Şimdi Ara

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.536
Cevap
29
Favori
78.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görseldeki arayüze erişemiyorum malesef networkün altında bu şekilde.

ATLANTİSNET - KENDİ ALT YAPISIYLA SINIRSIZ FİBER İNTERNET BURADA! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwaryi -- 22 Kasım 2024; 0:42:9 >
  • Bu ayarlarda değişiklik sağlamanız için başka root şifresiyle giriş sağlamanız gerekiyor Sisteme kayıtlı olan telefon numaranıza modem arayüz bilgilerini gönderim sağlıyorum
  • Root şifresiyle giriş yapıp dnsi değiştirdim ama network statusten kontrol ettiğimde halen eski durumunda kaldığını görüyorum yaptığım değişiklik hiçbir şeye etki etmiyor

• AtlantisNet Destek kullanıcısına yanıt

Bana da bilgi verir misiniz, bende de aynı problem mevcut.

• qwaryi Q kullanıcısına yanıt
    Status tarafında eski dns gözükebilir dns yazdıktan sonra pc üzerinden yazdığınız dns aktif oluyor mu kontrol edebilir misiniz ?
  • jeannen J kullanıcısına yanıt
    aynı modem mi mevcut sizde de
  • Malesef halen google dns gözüküyor değişmiyor cloudflare ayarlamaya çalışıyorum

ZTE h3600p mevcut

Tamamdır bu konu ile ilgileneceğim kontrollerimi sağladıktan sonra size dönüş sağlayacağım
    bu modelde bu sorun yaşanmaması lazım takılı kaldınız nokta neresi

Cs2'deki pingim yüksek, TT'ye göre. Ekstra olarak, İstanbul'da bulunan oyun sunucuna Almanya üzerinden bağlanıyor. Almanya yüzünden, ping değerim 2-3 olması gerekirken 35-40 arası alıyorum.

• Discorda vpnsiz giriş yöntemi var mıydı acaba turknet kullanıyordum dns ile özgür şekilde erişebiliyordum atlantiste discord dışındaki her şey açılıyor ama discord açılmıyor goodbydpi denedim o da çalışmadı nedense.

Dns bundan dolayı yazmak istiyorsanız bir işe yaramayacaktır. Discor BTK tarafından engellendiği için bütün cihazlarımızda dropludur bizim internet sağlayıcımızdan erişim sağlayamazsınız bu konuda sizlere yardımcı olamam yasal değil zaten :)
  • @AtlantisNet DestekGenel bir arıza mı var? İnternetim gitmiş durumda, geceden beri.

CS'nin Türkiye'de sunucusu yokki, farklı bir oyun için mi bahsettiniz.

Cs2 de tr sunucusu yok aldığınız 35-45 ping değerleri cs2 için iyi değerler ama bu aralar çok sık olmasa da arada ping değerlerinde yükselmeler oluyor onun içinde çalışmalarımız sürüyor daha stabil değerler alabilmeniz için

CS2 tr sunucu degil zaten vienna icin diyorum. Tr de ki oyun Knight online radore veri merkezinde bulunan euronet uzerinden hizmet veriyor.

Routing i almanya uzerinden gonderiyor. Turk telekom kendi pop noktalarindan gidiyor, Istanbul icinden.

Bu sonuclarda anlik 2 pc uzerinden aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeannen -- 22 Kasım 2024; 17:24:55 >

• sago0202 kullanıcısına yanıt

Trdeki oynadigim oyun Knight online ondan bahsettim.

• CS2 tr sunucu degil zaten vienna icin diyorum. Tr de ki oyun Knight online radore veri merkezinde bulunan euronet uzerinden hizmet veriyor.

Routing i almanya uzerinden gonderiyor. Turk telekom kendi pop noktalarindan gidiyor, Istanbul icinden.

Bu sonuclarda anlik 2 pc uzerinden aldim.

@AtlantisNet Destek bilgi alabilir miyim

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.