Şimdi Ara

ATM 8800 TL PARAMI YUTTU ! ENPARA 4000 TL EKSİK YATIRDI! [Çözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
27.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
194 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankacılık çok kuralları olan kesin bir şeydir eğer paranı herhangi bir şekilde kayıp ederse güvenleri kırılır bankanın tek olayı parayı güvende tutmak zaten diye asla yapamazlar polise bddkya mahkemeye başvurabilirsin direk bu basit bir şey değil paranı tamamen vermek zorundalar.
  • Zamanında garanti bankasında benimde başıma geldi.İş bankasından paramı çektim çektiğimde saydım da elimde fişte var bankalar da yan yana.Garantiye parayı koydum bankamatik parayı saymadan kapandı yeniden açıldı(Bildiğin windows ekranı geldi açılıp kapandı) ve sanki hiç bir işlem yapmamışım gibi şifre ekranı tekrar geldi.

Tekrar şifremi yazdım baktım ödenen bir şey var mı ama yoktu.Şubeye girdim durumu anlattım akşam üstü paralar sayılır sizi ararız dediler.Tabi beni geri aramadılar bende ertesi gün geri gittim 1280 TL di para durumu söyledim.Benim gibi 2 kişi daha sorun yaşamış ama benim 1280 TL param makine de yok 1000 TL gözüküyor muş bana yanlış yapmışsınız dediler.

Bende sinirlenip üstteleyince parayı hesaba geçiriyoruz dedi arkadaki şef.1 hafta sonra tesadüfen farkettim ki 280 tl mi garanti bankası geri almış.Müşteri hizmetlerini aradım 2 ay parayı geri almak için uğraştım ne olduysa geri alamadım.Hiç bir açıklama yapmadan adamlar hesabımdan para mı çekip aldılar.Hakem heyetine durumu ilettim 1 yıl sonra banka aradı parayı geri yatıramayacağını puan olarak aktaracaklarını söyledi.Kabul etmedim süreç hala devam ediyor.Parayı puan olarak aktardılar ama nakit olarak geri gelmedi.

• Merhaba. Öncelikle paranın kaybolması gibi bir durum sözkonusu değil. Atmnin artık kutusuna gider en kötü ihtimalle.

Sana tavsiyem bankan halletmiyorsa vakit kaybetmeden BDDK'ya başvur onlar sana dönerler zaten. Şikayetten sonra onlar senin peşinde koşturur.
  • Aynı şey benimde başıma geldi, ancak Enpara müşteri hizmetlerini aradıktan 5 dakika sonra para hesabıma yansıtıldı, sorgusuz sualsiz.

Paranızı her türlü alırsınız merak etmeyin ancak bir kaç gün sürebilir
  • Arkadaşlar yüksek miktarda para yatırırken dikkat etmeniz gereken en çok karşılaşılan sorun şudur,
    Örneğin 4800 TL yatırdınız ve arkasından 4000 TL yatıracaksınız ekle yapmayın kesinlikle onaylayın ardından tekrar para yatırma işlemi yapın. Günde 250 bin lira atm den para yatıran biri olarak söylüyorum ekleme işlemleri çok sıkıntı çıkarıyor.

İkinci olarak ise banka paraya çökmez bir şekilde alırsınız cep yapma ihtimalleri 0 çünkü bu çok denetlenen bir konu. Zaten onlara göre çerez parası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara'da, sadece bankamatiklerden para yatırabilirsiniz saçmalığı son bulsa keşke.
  • Bildigim kadarı ile enpara atmsi tek seferde en fazla 4800 tl alıyor. Yani ilk once 4800 tl yi yatırıp ondan sonra kalanı yatırmanız gerekirdi. tabi bununla ilgili bir bildirim olmadıgından sizde bilmek durumunda degilsiniz. haklısınız yani... geçmiş olsun. umarım çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Sadece sikayetvar'a yazmak ve genel mudurlugu aramak yetmez. Olabildigince yokusa surmeye calisirlar. O yuzden polise gitmeniz lazim ki goruntuleri daha cabuk incelesinler.
    Polis bir şey incelemez

• Qwspow kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlama da neden kurumsal bir banka değil de enpara ? Hele ki böyle yüksek meblalar ile işlem yapıyorsan.

• Arkadaşlar pazartesi salıya kadar bekleyeceğim genelde şikayetvar sitesine yazıldıktan sonra yatırmışlar , olmadı bddk ya başvuracağım. Bu arada bu konuyu enparaya nasıl iletebilirim ? Bilmelerini istiyorum Enparanın bu konuyu inceleyen , öne çıkaran , merak eden insanların olduğunu..
  • Öncelikle enpara atmsi yok. Finansbank atmsi var.
    Para yatirmaya tiklayinca size kac tl yatiracaksiniz diye soruyor. Siz o tutari girdikten sonra para yatirmanizi istiyor.
    Ilk para yatirmaya 5bin yazmissaniz 5bin yatiracaksiniz.
    4800 yatirip. Para ekleme kismindan 200lira daha ekleyecektiniz.

• Qwspow kullanıcısına yanıt
    08502223663

• o kadar parayı atm den yatırmak hata maalesef. atmlerden hiç bir zaman 20 lik desteyi doğru düzgün yatıramadım

• O parayı zor geri alırsın hatta geri alamayabilirsin

• 2020'ye gittiğimiz şu dönemde, ATM teknolojisinin bu kadar çağ dışı olmasını aklım almıyor. Para yatıracağım ve çekeceğim zaman mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum. Bir gün işlem yaparken Akbank ATM sistemi çökmüştü. Bu yüzden kartımı geri alamamıştım. Yenisini sipariş etmek zorunda kaldım. Finansbank ATM'leri sürekli sorunlu zaten. Fazla parayı, para üstünü vermekten bile acizler.

@Qwspow

Twitter'dan veya Enpara müşteri hizmetlerini arayarak iletebilirsiniz. İlgileneceklerdir.
    https://twitter.com/Enparacom
    0850 222 3663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 8 Şubat 2019; 16:16:45 >
  • Arkadaşlar 3.140 TL DAHA YATTI KALDI 860 TL tekrar itiraz ettim resmen oyun oynuyorlar!!!

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    enparanın neresi kurumsal değil finansbanka bağlı bir e-banka şubesi olmayında kurumsal olamıyor mu? Ve ayrıca destek ekibinin diğer bankalardan kat kat iyi olduğuna da eminim arkadaşın problemini de çözerler umarım şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.140 daha yattı az önce 860 TL eksik yattı hala inceliyoruz diyorlar , diyelim ki yatırmadılar . BDDK ya şikayet ettiğimde eksik yatan 4000 TL ‘lik destenin nasıl 4000 TL olduğunu kanıtlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

3.140 daha yattı az önce 860 TL eksik yattı hala inceliyoruz diyorlar , diyelim ki yatırmadılar . BDDK ya şikayet ettiğimde eksik yatan 4000 TL ‘lik destenin nasıl 4000 TL olduğunu kanıtlayabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
    Yatırdıktan sonra ATM'den fiş aldıysanız, onunla kanıtlayabilirsiniz.
  • enparadan çok şikayetçi olan var hesapları kendilerince sebepten kapatıp hiç bir açıklama yapmıyorlar.bu yüzden enparadan olan kredimi yatıramadıgım kkb notumun düştüğü oldu. ve telefondan muhatap bulamıyorsunuz. ancak bddk ya şikayetle geri dönüş sağlıyorlar onda da 1 hafta sonra. yani anlayacagınız kazın ayağı öyle söyledikleri gibi değil. kullananlar bir daha düşünsün benim canım cok yandı onların yüzünden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.