Şimdi Ara

Tanıtım// Sizce Hangi Aksiyon Kamerası??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Yi kameramı maalesef kaybettim ve artık yeni birşeyler almak istiyorum.Genel kullanım amacım Fotoğraf araştırmam sonucu modeller hakkında genel olarak düşüncem

Xiaomi Yi: 2k pek iş görmesede gerek aldığı güncellemeler ve fiyatı göz önüne alındığında oldukça başarılı.
    fakat son fiyat zammı ile --72$-- ayrıca ters ışıkda hangi modda olursa olsun kötü fotoğraflar veriyor.

Eken H9
    : fiyat (--50$--)/aparatları da dahil edersek en uygunu fakat gerek video konusunda gerekse fotoğrafda xiaomi yiden oldukça geri

FireFLY6S: Video konusunda renkleri çok canlı vereyim derken bence ayarını kaçırmış :D doğal renklerden uzakta bu da benim sevmediğim birşey.kişiden kişiye göre değişebilir elbet bu durum. fiyat--84$ /aparat /malzeme kalitesi olarak alınacak ürünler arasında.(Fotoğrafda nasıl bilen varsa beni de yeşillendirsin )

GitUp Git2: Gyro özelliği ile yürürken gerçekten video sabitlemesi başarılı ama hızlı bir harekette etkisini kolayca yitiriyor. video konusunda ise Xiaomi Yi den bir tık ileride. fakat fiyatı 140$ civarı. neredeyse 2 katı

Gopro Hero 4 Silver: Doğal renkleri bana göre veren en iyi marka. sound konusunda ise en önde. ayrıca foto/video modları ile liderliği hak etmekte.fakat gel gelelim fiyatı. --350 $- yaklaşık 4 kat daha pahalı. aradaki bu denli fiyat farkı değer mi bilmiyorum ama kalitesi elbette tartışılmaz.

şimdi arkadaşlar sizden yegane beklentim bunlardan yada bunlar dışında kullandığız aksiyon kameralardan hangisini önerirsiniz?? söylediğim gibi Genel kullanım amacı fotoğraf..

• go pro hero 4.. tabiiki ...eğer ayni kalite ve çok daha sağlam olsun diyorsanız ve akseusarlar beraberinde gelsin derseniz aee s71t+ kendi kullandığım (araştırınız) alttaki linkte kısa bir açıklama yaptım kullandığım kameralar ile

http://forum.donanimhaber.com/m_101260366//tm.htm#116547258

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 3 Mayıs 2016; 19:30:30 >
  • Para mesele değilse gopro alın geçin. F/p gözetiyorsanız xiaomi yi seçimi isabetli olacaktır.

Şahsi olarak konuşursam tercihim xiaomi yi beyaz olurdu. Hem güncelleme desteği, hem envai çeşit aksesuarları , hem de forumdaki popülerliği ve en önemlisi fiyatı en büyük etken.
  • Git2 yada Xiaomi gerisi boş.
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    hocam para mesele işte :D xiaomi yi kullandığımdan dolayı birkez daha almak istimiyorum açıkcası
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    tekrar xiaomi almak istemiyorum. git2 ise araştırmaktayım.. tercihim git2 olabilir
  • posıtıve kullanıcısına yanıt
    ilk defa senden duyuyorum bu markayı @posıtıve şimdi araştırıcam. Gopro hero4 almayı gönül isterde ah o uçuk fiyatı olmasa.. öğrenciye pek gelmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.07

hocam para mesele işte :D xiaomi yi kullandığımdan dolayı birkez daha almak istimiyorum açıkcası

Para meseleyse illaki f/p odaklı olacaksınız. Xiaomi'de sorun yaşadıysanız tekrar almak istememeniz doğal ve normal. Ama memnun kalıpta, sadece macera olsun diye değişikliğe gitmenin sonu hüsran olabilir aklınızda bulunsun derim .
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    peki xiaomi dışında başka birşey alıcak olsanız ne olurdu?? :/
  • sj5000+ alırdım ekran olması 16 mpix panasonic sensor 128gb sd destek(son firmware ile) ambarella chip gece görüntü kalitesi v.b
    önerin için teşekkürler araştırıcam..
  • yeni Xiaomi Yi 4k'yı bekliyorum şuanda. önerisi olanları da alabilirim gene :D
  • 4K 30 fps :http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_348425.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Mayıs 2016; 8:47:37 >

•  Tanıtım// Sizce Hangi Aksiyon Kamerası??

bu ürünü satan firma lodestar h3r veya h8 olarak adlandırılıyor... bazı satışlarda ayni özelliklerde no name satılıyor .... iki kere almaya çalıştım ürünü anlaşmalı posta servisi batarya içerdiği için postayı geri yolladı .. singapore post ... dispute açtım ücretimi geri aldım ... sonrasında batarya ömrünü ve gece görüş kalitesini ist. da elinde olan bir arkadaşımda gördükten sonra
    iyiki almamışım dedim.. çok ayrıntıya önem vermeyen ve daha üst seviye ürünleri kullanmamış kullanıcılar için yeterli gelebilir.. öndeki oled ekran biraz cezbedici ancak sadece ön ekran...

bu arada müşteri temsilcisi jeffrey young mesajlarınıza 3-4 gün sonra cevap veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 8 Mayıs 2016; 20:44:57 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olgu hocam öneri için çok teşekkürler yalnız @posıtıve arkadaşın bilgilendirmesi ikilemde bırakmadı değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çokk teşekkürler bu yorum için sanırım xiaomi yi 4K bekliyeceğim çünkü aldığı güncelleme ve xiaomi yi de gördüğüm kalite cidden iyi. Piyasada bir çok action kamera markaları arasından sıyrılan kaliteli bir marka neticede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.