Bencil Reyes varken bir de Diego çıktı.Sonra genç bir adam da aldı Atletico.Bu transferlerin Arda'ya nasıl yansıyacağını düşünüyorsunuz?
Arda'yı etkilemez bence.ilk macında orta sahanın ortasında denedi.kanatlarada kaydi arada.iyiydi bence.banko oynayacaktir.
Arda'yı rahatlatacak,hem 10 numara hem,sol kanat oynamak zorunda kalmaz...
Atletico 4-2-3-1 oynayacak sanırım.
Hücum hattı ise ;
Arda Diego Reyes Falcao
Arda için iyi oldu kendi oyununu daha rahat oynar.
10 urumuz için iyi oldu tabikide hocam.Hem yerinde oynayacak hem daha rahat futbol oynayacak ben Arda'dan patlama bekliyorum bu sene
ardayı sola reyesi sağa çekerse daha iyi olur , diego do forvet arkası oynayacaktır , falcoa nın per. çok önemli tabi tek forvet oynaycak çunki o durumda
O degilde Atletico costu yahu , Avrupa'nin sayili hucum hatlarindan biri oldu.Nokta transferler yaptilar.Simao'dan olusan boslugu Ardayla degerlendirdiler sonra Aguero gitti Falcao geldi.Real'i gecmek mi istiyolar cozemedim
Reyes olayı biraz can sıkıcı gibi duruyor, takımın ağası gibi, iyi oynuyor da her top onda her topa vuruyor, oldukça bencil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme