Bu tarife iyi mi?
Selam arkadaşlar. Bir konuda fikrinizi almam gerekiyor. Malum Vodafone paket fiyatlarını ciddi oranla zamladı. Şuan kullanmakta olduğum Olay 15 GB faturasız tarife 76 TL ancak her yeni zam ile artmakta. Bu yüzden faturalıya geçiş düşünüyorum.
Operatör değişikliği yapmak istiyorum ama 15-20 gb 1000 dk konuşma veren 100 TL altı bulamadım. Hali hazırda Vodafone 15 GB + 2000 DK + Vodafonelular ile sınırsız konuşma+ 250 Sms için 81 TL teklif verdi. Sizce ne yapayım?
herkese merhabalar. google maps yada yandex mapte kendimin oluşturduğu alanlarını a4 ebatında yazdırmam gerekiyor. örneğin mahalleri sınırları, sokaklar belli olacak şekilde nasıl yazdırabilirim. aşağıda ki gibi seçili alanı sokaklarıyla beraber nasıl yazdırabilirim ??? ne google da ne yandex de böyle bir özellik yok sanırım. yardımcı olursanız . çok sevinirim.
Isıtıcı 1 saatte ortalama ne kadar yakar?
Arkadaslar merhaba, 230v 50Hz ısıtıcım var. Derece ayarlı ortalama 60°C 'de 1 saatlik ne kadar yakar?
Isıtıcı saatte ne kadar yakar?
Arkadaslar merhaba, 230v 50Hz ısıtıcım var. Derece ayarlı ortalama 60°C 'de 1 saatlik ne kadar yakar?
Uygun Faiz oranı veren banka? ING?
|
SEG marka Derin Dondurucu nasıl
|
lenovo? meizu? Hangisi Sizce??
|
Tanıtım// Sizce Hangi Aksiyon Kamerası??
|
Tanıtım// Sizce Hangi Aksiyon Kamerası??
|
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.141 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar