Var. |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (65. sayfa)
-
-
Geceleri internetin kesilme sorununu düzeltme imkanı olursa seviniriz Geceleri çalışan birisi olarak bu çok etkiliyor artık
-
Malatya’da kendi alt yapınızı kurma gibi bir planınız var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@AtlantisNet Destek 1 ay oldu dönmediniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar, bu gün internet hızım 75mbit ten 35mbit e düşürülmüş bir sebebi var mı? arıza kaydı oluşturdum hizmet numaram 3400163109 bilgi alabilir miyim? hattım da kaldırıyor nden böyle bir durum oldu?
-
Merhaba, kontrol sağladığımda devre hızınızla ilgili tarafımızca herhangibir işlem kaydı loglarda göremedim. Hız profilinizi yeniden tanımladım kontrol edin lütfen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hızım normale döndü fakat hemen 2 dakika ara ile yine bu hale geldi
altyapınızda bir sıkıntı olabilir mi?
gündüz vakti böyle bir şey olmuyor
-
Altyapımızda değilde türk telekom altyapısında sorun olabilir. Paylaştığınız ekran türk telekomun mahallenizdeki saha dolabı ile evinizdeki modem arasındaki değerleri ifade ediyor.
hocam haklısınız da modemdeki max değer 132 bin kbps iken siz müdahele ettikten sonra 57 bine düştü bu yüzden altyapınızda bir problem mi var diye sordum, yoksa siz müdahele edene kadar en kötü hava şartlarında bile 125bin kbps ye kadar max alabileceğim interneti modem belirliyordu... şimdi ise dum daha kötü oldu eski haline getirebilir misiniz interneti ?
-
tamamdır hocam hiç ellemeyin buna da şükür böyle devam edelim inş.
-
Ben profili tanınladığımda 130 görünüyordu siz geri düştü dediğinizde baktım 50 ye düşmüştü. Şimdi tekrar kendi kendine düzelmiş. Umarım bozulmaz.
-
Merhabalar cihazlarımızın güncelleme zamanı geldiğinden dolayı güncelleme sağlarken anlık kesintiler meydana geldi kısa süre içinde bu sorun ortadan kalkacaktır. -
Merhabalar, kendi altyapımızı istanbul bölgelerinde hizmet vermekteyiz başka şehirlerde tt tarafından hizmet veriyoruz -
Bu konuyla ilgili özelden dönüş sağlıyorum sizlere -
Merhaba atlantis gigapon kullanıyorumda modem arayüzünde dns değiştirmeyi bulamadım bir türlü yardımcı olur musunuz;? Sanırım google dns tanımlı olarak geldi ama arayüzde dnse müdahele etmek engellenmiş.
-
Merhaba, özelden hizmet numaranızı gönderir misiniz oradan yardımcı olayım sizlere -
Özel mesaj yolayamıyorumda hizmet numaram 3400184341.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwaryi -- 22 Kasım 2024; 0:16:52 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X