Yarın akşam izmire ankaradan anadolujet ile gideceğim. Gideceğim saat itibariyle, izmir-kuşadası otobüsleri olmuyor maalesef. Ayrıca olsa bile otogar ulaşımı saat başı tek seferle oluyor :( Ancak atlasjetin, havaalanından kuşadasına direkt seferi varmış. (Ankara-İzmir için atlasjet seferi olmadığından mecburen anadolujet aldım.)
Biraz ali cengiz olacak ama, eğer atlasjetin biletini internet üzerinden alan yolcularına gönderdiği ceptelefonu mesajı örnreği veya elektronik bilet örneği bulabilirsem, şöföre onu gösterip gecenin o saatlerinde , temmuz sıcağında sefil olmadan gidebileceğim. (Atlasjetin sitesinde cep mesajı veya elektronik bilet göstermek yeterlidir yazıyor)
Bunun masum bir eylem olduğuna inandığımdan buradan sizden yardım istiyorum. Son zamanlarda atlasjet ile uçup, mailinde yada telefonunda mesaj örneği olan arkadaşlar yardımcı olabilirse, inanın çok makbule geçecektir.
Yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden.
+++
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme