (cat.6) bağladıktan sonra modem arayüzünden extra bir ayar yapmak gerekir mi ?
soru 3 : çekmeyen odalara nasıl bir sistem yapmam gerekir (router , mesh vs.) önerilere açığım.
-
34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz? Elimden ne geliyor bakalım :) -
Merhaba,
1) Modemin portları 1G destekliyor. TV'nin 1G desteklediğinden eminsek. Başka porta takarak test edebilirsiniz. Farklı kablo ile test edebilirsiniz.
2) Hayır gerekmiyor.
3) Kapsamı alanı iyi bir cihaz aslında, wifi frekans / kanal ayarlarında değişiklikler yapılıp test edilebilir. Evin yapısına, büyüklüğüne göre Mesh / Wi-Fi Range Extender veya Access Point ile çözülebilir. -
34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz? Elimden ne geliyor bakalım :) -
Gönderdim. Ama emin değilim sanki 2 kez mi ne göndermiş kendiliğinden bir kez yazdım. Nasıl sileceğimi bilmediğim için kaldı 2 tane aynı mesaj.
-
Gonderdim ozelden :)
-
Merhaba internet sitenize girmek istedim ancak adresi kullanılmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sunucu tarafında bakım çalışması yapılmaktadır. Ondan kaynaklı erişim sorunları olabilir. Çalışmalarımız devam ediyor. -
@AtlantisNet Destek ozel mesaja bakarmisiniz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X