Görseldeki arayüze erişemiyorum malesef networkün altında bu şekilde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwaryi -- 22 Kasım 2024; 0:42:9 > |
ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (66. sayfa)
-
-
Bu ayarlarda değişiklik sağlamanız için başka root şifresiyle giriş sağlamanız gerekiyor Sisteme kayıtlı olan telefon numaranıza modem arayüz bilgilerini gönderim sağlıyorum -
Root şifresiyle giriş yapıp dnsi değiştirdim ama network statusten kontrol ettiğimde halen eski durumunda kaldığını görüyorum yaptığım değişiklik hiçbir şeye etki etmiyor
-
Bana da bilgi verir misiniz, bende de aynı problem mevcut.
-
Status tarafında eski dns gözükebilir dns yazdıktan sonra pc üzerinden yazdığınız dns aktif oluyor mu kontrol edebilir misiniz ? -
aynı modem mi mevcut sizde de -
Malesef halen google dns gözüküyor değişmiyor cloudflare ayarlamaya çalışıyorum
-
ZTE h3600p mevcut
-
Tamamdır bu konu ile ilgileneceğim kontrollerimi sağladıktan sonra size dönüş sağlayacağım -
bu modelde bu sorun yaşanmaması lazım takılı kaldınız nokta neresi -
Cs2'deki pingim yüksek, TT'ye göre. Ekstra olarak, İstanbul'da bulunan oyun sunucuna Almanya üzerinden bağlanıyor. Almanya yüzünden, ping değerim 2-3 olması gerekirken 35-40 arası alıyorum.
-
Discorda vpnsiz giriş yöntemi var mıydı acaba turknet kullanıyordum dns ile özgür şekilde erişebiliyordum atlantiste discord dışındaki her şey açılıyor ama discord açılmıyor goodbydpi denedim o da çalışmadı nedense.
-
Dns bundan dolayı yazmak istiyorsanız bir işe yaramayacaktır. Discor BTK tarafından engellendiği için bütün cihazlarımızda dropludur bizim internet sağlayıcımızdan erişim sağlayamazsınız bu konuda sizlere yardımcı olamam yasal değil zaten :) -
@AtlantisNet DestekGenel bir arıza mı var? İnternetim gitmiş durumda, geceden beri.
-
CS'nin Türkiye'de sunucusu yokki, farklı bir oyun için mi bahsettiniz.
-
Cs2 de tr sunucusu yok aldığınız 35-45 ping değerleri cs2 için iyi değerler ama bu aralar çok sık olmasa da arada ping değerlerinde yükselmeler oluyor onun içinde çalışmalarımız sürüyor daha stabil değerler alabilmeniz için -
CS2 tr sunucu degil zaten vienna icin diyorum. Tr de ki oyun Knight online radore veri merkezinde bulunan euronet uzerinden hizmet veriyor.
Routing i almanya uzerinden gonderiyor. Turk telekom kendi pop noktalarindan gidiyor, Istanbul icinden.
Bu sonuclarda anlik 2 pc uzerinden aldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 22 Kasım 2024; 17:24:55 >
-
Trdeki oynadigim oyun Knight online ondan bahsettim.
-
CS2 tr sunucu degil zaten vienna icin diyorum. Tr de ki oyun Knight online radore veri merkezinde bulunan euronet uzerinden hizmet veriyor.
Routing i almanya uzerinden gonderiyor. Turk telekom kendi pop noktalarindan gidiyor, Istanbul icinden.
Bu sonuclarda anlik 2 pc uzerinden aldim.
@AtlantisNet Destek bilgi alabilir miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X