Bende özel mesaj gönderdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (63. sayfa)
-
-
Merhabalar gigapon altyapısı içerisindeyiz başvuru yapmadan önce bir soru sormak istiyorum hangi modemi veriyorsunuz yeni müşterilere? Wifi 6 modem veriliyormuş sanırım, onu istediğimi telefonda söylemeli miyim başvuru yaparken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Çapan LEGTN -- 22 Ekim 2024; 19:58:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba yeni abonelere wifi 6 veriyoruz evet. Söyleyebilirsiniz sorun olmaz , bir sorun olursa öm atın yardımcı olurum :) -
Teşekkürler hızlı geri dönüşünüz için :) yan binaya bağlandı zaten bugün çalışan arkadaşlarla da konuştum en kısa zamanda ben de başvuru yapacağım 24 mbps türk telekom 400₺ ödüyoruz…
Merhaba sabit fiyat garantiniz yeni geçişlerde ne zamana kadar geçerlidir? Ayrıca modem ücreti alıyor musunuz?
1 yıllık taahhüt yapabiliyorsunuz. 1 yıl boyunca 350 TL'den Gigapon kullanabiliyorsunuz, Modem ücreti içinde diye biliyorum, Wi-Fi 6 modem veriyorlar yeni aboneliklere.
-
Taahhüt yaparsanız 2025 sonuna kadar sabit fiyat 350TL . Modem ücreti ek olarak almıyoruz. -
-
Merhabalar, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz :) -
1-2 ay önce Atlantis net bağlattım, hızdan memnunum sorun yok ama,
CS'de ping 35-45 arası, eski netim 100mb'tı ama pingim 20-25'ti bu sorunu nasıl çözeceğim ?
-
Merhaba,
Ping kullanıcının bulunduğu bölgeye, bağlantı kalitesine ve kullandığı hattın altyapısına göre değişebilir. Ping sürelerini etkileyen en önemli faktörlerden biri, verilerin hedefine ulaşmak için izlediği rota ve bu rotadaki ağ cihazlarının performansıdır.
Bizim ağımızda, veriler en kısa ve en hızlı rotadan iletilir, yani hedef sunucuya ulaşırken gereksiz yönlendirmelerden kaçınırız. Ancak bu sorunlar her zaman ISS kaynaklı değil, karşı sunucu kaynaklı da yaşanıyor olabilir.
Bir kaç gün önce farklı operatörlerden de test ettik ve 20-25 arası kimse alamadı. 35 - 45 arası geliyor dediğiniz gibi. -
Milenicom kullanıyordum onda 20-25 arası ping alıyordum.
Yan komşum halen milenicom kullanıyor 20-25 ping alıyor.
-
İkinizinde tracert sonuçlarını gönderebilir misiniz? -
cmd'den tracert 146.66.155.1 ile mi nasıl yapacağım ?
-
Evet, cmd açın ve "tracert 146.66.155.1" yapıştırın. Trace complete. yazısı geldikten sonra test bitmiştir. -
Arkadaşım işte akşam geldiğinde benim trace ve onunkini buradan paylaşacağım.
-
Tabii , akşam kontrol edelim :) İyi günler dilerim -
Ben atayım Türk Telekom (2-3 hafta öncesine kadar 26 ms alıyordum) ve Atlantis Net.
Buda 26 ms aldigim zaman TT den.
-
Sonuçlar aşağıdaki gibidir.
Dediğim gibi Milenicom 100mb CSGO'de düşük ping alırken Atlantis 1000mb'de yüksek ping alıyorum
Atlantis (49ms)
Milenicom (28ms)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X