Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
29
Favori
69.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.TTelekomdan geçmeyi düşünüyorum.Gigapon var binamızda.23.10.2024 taahütüm bitiyor TT'da.Ayın kaçında başvurmam gerekiyor geçiş için?Şu an yurtdışındayım,20.10.2024 İstanbulda olacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ertas71 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 20 sinde başvuru yapıp ayın 23 üne kurulum istiyorum diyebilirsiniz. TT bittiği gibi , bizden devam etmiş olursunuz.
  • AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

23.10 görüşmek üzere o zaman👍

Tüh ya büyük ihtimal 2-3 ay ile yeni routerı kaçırmışım. Yeni aboneler ohh mis gibi wifi 6 router ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] 

Ben Taahhüt bitmeden Atlantise geçtim. Hala TTelekom taahhüt devam ediyor galiba bu ay sonu bitecekti. Ama neyseki erkenden almışım çünkü değdi.

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt

Ben 3 hafta oldu Atlantis e geçeli wifi6 modem verdiler çok iyi 5metre mesafede wifi6 laptoptan 910mbit alıyorum...

Ben yurtdışındayım,pazar günü sırf bu işlem için TR’ye geleceğim.İnşallah bize de bir wi-fi 6 modem olur😄.TT’dan kurtuluyorum artık kısmetse,bir de gigapon var şansa adreste👍

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

Merhaba, görsel de ki kutu GigaPon kutumuz :) 10.000 mbps e kadar hizmet verebiliriz. Yeni aboneliklerde wifi-6 modem veriliyor. Atlantis ile internette şov yapmanıza çok az kaldı <3

Bir şey soracağım. Acaba eski abonelere mesela 1 yılını doldurduklarında wifi-6 modem verseniz yada güzel bir indirim sağlasınız. Tabii ben bunun maliyete nasıl etkisi var bilmiyorum. Sadece örnek verdim.

Çok iyi olurdu :) 1 yıl 3 aylık aboneyim. @AtlantisNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 20 Ekim 2024; 11:32:32 >
  • Bende yakın zamanda wifi 6 modeme geçtim. modem hemen yan odada 5g ile 800 mbit alıyorum. duvarların perde beton olması çok büyük bir sorun. en uzaktaki oda ve balkonda aldığım 20-30 mbit. benim burda sorum şu olacak. cat.6 kablo ile modemden kablolu akıllı tv ye bağladım ve speed test yaptım şokkk 60-70mbit aldım ya kabloda sorun var yada modemde.

soru 1 : modemin portları kaç mbit destekliyor.

soru 2 : modeme kabloyu (cat.6) bağladıktan sonra modem arayüzünden extra bir ayar yapmak gerekir mi ?

soru 3 : çekmeyen odalara nasıl bir sistem yapmam gerekir (router , mesh vs.) önerilere açığım.

• 34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz? Elimden ne geliyor bakalım :)
  • shero_turkey S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    1) Modemin portları 1G destekliyor. TV'nin 1G desteklediğinden eminsek. Başka porta takarak test edebilirsiniz. Farklı kablo ile test edebilirsiniz.
    2) Hayır gerekmiyor.
    3) Kapsamı alanı iyi bir cihaz aslında, wifi frekans / kanal ayarlarında değişiklikler yapılıp test edilebilir. Evin yapısına, büyüklüğüne göre Mesh / Wi-Fi Range Extender veya Access Point ile çözülebilir.
  • jeannen J kullanıcısına yanıt
    34 lü hizmet numaranızı gönderebilir misiniz? Elimden ne geliyor bakalım :)
  • Gönderdim. Ama emin değilim sanki 2 kez mi ne göndermiş kendiliğinden bir kez yazdım. Nasıl sileceğimi bilmediğim için kaldı 2 tane aynı mesaj.

Gonderdim ozelden :)

• Merhaba internet sitenize girmek istedim ancak adresi kullanılmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaki_55 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sunucu tarafında bakım çalışması yapılmaktadır. Ondan kaynaklı erişim sorunları olabilir. Çalışmalarımız devam ediyor.
  • @AtlantisNet Destek ozel mesaja bakarmisiniz

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.