Şimdi Ara

Atm cihazındaki düzenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dikkatli olun ne kadar kişi bilinçlenirse o kadar iyidir.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/234435/atm-cihazindaki-duzenegi-farkeden-genc

arkadaşın videonun altındaki yazısını alıntılıyorum.

quote:

banka atm cihazından para çekecektim ancak ustaca yerleştirilen düzeneği fark edince hemen alkışlarla yaşıyorum'a video çıktı diye sevindim ve videoya aldım sonra polisi aradım videoda yok ancak ekranın üstünde bir de yine sökülebilir kamera düzeneği vardı onu sonra fark ettik.oradan da kartın şifreyi alıyorlarmış aman dikkat.bi de gelen banka görevlisi bir teşekkür bile etmedi bana.hatta pazar günü tatili yarıda kesildiği için mutsuzdu. şimdiden alkışlarınızla beni onure ettiğiniz için teşekkür ederim...

• Eyv hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kişinin bilgileri çalmışlar merak konusu....
  • Sagolun hocam İstanbul gibi buyuk sehirler de dikkat etmek gerek.

• vay arkadaş işe bak. o zaman şifre girerken elimizle kapatmalıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

vay arkadaş işe bak. o zaman şifre girerken elimizle kapatmalıyız

hocam senin kart şifren bazı internet alışverişinde bi işe yaramıyor ki. Bazı sitelere kart numarası adın soyadın ve son kullanma tarihin ve arkadaki 3 rakam olması yetiyor. Bu düzenekte sanırım bu bilgileri kayıt ediyor.
  • Yurdumun insanına bak be 3310 bataryasiyla düzenek hazirliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IR sinyallerin RF ile taşınması
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyalkin

quote:

hocam senin kart şifren bazı internet alışverişinde bi işe yaramıyor ki. Bazı sitelere kart numarası adın soyadın ve son kullanma tarihin ve arkadaki 3 rakam olması yetiyor. Bu düzenekte sanırım bu bilgileri kayıt ediyor.

hocam bu puştlar bu düzenekle senin kartı kopyalıyorlar. yeni bir karta aktarıyorlar. o kartı gidip başka bankamatige takıyorlar. şifreyi ise kamera ile ögreniyorlar..
    yani dışarda şifreyi tuşlarken de gözlemleniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakyalkin

quote:

Aslında e-ticaret sitelerine 3DSecure zorunluluğu yasa ile getirilmeli. E-ticaret de 3DSecure kullanılmayan işlemler banka tarafından otomatik olarak reddedilmeli. Tabi kart ile beraber telefonu da çaldırmışsanız yapacak bir şey yok

• pazar günü polisleri görünce bankayı soyduklarını zannetmiştim. meğerse buymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Aslında e-ticaret sitelerine 3DSecure zorunluluğu yasa ile getirilmeli. E-ticaret de 3DSecure kullanılmayan işlemler banka tarafından otomatik olarak reddedilmeli. Tabi kart ile beraber telefonu da çaldırmışsanız yapacak bir şey yok

bencede dediğiniz gibi olmalı. Hala var mı bilmiyorum ama bi ara gittigidiyorda alışverişin son adımlarında 3D Secure kullanmak istiyorum diye tik koyarsan 3D Secure kullanıyodu. Yoksa direkt çekiyodu. Güvenli alışveriş
  • quote:

Kartınızı kopyalayan düzeneklere karşı mevduatınız bankanın teminatındadır

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Kartınızı kopyalayan düzeneklere karşı mevduatınız bankanın teminatındadır

Yüzde kaçı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.